ExpressVPN приема директни плащания с кредитни карти

expressvpn-приема-всички-големи картички

ExpressVPN с гордост приема всички основни кредитни карти, въпреки че много от нашите конкуренти ще ви принудят да използвате онлайн касови услуги като BlueSnap, 2Checkout или Payza, за да закупите техните VPN услуги.

Вземете EXPRESSVPN СЕГА

ExpressVPN може да приема директни плащания с кредитна карта, когато много от нашите конкуренти не могат

ExpressVPN се занимава от дълго време в бизнеса и има отлична репутация на водещ доставчик на VPN услуги.

Марките, издаващи кредитни карти (VISA, MasterCard, Amex и Discover), знаят това и имат пряка връзка с ExpressVPN. Тази връзка се поддържа отчасти благодарение на надеждното филтриране на измами и системи за вътрешна проверка на ExpressVPN, които не позволяват на неоторизирани потребители да се регистрират с откраднати кредитни карти.

Защо услугите на онлайн касата са неудобни за клиентите

  1. Може да откриете, че покупката на кредитната ви карта се блокира, защото сте направили поръчката извън вашата страна. След това ще трябва да се свържете с вашата компания за кредитни карти или да изпратите документи за потвърждение на компанията за касиране, само за да прокарате поръчката.
  2. Клиентите, които купуват VPN, често ценят поверителността и не искат да включват доставчик на каси на трети страни с напълно различни условия за поверителност.
  3. Компаниите в касата могат да бъдат ненадеждни и могат да прекъснат услугата на VPN доставчика по някакъв брой причини. Един от най-големите ни конкуренти наскоро Plimus прекрати отношенията си за обработка на плащания. За клиентите това означава, че ще трябва да намерите нов начин на плащане или рискувате да загубите вашата VPN услуга.

Платете за ExpressVPN с Paypal или Bitcoin

  • Лесно е да плащате за своя VPN с Paypal. ExpressVPN приема плащания чрез Paypal, тъй като много потребители поискаха тази функция.
  • ExpressVPN също приема биткойн плащания за пълна конфиденциалност и сигурност на касата.

Вземете EXPRESSVPN СЕГА

Имате ли предложение за друг начин на плащане, който ExpressVPN трябва да приеме? Оставете мислите си в коментарите по-долу!

ExpressVPN приема директни плащания с кредитни карти
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.