Сега на ExpressVPN: Свържете едновременно 5 устройства

[ware_item id=33][/ware_item]

expressvpn-Cyber-т


Ти поиска още, а ние те чухме. ExpressVPN с радост съобщава, че променяме политиката си за няколко устройства, за да разреши пет едновременни връзки на абонамент.

Всеки абонамент за ExpressVPN винаги е бил предназначен да отговори на нуждите на един потребител, но ние разбираме, че предишният ни лимит от три връзки не беше в крак с модерните очаквания за броя на свързаните с интернет устройства.

Тази нова политика ще ви помогне да продължите да се наслаждавате на поверителност и сигурност опознахте и обичате във всяка ваша платформа, сега и в бъдеще.

Повече връзки за всички ваши устройства

Днес ExpressVPN предлага лесни за използване приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Linux и с годините разширихме услугите си, за да включим редица други устройства.

Както винаги, потребителите се насърчават да инсталират ExpressVPN на толкова устройства, колкото желаят, по всяко време. Няма ограничение за инсталациите, а само за едновременни връзки.

Тези, които имат нужда да използват ExpressVPN на повече от пет устройства наведнъж, могат да закупят допълнителен лиценз или още по-добре, просто инсталирайте нашето приложение за рутери и защитавайте всяко устройство в дома си направо от източника - дори и тези, които може да не са в състояние да инсталирате ExpressVPN приложения, като IoT устройства, определени интелигентни телевизори и игрови конзоли.

ExpressVPN слуша вашите отзиви и винаги търсим начини за подобряване. Моля, запазете тези коментари. И ако се нуждаете от повече връзки, ние ви покриваме.

Сега на ExpressVPN: Свържете едновременно 5 устройства
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.