Използвайте нашия тест за скорост за пламващи VPN скорости на Windows и Mac OS

Използвайте нашия тест за скорост за пламващи VPN скорости на Windows и Mac OS

Както може би сте забелязали, ние внедрихме нова функция за тестване на скоростта в нашите приложения за Windows и Mac OS.

Извлечете максимума от ExpressVPN, като използвате теста за скорост, за да намерите най-доброто място за вас.

Кой знае? Може да има по-добро местоположение на сървъра за вас от това, което използвате в момента.

За да стартирате теста, отворете ExpressVPN на вашия Windows или Mac компютър.

На началния екран щракнете върху меню за хамбургер (≡), след това щракнете Тест за скорост.

ExpressVPN за тест за скорост на Mac v7.

На екрана за тест на скоростта щракнете Изпълнете тест. Това ще отнеме няколко минути, но трябва да си заслужава изчакването.

Кликнете

(Освен това не е необходимо да чакате завършването на тестовете; можете да ги анулирате, след като тестовете за закъснение са направени и да използвате приложението, за да се свържете със местоположение на сървъра, както обикновено. За най-добри резултати обаче оставете теста изпълни курса си.)

Как да интерпретирате резултатите от тестовете си за скорост

Мерки за тестове за скорост латентност и Скорост на сваляне, след това комбинира тези две в едно число, наречено the Индекс на скоростта. Можете да сортирате резултатите си, като кликнете върху заглавките в колоните.

  1. латентност е мярка за това колко време отнема да стигнат данни от вашия компютър до VPN сървъра, измерени в милисекунди. Колкото по-ниско, толкова по-добре. Най-общо казано, колкото по-далеч е сървърът, толкова по-голяма ще бъде латентността. Ще искате латентността да е по-ниска, тъй като това показва, че вашите данни са поели по най-краткия възможен маршрут.
  2. Скорост на сваляне измерва колко данни са прехвърлени в секунда (измерено в мегабита в секунда). Колкото по-високо, толкова по-добре.
  3. Индекс на скоростта е комбинация от латентност и скорост на изтегляне. Колкото по-високо, толкова по-добре.

Как да използвате резултатите от тестовете си за скорост

Сега е време да използваме вашите резултати от тестовете за скорост! Мястото с най-висок индекс на скоростта вероятно ще бъде най-доброто за вас за общо сърфиране в интернет.

Въпреки това, в някои случаи може да искате да получите достъп до уебсайтове в определени страни. Ако е така, ще искате да изберете сървъра с най-високия индекс на скоростта в конкретната държава.

Например, ако се опитвате да се свържете с уебсайт в САЩ, тогава ще искате да се свържете със сървъра на САЩ, който върна най-високия индекс на скоростта. За теста на скоростта на екрана това ще бъде „САЩ - Лос Анджелис“.

Как да намерите най-бързите места, за да се свържете, като използвате резултатите от тестовете за скорост.

За удобство приложението ще запомни победителя в Speed ​​Test и също така ще помни последните три сървъра, с които сте се свързали. Можете да получите достъп до тези в лявата част на екрана.

Дайте му вихър!

Опитайте сами: пуснете тест за скорост и се свържете със сървъра с най-добрия индекс на скоростта. И ни кажете в коментарите как се получава за вас - постигате ли по-добри скорости?

Ако имате въпроси, моля, изпратете имейл или разговаряйте с нас и ние ще ви помогнем да изберете местоположение.

Използвайте нашия тест за скорост за пламващи VPN скорости на Windows и Mac OS
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.