ExpressVPN menambah mod gelap kepada sambungan pelayar Chrome dan Firefox

Petikan aplikasi ExpressVPN dalam mod gelap.

Di ExpressVPN, keutamaan kami ialah mewujudkan teknologi canggih untuk melindungi privasi anda. Tetapi kita fikir teknologi harus mudah di mata juga. Itulah sebabnya kami teruja untuk memperkenalkan ciri terbaru kami untuk sambungan penyemak imbas: mod gelap. Anda kini boleh pergi ke sisi gelap dengan sambungan penyemak imbas ExpressVPN Chrome dan Firefox.

Kami sentiasa meningkatkan pengalaman pengguna untuk produk kami agar tetap dilindungi mudah, tetapi kami juga berusaha untuk menawarkan peribadi yang lebih besar. Dengan tema gelap yang baru, anda akan dapat memilih rupa pilihan anda sambil menikmati semua manfaat keselamatan ExpressVPN.

Mod gelap kini ditawarkan dalam sambungan penyemak imbas ExpressVPN untuk Chrome dan Firefox, dan kami akan melepaskan pilihan ini pada platform lain pada tahun 2020.

Dapatkan ExpressVPN untuk Chrome

Dapatkan ExpressVPN untuk Firefox

Bagaimana untuk menukar ke mod gelap untuk sambungan penyemak imbas

Sekiranya sistem pengendalian anda telah ditetapkan kepada tema gelap, anda tidak perlu melakukan apa-apa-ekstensi pelayar ExpressVPN anda akan memadaninya secara automatik dengan menggunakan mod gelap.

Untuk menghidupkan mod gelap secara manual:

  1. Dalam penyemak imbas anda, klik ikon penyemak imbas ExpressVPN
  2. Klik menu hamburger (☰) dan pilih Tetapan
  3. Pilih Gelap sebagai mod Paparan anda

Jangan gunakan sambungan penyemak imbas lagi? Dapatkannya untuk Chrome dan Firefox untuk melindungi aktiviti web anda dengan mudah dan menukar alamat IP anda.

ExpressVPN menambah mod gelap kepada sambungan pelayar Chrome dan Firefox
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.