Cum să obțineți licențe de volum ExpressVPN

ExpressVPN oferă licențierea volumului pentru clienții care au nevoie de mai multe licențe. Cu cât achiziționați mai multe licențe, cu atât economiile sunt mai mari.

Pentru a achiziționa un abonament pentru licențiere în volum:

Clienți noi (fără cont ExpressVPN):

  1. Înscrieți-vă pentru un cont ExpressVPN obișnuit.
  2. Accesați pașii de mai jos pentru clienții existenți.

Clienți existenți (Conturi obișnuite)

  1. Contactați echipa de asistență pentru licențe de volum.
  2. Dacă solicitarea dvs. este aprobată, veți vedea un link care spune Înscrieți-vă pentru licențe de volum pe tabloul de bord. Faceți clic pe link pentru a continua.Înscrieți-vă pentru licențe de volum ExpressVPN.
  3. Selectați câte licențe suplimentare doriți să cumpărați și ciclul de facturare pentru licențe. Vei putea previzualiza detaliile comenzii și reducerile aplicabile înainte de finalizarea comenzii.
  4. Clic Completați comanda pentru a confirma modificările de licență în volum. Rețineți că sunt acceptate numai plăți cu card de credit pentru abonamentele de licență în volum.
  5. Pagina „Abonamentele mele” va afișa acum volumul de licențe pe care le aveți și numărul de licențe pe licență de volum. Pentru detalii despre abonamentul de licență pentru volum, faceți clic pe Accesați Managerul de licențe.mergi manager de licență

Întrebări frecvente privind licențele în volum ExpressVPN

Mai jos sunt câteva întrebări comune pe care le puteți avea cu privire la licențele de volum ExpressVPN. Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, contactați echipa de asistență ExpressVPN pentru asistență.

Când primesc un abonament de licență de volum, abonamentul meu existent este anulat?

Nu. Când treceți de la un abonament normal la un abonament de licență de volum, abonamentul existent va fi nu se anulează. În schimb, codul de activare existent va fi „trecut” la noul abonament de licență pentru volum. Orice credit rămas din abonamentul „reportat” este creditat pentru noul abonament de licență pentru volum.

Ce se întâmplă dacă am un abonament de licență de volum, dar vreau să cumpăr mai multe conturi?

Dacă aveți deja un abonament de licență pentru volum, toate conturile ExpressVPN din acel abonament vor avea o dată comună de reînnoire. Puteți adăuga mai multe licențe fără a aștepta data următoare de scadență a contului.

Dacă decideți să cumpărați mai multe conturi în abonamentul dvs. de licență în volum, vi se va percepe o sumă proporțională a taxei de abonament, calculată în funcție de perioada de timp până la data reînnoirii contului..

Exemplu: Dacă abonamentul dvs. de licență de volum are o dată de reînnoire din 25.06.2020 (pentru toate conturile) și decideți să cumpărați cinci conturi suplimentare conform unui plan de 12 luni la 25.08.2020, vi se va percepe prețul lunar pe licență pentru cele cinci conturi înmulțite cu 10 luni. Data reînnoirii tuturor conturilor din abonament va fi încă 25 iunie.

Este posibil să aveți diferite planuri de abonament sub un singur cont de licență de volum?

Nu. Toate conturile sub un abonament de licență cu un singur volum trebuie să fie din același plan de abonament și să aibă aceeași dată de reînnoire.

Dacă doriți să aveți conturi cu lungimi de abonament diferite, va trebui să obțineți un nou cont regulat sub o adresă de e-mail diferită și să-l aprobați pentru licențierea în volum. Odată aprobat, puteți configura un nou plan de abonament de volum cu cel puțin cinci licențe.

Pot declasa dintr-un abonament de licență de volum?

Nu este nu este posibil să downgrade de la un abonament de licență de volum la un abonament obișnuit. Este, de asemenea nu este posibil să schimbați abonamentul de licență de volum la o durată mai scurtă, de ex. de la 12 luni la 6 luni.

Pot plăti folosind Paypal, Bitcoin sau Paywall?

Nu, plata licențelor în volum se poate face numai cu cardul de credit.

Cum pot aloca licențe utilizatorilor?

Du-te la Managerul de licență. Puteți adăuga numele și adresa de e-mail a utilizatorului căruia doriți să îl atribuiți.

Fiecare utilizator de cont cu licență de volum poate crea propria parolă pentru aplicația ExpressVPN?

Nu. Fiecare cont licențiat va avea o parolă pre-atribuită pentru autentificarea aplicației. Pentru a găsi parola, accesați Managerul de licență, clic Înființat lângă licența pentru care doriți să vizualizați parola, apoi faceți clic pe Android sau iOS pentru a vizualiza parola.

volumul utilizatorului parola

Pot reasigna altcineva un cont licențiat în volum?

Da. Puteți regenera o nouă licență și atribui licența unui utilizator nou.

Ce se întâmplă dacă nu vreau să-mi reînnoiesc toate licențele?

Puteți selecta licența care va expira la data de expirare.

Ce se întâmplă când îmi anulez licența de volum?

Licențele dvs. vor fi anulate. Aceasta va include, de asemenea, licențele care au fost reportate.

Pot primi un alt plan dacă TOATE licențele anterioare sunt anulate?

Da. Dacă toate licențele anterioare au fost anulate, vă puteți înscrie la un nou plan în contul dvs. de licențe de volum.

Am deja un abonament existent. Cât de mult trebuie să plătesc pentru o licență de volum?

Sistemul va calcula și adăuga automat reducerea la plata finală.

Cine are control asupra tuturor licențelor?

Proprietarul de e-mail înregistrat va avea control asupra tuturor licențelor.

Pe câte dispozitive poate fi folosit fiecare cont licențiat pe volum?

Puteți instala sau configura ExpressVPN pe cât de multe dispozitive doriți, inclusiv pe computere, dispozitive mobile, console de media streaming și routere wireless. Cu toate acestea, numai maxim cinci dispozitive poate fi conectat simultan la VPN (pe orice platformă).

Am întrebări suplimentare

Ai nevoie de ajutor? Vă rugăm să contactați echipa de asistență ExpressVPN pentru asistență.

Cum să obțineți licențe de volum ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.