Mencari podcast teknologi terbaik? Berikut adalah kegemaran ExpressVPN

Mendapatkan podcast yang baik adalah seperti menemui restoran baru yang lazat, bar tempatan pembunuh, atau siri TV yang mengasyikkan. Diisi dengan gembira, anda mahu lebih banyak nasi yang manis dan manis itu.

Tetapi mencari podcast yang baik boleh menjadi sedikit rumit. Mungkin rakan sekerja anda memberikan cadangan yang buruk, carian internet anda membuktikan tidak berguna, atau anda mungkin menemui sesuatu yang keren sahaja untuk menyedari acara yang lama mati dan dikebumikan.

Jangan takut! Kami di sini untuk membantu! Beri mata anda berehat dari streaming dan lihat kami Top 6 Tech Podcasts.

Membalas semua

Balas Semua podcast
Cerita kehidupan sebenar yang menarik
Panjang episod: 30-50 minit

Balas Semua adalah podcast yang sangat ketagihan, yang dihoskan oleh PJ Vogt dan Alex Goldman, yang menyoroti cerita bertema berteknologi bertemakan sebenar setiap episod (atau mini-series).

Dengan pengeluaran yang sangat baik, teliti dan kadang-kadang menggembirakan teknik kewartawanan (seperti masa mereka mengambil perjalanan ke India untuk menghadapi penipu telefon!), Tuan rumah yang cepat dan menarik membuat persembahan ini untuk semua orang. Dari ketua teknologi kepada mereka yang suka cerita yang baik (dan yang tidak?), Ada sesuatu untuk semua orang dalam Balas Semua. Oh, dan pertunjukan ini ditaja oleh siri HBO Silicon Valley, jadi anda tahu barang itu.

Eksponen

Podcast eksponen
Persimpangan teknologi & masyarakat
Panjang episod: 1 jam

Eksponen menampilkan kedua-dua Ben Thompson, pengarang blog Statechery pintar (yang memberi pandangan mendalam mengenai strategi di sebalik trend teknologi semasa dan gangguan pasaran), dan James Allworth, multi-hyphenate dengan pengetahuan luas tentang model teknologi dan perniagaan.

Pendengar kembali ke kombinasi tuan rumah yang dipadankan dengan baik untuk mendapatkan pendapat yang bermaklumat dan menjadi terang pada topik hangat seperti "Facebook Fatigue," Amazon dan Penjagaan Kesihatan, "dan" Pilihan Dua Mengerikan "(segmen mengenai perdebatan neutraliti bersih).

a16z

podcast a16z
Inovasi teknologi & adegan permulaan
Panjang episod: Berbeza-beza

Dibawa kepada anda oleh Andreessen Horowitz, firma VC berteknologi dari Lembah Silikon, siri a16z berurusan dengan inovasi teknologi topikal dan tema permulaan.

Topik termasuk "Pada Penyatuan Terkini dalam Industri Penjagaan Kesihatan," "Cryptocurrencies, Syiling App, dan Pelaburan dalam Protokol," dan "Internet Rasa, Kandungan Streaming ke Budaya."

Terdapat banyak perbincangan tetamu dan temu ramah dengan CEO CEO yang berjaya, CTO, PhD, dan pakar mata pelajaran. Walaupun tidak setiap episod terunggul, permata dan wawasan yang diperoleh dari keseluruhan siri membuat ini mesti mendengarkan mana-mana jiwa inovasi teknologi yang lapar di luar sana.

The Tech Guy

Podcast Tech Guy
Topik Tech untuk orang-orang anda
Panjang episod: 2 jam+

Wartawan radio Tech Leo Laporte yang podcast dua kali mingguan, The Tech Guy, adalah podcast teknologi yang ideal untuk mereka yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang teknologi tetapi tidak mempunyai tahap pemahaman yang tinggi tentang subjek.

Leo Laporte menyiarkan radio di sekitar AS, mengulas mengenai berita dan pendapat terkini teknologi. Dia juga menjawab panggilan dari orang-orang yang mempunyai soalan seperti "Kenapa kerja rumah saya tidak berfungsi?", "Mengapa iMac saya semakin perlahan?", "Adakah saya digodam?", Dan "Apa VPN yang baik?" adalah podcast yang hebat untuk mendengar dengan rakan atau keluarga anda!

Terlalu Malu untuk Tanya

Terlalu malu untuk bertanya logo podcast.
Liputan berita teknologi untuk semua orang
Panjang episod: 45-60 minit

Terlalu Malu untuk Tanyakan adalah podcast gaya panel perbincangan yang meliputi berita teknologi terkini, topik hangat, dan soalan awam dari pendengar yang kita semua agak takut untuk bertanya.

Kara Swisher dan pasukan tuan rumahnya yang berputar dari topik Recode cover seperti skandal Cambridge Analytica di Facebook dan melantunkan keperibadian masing-masing, sambil menjemput pendengar untuk tweet atau menghantar e-mel soalan tentang perbincangan. Podcast pepejal yang memberi pendengar gambaran penuh berita teknologi.

Recode Media

Recode podcast Media
Lihat masa depan media
Panjang episod: 45-60 minit

Recode Media dengan Peter Kafka merangkumi masa depan media dan bagaimana ia berdiri hari ini. Setiap episod menunjukkan Robert mewawancarai orang yang menarik dalam media dan teknologi, seperti Rex Sorgatz, mengenai bukunya "The Encyclopedia of Misinformation," atau Emily Steel dari New York Times mengenai pelaporan cerita Pulitzer yang memenangi Hadiah. Wawancara adalah pintar, mencerahkan, dan merangsang pemikiran.

Apa podcast kegemaran anda?

Adakah anda mempunyai podcast teknologi kegemaran yang anda mahu kongsi? Jika anda menghasilkannya sendiri atau hanya mahu berkongsi cintanya, sila tambahkan pada ulasan! Kami akan mendengarnya, dan kami mungkin akan menambahkannya ke senarai.

Mencari podcast teknologi terbaik? Berikut adalah kegemaran ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.