Mozilla i ExpressVPN najavljuju partnerstvo za pružanje VPN usluga

Logotipi Mozilla i ExpressVPN sjede jedan pored drugog, u partnerstvu.

S velikim zadovoljstvom objavljujemo da ExpressVPN surađuje s Mozillom na izgradnji privatnijeg i sigurnijeg internetskog iskustva. Mozilla je već dugo vodeća u napredovanju otvorene mreže i privatnosti i sigurnosti na mreži, što je obaveza koju dijelimo duboko.

Zajedno ćemo korisnicima Firefox Lite-a ponuditi besplatnu 7-dnevnu probnu verziju ExpressVPN-a, pomažući im da osiguraju vezu i osiguraju da njihovi podaci nisu izloženi radoznalim očima ili zlonamjernim glumcima. Ponuda će u početku biti dostupna u četiri zemlje - Indiji, Indoneziji, Tajlandu i Filipinima - koje imaju više od 729 milijuna internetskih korisnika.

"Ponosni smo što pružamo sigurnije iskustvo pregledavanja zajedno s ExpressVPN-om", rekao je Charles P.C. Chen, šef poslovnog razvoja, Mozilla Asia. „VPN-ove vidimo kao kritično sredstvo za sigurnost i privatnost interneta. ExpressVPN istaknuo se svojim pionirskim radom u zaštiti od curenja. Sretni smo što smo uspostavili tako čvrstu suradnju kako bismo našim korisnicima donijeli potpuno novu razinu sigurnog mobilnog web iskustva. "

Firefox Lite i ExpressVPN udružuju se kako bi učinili internet bržim i sigurnijim

Firefox Lite, koji se prethodno zvao Firefox Rocket, izrađen je preglednik koji pomaže korisnicima da smanje upotrebu mobilnih podataka i brzo pregledavanje čak i na sporim vezama. Korisnici koji su svjesni podataka i brzine često se okreću javnim Wi-Fi žarišnim točkama, poput onih u kafićima i restoranima. Međutim, to ih čini ranjivim na velike sigurnosne rizike poput napada čoveka u sredini, što može rezultirati krađom i zlouporabom privatnih podataka. Kroz naše partnerstvo s Mozillom, nadamo se da ćemo moći educirati korisnike o tim rizicima i opremiti ih alatima za zaštitu.

Naš rad s Mozillom predstavlja prvo dugoročno strateško partnerstvo organizacije s pružateljem VPN-a. Početkom ove godine pozvani smo sudjelovati u strogom selekcijskom postupku koji je ocjenjivao sigurnosne standarde, zaštitu privatnosti, jednostavnost korištenja i druge ključne čimbenike. Prema Mozilla-i, ExpressVPN je izabran zbog vodeće zaštite od propuštanja, brzine i pouzdanosti, široke pokrivenosti platforme, 24/7 korisničke podrške i snažnih rezultata zagovaranja za digitalna prava, između ostalih faktora.

Uzbuđeni smo što radimo s Mozillom i veselimo se što ćemo nastaviti graditi na našem partnerstvu, omogućujući svima širom svijeta slobodan pristup internetu, privatno i sigurno. Da biste saznali više o našem partnerstvu i Firefox Lite-u, ​​pogledajte Mozillino priopćenje.

Mozilla i ExpressVPN najavljuju partnerstvo za pružanje VPN usluga
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.