Cum să anulați abonamentul ExpressVPN

Acest articol vă va explica cum să anulează abonamentul ExpressVPN înainte de data reînnoirii. De asemenea, puteți afla mai multe despre detaliile abonamentului ExpressVPN și garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile.

De exemplu: Dacă v-ați înscris pentru un abonament de șase luni și efectuați pașii de mai jos, abonamentul dvs. se va încheia și nu se va reînnoi la sfârșitul celor șase luni. (Veți putea totuși folosi ExpressVPN până la data de expirare.)

Rețineți că nu vă puteți anula abonamentul în aplicația ExpressVPN.

Pentru clienții care plătesc cu card de credit sau PayPal

Pentru a anula abonamentul:

  1. Conectați-vă la contul dvs.
  2. Sub Abonament, veți vedea durata abonamentului și data reînnoirii.
  3. Click pe Gestionează setările. Vei fi direcționat către Setări automate de reînnoire pagină. Selectați Dezactivați reînnoirea automată și confirmați alegerea dvs. în următoarele două pagini.
  4. Când ajungeți pe pagina care scrie „Reînnoirea automată este dezactivată pentru abonament ...,”Abonamentul dvs. va fi anulat și nu vi se va factura la sfârșitul ciclului de abonament. (Veți putea folosi în continuare ExpressVPN până la data de expirare și, dacă vă răzgândiți, puteți reînnoi automat reînnoirea automată.)

Important: Clienții care utilizează serviciul IPN PayPal vor trebui să anuleze și IPN. Acest lucru este separat de anularea reînnoirii automate pe ExpressVPN.

Pentru clienții care plătesc cu BitPay sau Paywall

Clienții care plătesc cu BitPay sau Paymentwall nu vor vedea Gestionează setările legătură. Dacă ați plătit abonamentul prin BitPay sau Paymentwall, abonamentul se va încheia automat la data abonării.

Cum să anulați abonamentul ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.