Premiile BestVPN.com oferă premiile ExpressVPN

ExpressVPN a câștigat cel mai bun VPN general în premiile BestVPN.com

În ultimele câteva săptămâni, oamenii au votat la BestVPN.com pentru serviciul lor preferat de VPN - în mai multe categorii.

Ei bine, suntem foarte mândri să anunțăm asta (drumroll) ...

ExpressVPN a câștigat cel mai bun VPN general și cele mai rapide premii VPN!

ExpressVPN este câștigătorul general al premiilor BestVPN.com

Există o mulțime de servicii VPN acolo, așa că ExpressVPN este încântat că ne-a votat ca cel mai bun furnizor VPN.

După cum a spus BestVPN.com:

„… Cei mai buni furnizori oferă confidențialitate deosebită, asistență excelentă pentru clienți, un proces de înregistrare fără probleme, tehnologie ușor de utilizat și posibilitatea de a debloca site-uri web din întreaga lume.

ExpressVPN a câștigat credit pentru funcții de pionierat, care au devenit standarde ale industriei, cum ar fi o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile și un suport de chat în direct 24/7.

Alegătorii au punctat ExpressVPN în toate categoriile, echipa de asistență și standardele de confidențialitate, în special, primind laude înalte. A spus BestVPN.com:

„ExpressVPN a marcat constant bine în toate valorile pe care le-am folosit pentru a evalua performanța generală a fiecărui VPN.”

Un mare multumesc tuturor celor care au votat!

Premiile BestVPN.com: Cel mai bun VPN general și cel mai rapid VPN

ExpressVPN a votat cel mai rapid VPN la premiile BestVPN.com

Într-o recenzie anterioară și independentă, BestVPN.com a testat 15 servicii VPN într-o serie de teste de viteză controlate. Testul a confirmat ExpressVPN drept cel mai rapid VPN.

Cercetarea științifică este un lucru, dar poate este mai important să auziți direct de la utilizatorii discernanți că experiența lor din lumea reală reflectă datele. Acesta este motivul pentru care suntem foarte încântați că utilizatorii VPN sunt de acord cu testul BestVPN.com și evaluează ExpressVPN ca VPN postat.

În cuvintele BestVPN.com:

„… ExpressVPN este câștigătorul general clar.”

Care sunt premiile BestVPN.com?

Premiile BestVPN.com au drept scop recunoașterea numeroaselor servicii VPN remarcabile de pe piață și creșterea transparenței și a standardelor din întreaga industrie..

Criterii solide, măsurate într-un mod obiectiv și științific cât se poate, au fost aplicate mai multor factori cheie care fac un serviciu VPN excelent. Membrii respectivi ai industriei de securitate s-au alăturat procesului de testare pentru a asigura obiectivitatea și transparența.

O mulțumire mare tuturor celor care au votat pentru ExpressVPN!

Nu este să plângeți ca un câștigător Oscar, dar este minunat să știți că băieților și iubitorilor le place ceea ce facem.

Așadar, mulțumesc din suflet pentru rating ExpressVPN ca cel mai bun și cel mai rapid serviciu VPN.

Adulmeca. Cred că am ceva în ochi.

Premiile BestVPN.com oferă premiile ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.