Službeno je: ExpressVPN je brzina broj 1

ExpressVPN je najbrži VPN

U neovisnom pregledu, BestVPN.com je testirao 15 VPN usluga u nizu kontroliranih brzina ispitivanja. Test potvrdio ExpressVPN kao najbrži VPN, pobijedivši 2. mjesto za gotovo 4 Mbits / second u vrijeme pisanja.

ExpressVPN vrh je grafikona brzineIzvještaj o brzini ispitivanja BestVPN.com ExpressVPN je na vrhu.

Znanstvena metodologija ispitivanja brzine

BestVPN.com povezan je s nekoliko VPN-a putem poslužitelja podataka u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji i Hong Kongu). Identični paketi podataka preneseni su između poslužitelja pomoću različitih VPN usluga, a sve brzine prijenosa praćene su i prosječne.

Trenutačni test brzine dizajniran je tako da prioritet postavi dosljednost VPN brzini i uspostavite referentnu vrijednost za usporedbu svih VPN-ova na ravnopravnim uvjetima. Korištenje statičkih i kontroliranih prijenosa podataka osigurava precizan rezultat brzine, test BestVPN.com uklanja privremene varijable iz procesa testiranja koje bi mogle utjecati na brzinu interneta - poput kućnih i uredskih Wi-Fi veza i lokalno spremljenih podataka.

Do sada su BestVPN.com prošli više od 18.500 pojedinačnih testova i svakim danom se izvode više. Za one koji su zainteresirani, BestVPN.com svakodnevno ažurira rezultate.

Tko je BestVPN.com?

BestVPN.com je mjesto za recenziju kojemu je cilj temeljitim pregledima i testiranjem istaknuti najbolje VPN usluge. Kao dio ovog cilja trenutno borave nagrade koje omogućavaju javnosti da glasa za svoj omiljeni VPN.

Uz preglede i testiranje brzine, BestVPN.com stvara sadržaj za informiranje korisnika o sigurnosnim problemima i prednostima privatnosti.

Brzina koja vam treba, kad god želite

U ExpressVPN-u znamo da je, uz privatnost i sigurnost, VPN brzina najvažnije pitanje za internetske korisnike.

Premium VPN trebao bi poboljšati vaše internetsko iskustvo bez utjecaja na vašu sposobnost da radite stvari koje želite putem interneta, poput:

  • Brzo pregledavanje
  • Dijeljenje datoteka
  • Ultra HD video streaming

ExpressVPN prosječno 39,48 Mbits / s tijekom 7 dana, što je više nego dovoljno brzo za čak i Netflixove Ultra HD streamove.

  • 0,5 megabita u sekundi - potrebna brzina širokopojasne veze
  • 1,5 megabita u sekundi - preporučena brzina širokopojasne veze
  • 3,0 megabita u sekundi - preporučuje se za SD kvalitetu
  • 5,0 Megabita u sekundi - preporučuje se za HD kvalitetu
  • 25 megabita u sekundi - preporučuje se za ultra HD kvalitetu

Konstantno testiramo ExpressVPN aplikacije i poslužitelje kako bismo osigurali najbolju brzinu za najvažnije stvari kako biste mogli uživati ​​u internetu onakav kakav treba biti.

Nabavite najbrži VPN na tržištu

Ako želite sve prednosti sigurnosti i lokacije VPN-a, ExpressVPN je dosljedno najbrži VPN vani s brzinama koje vam omogućuju da internetsko poslovanje bavite uobičajeno, uz VPN zaštitu.

Povratne informacije za nas?

Nedavno ste koristili ExpressVPN aplikacije? Voljeli bismo čuti o vašim iskustvima sa brzinom ili uslugom općenito. Ostavite nam komentar ispod ili kontaktirajte pravog čovjeka putem live chat-a!

Službeno je: ExpressVPN je brzina broj 1
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.