Što je ExpressVPN-ova pametna lokacija i kada biste je trebali koristiti?

Što je ExpressVPN-ova pametna lokacija i kada biste je trebali koristiti?

Prikladna značajka Smart Location usluge ExpressVPN alat je ugrađen upravo u aplikaciju koja će uvijek odabrati najbolju VPN lokaciju za vas.

Smart Location koristi pametni algoritam (pripremljen od strane našeg dragog razvojnog tima) za rangiranje VPN lokacija koristeći metrike poput brzine preuzimanja, kašnjenja i udaljenosti.

Ako se želite brzo povezati, a brzina munje vaš je glavni prioritet, pomoću pametne lokacije eliminirat ćete nagađanja i osigurati da steknete upravo ono što tražite.

Kada trebam koristiti Smart Location?

Najbolja stvar kod Smart Location-a je da ona jednostavno funkcionira.

Nije važno gdje se nalazite: Smart Location će vam dostaviti najbržu i najpouzdaniju VPN lokaciju.

Mnoštvo čimbenika dolazi u obzir kada pokušavate odabrati idealnu VPN lokaciju za svoju situaciju, a ne radi se samo o tome gdje se nalazite. Na primjer, korisnik na AT-u&T u New Yorku možda nema iste zahtjeve za vezu kao neki drugi njujorški korisnik koji se pojavljuje na Verizonu.

Umjesto da se krećete kroz sve lokacije ExpressVPN-a u potrazi za najboljom vezom, zašto ne dopustite da Smart Location učini to umjesto vas?

Nema potrebe razmišljati o tome. Dopustite da aplikacija teška diže, sjedne leđa i uživa u sigurnom internetu s najboljom mogućom brzinom.

Štoviše, upotreba pametne lokacije jednostavna je.

Kako mogu koristiti pametnu lokaciju?

Da biste se povezali koristeći Smart Location u aplikacijama Windows, Mac, Android ili iOS, jednostavno kliknite ili dodirnite gumb VPN ON.

Snimak zaslona gumba Smart Location ExpressVPN

To je to. Samo kliknite veliki gumb i sve je spremno!

Pametna lokacija izgrađena je posebno za one koji ne zahtijevaju posebno poslužitelj i samo želim najbolju vezu-svaki put.

Što je ExpressVPN-ova pametna lokacija i kada biste je trebali koristiti?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.