ExpressVPN prihvaća izravno plaćanje kreditnom karticom

expressvpn-prihvaća-sve-velike-razglednice

ExpressVPN s ponosom prihvaća sve glavne kreditne kartice, iako će vas mnogi naši konkurenti prisiliti da koristite usluge kupnje putem interneta, poput BlueSnap, 2Checkout ili Payza, za kupnju njihovih VPN usluga.

DOSTAVITE EXPRESSVPN ODMAH

ExpressVPN može prihvaćati izravno plaćanje kreditnom karticom kada mnogi od naših natjecatelja ne mogu

ExpressVPN posluje već duže vrijeme i ima izvrsnu reputaciju vodećeg pružatelja VPN usluga.

Brendovi koji izdaju kreditne kartice (VISA, MasterCard, Amex i Discover) to znaju i imaju izravan odnos s ExpressVPN-om. Ta se veza dijelom održava zahvaljujući robustnom sustavu filtriranja prijevara i internim sustavima verifikacije ExpressVPN-a koji sprječavaju neovlaštene korisnike da se prijave s ukradenim kreditnim karticama.

Zašto su usluge Online Checkout neugodne za kupce

  1. Možda ćete kupiti blokiranu kreditnu karticu jer ste narudžbu postavili izvan svoje matične zemlje. Tada ćete morati kontaktirati tvrtku koja se bavi kreditnom karticom ili poslati potvrdne dokumente tvrtki koja naplaćuje, samo da biste progurali narudžbu.
  2. Kupci koji kupuju VPN često cijene privatnost i ne žele uključivati ​​trećeg davatelja blagajne s potpuno drugačijim uvjetima privatnosti.
  3. Tvrtke koje naplaćuju mogu biti nepouzdane i mogu prestati s uslugom VPN davatelju iz bilo kojeg broja razloga. Nedavno, jedan od naših najvećih konkurenata zaključio je da je Plimus raskinuo obradu plaćanja. Za kupce to znači da ćete morati pronaći novi način plaćanja ili riskirati izgubiti VPN uslugu.

Plaćajte za ExpressVPN putem Paypala ili Bitcoina

  • Lako je platiti VPN putem Paypala. ExpressVPN prihvaća Paypal plaćanja, jer je mnogo korisnika zatražilo ovu značajku.
  • ExpressVPN također prihvaća plaćanje bitcoin-om, radi potpune privatnosti i sigurnosti naplate.

DOSTAVITE EXPRESSVPN ODMAH

Imate li prijedlog za neki drugi oblik plaćanja koji ExpressVPN treba prihvatiti? Svoje misli ostavite u komentarima ispod!

ExpressVPN prihvaća izravno plaćanje kreditnom karticom
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.