Официално е: ExpressVPN е номер 1 за скорост

ExpressVPN е най-бързият VPN

В независим преглед BestVPN.com тества 15 VPN услуги в серия от контролирани скоростни тестове. Тестът потвърди ExpressVPN като най-бързия VPN, победи 2-ро място с близо 4 Mbits / секунда в момента на писане.

ExpressVPN оглавява диаграмата на скоросттаExpressVPN оглавява доклада за тест за скорост на BestVPN.com.

Научна методология за тестване на скоростта

BestVPN.com свързан с няколко VPN чрез сървъри за данни в САЩ, Великобритания, Австралия и Хонконг). Идентични пакети данни бяха прехвърлени между сървърите, използвайки различни VPN услуги, и всички скорости на прехвърляне бяха наблюдавани и осреднени.

Текущият тест за скорост е предназначен да даде приоритет на последователността в VPN скоростта и установете база за сравнение, за да сравните всички VPN в равни условия. Използването на статични и контролирани трансфери на данни гарантира точен резултат от скоростта, тестът на BestVPN.com премахва временни променливи от процеса на тестване, които могат да повлияят на скоростта на интернет - като домашни и офисни Wi-Fi връзки и локално кеширани данни.

Досега BestVPN.com са изпълнили над 18 500 индивидуални теста и повече стартират всеки ден. За тези, които се интересуват, BestVPN.com актуализира резултатите ежедневно.

Кой е BestVPN.com?

BestVPN.com е сайт за преглед, който цели да подчертае най-добрите VPN услуги чрез задълбочени прегледи и тестове. Като част от тази цел те понастоящем са домакини на награди, които позволяват на обществеността да гласува за своя любим VPN.

Освен прегледи и тестване на скоростта, BestVPN.com създава съдържание, за да информира потребителите за проблеми със сигурността и предимствата на поверителността.

Скоростта, от която се нуждаете, когато пожелаете

В ExpressVPN знаем, че наред с поверителността и сигурността, VPN скоростта е основен проблем за интернет потребителите.

Премиум VPN трябва да разшири вашето интернет изживяване, без да засяга способността ви да правите нещата, които искате онлайн, като например:

  • Бързо сърфиране
  • Споделяне на файлове
  • Ultra HD видео стрийминг

ExpressVPN средно 39,48 Mbits / s за 7 дни, което е повече от достатъчно бързо дори за Ultra HD потоците на Netflix.

  • 0,5 Мегабита в секунда - Необходима скорост на широколентова връзка
  • 1,5 мегабита в секунда - препоръчителна скорост на широколентова връзка
  • 3.0 мегабита в секунда - препоръчително за SD качество
  • 5,0 мегабита в секунда - препоръчително за HD качество
  • 25 мегабита в секунда - Препоръчва се за Ultra HD качество

Ние непрекъснато тестваме приложенията и сървърите на ExpressVPN, за да гарантираме най-добрата скорост за важните неща, за да можете да се наслаждавате на интернет, както трябва да бъде.

Вземете най-бързия VPN на пазара

Ако искате всички предимства на сигурността и местоположението на VPN, ExpressVPN е постоянно най-бързият VPN там със скорости, които ви позволяват да се занимавате с вашия интернет бизнес, както обикновено, с VPN защита.

Обратна връзка за нас?

Използвали ли сте приложенията ExpressVPN наскоро? Бихме искали да чуем за вашите преживявания със скоростта или като цяло за обслужването. Оставете ни коментар по-долу или се свържете с истински човек чрез чат на живо!

Официално е: ExpressVPN е номер 1 за скорост
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.