Pengakap Girl adalah gelombang keselamatan siber yang seterusnya

logo pengakap perempuan di awan dengan latar belakang hijau

Adakah anda tahu apa lencana Pengakap Girl mengumpul hari ini? Ia bukan hanya Hiker, Membuat Kawan, dan CEO Cookie lagi. Dengan tumpuan yang mantap pada STEM (Sains, Teknologi, Kejuruteraan, dan Matematik), cawangan Pengakap Girl-core yang bermula pada tahun 2012, kini terdapat inisiatif yang bertujuan untuk melibatkan wanita dalam kejuruteraan dan pengaturcaraan awal dalam kehidupan mereka. Dan apa yang baru untuk GSUSA pada 2018? Bidang pertumbuhan pesat Keselamatan Cybersecurity.

The Girl Scouts ‘memberi tumpuan baru kepada sains dan teknologi

Pada tahun 2017, Pengakap Girl mengeluarkan lencana terkumpul dalam trek STEM (Kejuruteraan: Berfikir Seperti Jurutera, dan Sains Komputer: Pikirkan Like a Programmer) dengan kerjasama Code.org, SciStarter, dan syarikat-syarikat berwibawa lain.

Pada tahun ini, mereka menendang stem STEM sehingga tidak kurang daripada 18 lencana Cybersecurity baru yang akan dilancarkan, bermula pada September 2018. Lencana Cybersecurity dan landasan yang sama dibangunkan bersamaan dengan Palo Alto Networks, pemimpin keselamatan siber global.

Lencana Cybersecurity baharu menandakan inisiatif yang diterajui oleh Sylvia Acevedo, seorang saintis roket dan Ketua Pegawai Eksekutif Girl Scouts USA. Dengan wanita yang terdiri hanya 11% daripada profesional keselamatan siber di dunia, Acevedo mahu mengubah angka ini.

Dalam temu bual dengan NBC News, Acevedo menerangkan bahawa program ini direka untuk Pramuka “untuk mengambil ancaman pelanggaran data, penggodaman, dan pencurian identiti,” dan bahawa gadis-gadis hari ini benar-benar berminat “Melindungi identiti mereka dalam talian, bagaimana melindungi diri mereka semasa mereka melayari, bagaimana untuk melindungi komputer mereka, rangkaian keluarga mereka daripada diretas.”

Pada masa ini, kanak-kanak perempuan sedang menguji program sebelum dilepaskan di seluruh negara. Dalam kata-kata salah seorang daripada 9 tahun yang kini berpartisipasi, “Membantu orang selamat adalah jenis apa yang Pengakap Girl lakukan!”

Lencana siber keselamatan menandakan masa depan baru untuk Pengakap Girl

Lencana Cybersecurity baharu akan berdiri di samping lencana teknologi semasa termasuk Netiquette, Pereka Laman Web, dan Robot Pemrograman (ditunjukkan di atas), serta Pakar Komputer, Pencipta dan Teknologi Hiburan untuk mendapatkan kanak-kanak perempuan yang diarahkan untuk masa depan teknologi yang mantap.

Ia akan menjadi menarik untuk melihat gadis-gadis ini menjadi pembela siber kami

– Rinki Sethi, Palo Alto Networks, Pereka Program Cybersecurity Scouts Girl

Misi Pengakap Girl adalah untuk melepaskan G.I.R.L dalam. (sebagai Go-getter, Innovator, Risk-taker, dan Pemimpin) ahli-ahlinya, dan mereka tidak hanya bercakap. Rekod jejak mereka mengagumkan, dengan tiga bekas presiden wanita sekaligus Pengakap Girl, dan 73% senator wanita Amerika Syarikat sebelum ini membawa moniker Pengakap Girl.

Laluan keselamatan siber yang berdedikasi di Pengakap Girl berharap dapat membentuk generasi siber generasi baru pakar-cadangan yang menarik.

Masa depan keselamatan dan privasi dalam talian

Di sini di ExpressVPN kami juga suka terlibat dalam inisiatif komuniti yang memberi tumpuan kepada keselamatan dan privasi. Pada masa ini, permohonan untuk Biasiswa Privasi Masa Depan Ekspres 20120 kami dibuka. Dengan peluang untuk menjimatkan hadiah wang tunai $ 5,000 yang sejuk dan melihat kerja anda dipaparkan di beberapa platform komunikasi, ini adalah peluang untuk pelajar terlibat sepenuhnya dalam perbahasan privasi dalam talian.

Kami menggalakkan semua orang-Girl Scouts, peminat privasi, pembuat pendapat, dan peminat wartawan-untuk memohon.

Tuliskan bahagian yang berminat, bermaklumat dan memberi penjelasan mengenai perkara itu:

“Jika anda mempunyai kuasa gabungan semua pemimpin dunia, apakah rancangan anda 10 tahun untuk memastikan generasi akan datang berhak untuk privasi?”

Jika anda fikir anda mempunyai jawapan yang baik, lihat halaman biasiswa kami untuk maklumat lanjut. Permohonan ditutup pada 31 Ogos 2018.

Pengakap Girl adalah gelombang keselamatan siber yang seterusnya
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.