Mozilla in ExpressVPN napovedujeta partnerstvo za zagotavljanje storitev VPN

Logotipa Mozilla in ExpressVPN sta druga ob drugi v partnerstvu.

Z veseljem sporočamo, da ExpressVPN sodeluje z Mozilla pri oblikovanju zasebnejše in varnejše internetne izkušnje. Mozilla je že dolgo vodilna v napredovanju odprtega spleta in zasebnosti in varnosti na spletu, kar si prizadevamo globoko.

Uporabnikom Firefox Lite bomo skupaj ponudili brezplačno 7-dnevno preskusno različico ExpressVPN, ki jim bo pomagala pri varovanju povezav in zagotavljanju, da njihovi podatki niso izpostavljeni radovednim očem ali zlonamernim akterjem. Ponudba bo sprva na voljo v štirih državah - Indiji, Indoneziji, Tajski in Filipinih - v katerih je več kot 729 milijonov internetnih uporabnikov.

"Ponosni smo, da skupaj z ExpressVPN zagotavljamo bolj varno brskanje," je dejal Charles P.C. Chen, vodja poslovnega razvoja, Mozilla Asia. »Navidezna zasebna omrežja (VPN) vidimo kot ključno orodje za internetno varnost in zasebnost. Podjetje ExpressVPN je izstopalo po pionirskem delu na področju tesnjenja. Veseli smo, da smo vzpostavili tako močno sodelovanje in prinesli povsem novo raven varne mobilne spletne izkušnje za naše uporabnike. "

Firefox Lite in ExpressVPN se združita, da bosta internet hitrejša in varnejša

Firefox Lite, ki se je prej imenoval kot Firefox Rocket, je brskalnik, ki uporabnikom pomaga zmanjšati uporabo mobilnih podatkov in hitro brskanje tudi pri počasnih povezavah. Ti uporabniki, ki se zavedajo podatkov in hitrosti, se pogosto obrnejo na javne dostopne točke Wi-Fi, na primer v kavarnah in restavracijah. Vendar so zaradi tega ranljivi za velika varnostna tveganja, kot so napadi človeka v sredini, kar lahko povzroči krajo in zlorabo zasebnih podatkov. S partnerstvom z Mozilla upamo, da bomo lahko o teh tveganjih seznanili uporabnike in jih opremili z orodji za zaščito.

Naše delo z Mozilla predstavlja prvo dolgoročno strateško partnerstvo organizacije s ponudnikom VPN. V začetku tega leta smo bili povabljeni k sodelovanju v strogem izbirnem postopku, ki je ocenjeval varnostne standarde, zaščito zasebnosti, enostavnost uporabe in druge ključne dejavnike. Po mnenju Mozille je bil ExpressVPN med drugimi dejavniki izbran zaradi svoje vodilne zaščite pred uhajanjem, hitrosti in zanesljivosti, obsežne platforme, 24/7 podpore strankam in močnega zagovarjanja digitalnih pravic..

Navdušeni smo, da bomo sodelovali z Mozillo in se veselimo, da bomo še naprej gradili na našem partnerstvu in tako vsem po vsem svetu olajšali dostop do interneta prosto, zasebno in varno. Če želite izvedeti več o našem partnerstvu in Firefox Lite, glejte sporočilo za javnost Mozille.

Mozilla in ExpressVPN napovedujeta partnerstvo za zagotavljanje storitev VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.