Configurația serverului DNS – Windows XP

[ware_item id=33][/ware_item]

blocat are nevoie de ajutor


Lipiți și aveți nevoie de ajutor?

Vorbeste cu un om

Ori de câte ori vă conectați la un server ExpressVPN, serverele noastre vor specifica un set de servere DNS pe care computerul dvs. ar trebui să le utilizeze pentru căutările DNS în timpul conectării la rețeaua noastră.

Pentru unii utilizatori, această modificare nu reușește automat și trebuie setați serverele DNS manual. Pentru a schimba serverele DNS pe Windows XP:

Mergi la Panou de control > Conexiuni de retea și selectați reteaua ta locala.Poate fi, de asemenea, localizat în Setări > Conexiuni de retea.

conexiuni de rețea xp

Va apărea fereastra conexiuni la rețea. Selectați principala dvs. conexiune la Internet. (adică: wireless-ul dvs. sau „conexiunea la zonă locală” sau faceți acești pași pentru ambele)

lista conexiunilor de retea

Faceți clic dreapta pe rețeaua aleasă, apoi faceți clic stânga pe Proprietăți.

proprietățile rețelei

Selectați Protocolul Internet Versiunea 4 (TCP / IPv4), sau doar Protocol Internet (TCP / IP). Faceți clic pe butonul Proprietăți buton.

captură de ecran a proprietăților rețelei locale

Selectați Utilizați următoarele adrese ale serverului DNS și specificați aceste două servere DNS Google:

Server DNS preferat: 8.8.8.8
Server DNS alternativ: 8.8.4.4

Dacă Google DNS este blocat pentru dvs., încercați Neustar DNS Advantage (156.154.70.1 sau 156.154.71.1) sau DNS de nivel 3 (4.2.2.1, 4.2.2.2, 4.2.2.3, 4.2.2.4, 209.244.0.3, sau 209.244.0.4).

dns ip

Selectați O.K până când nu ieșiți din toate ferestrele, apoi încercați să vă conectați din nou.

Notă: Dacă vă conectați la ISP-ul dvs. printr-o conexiune PPPoE, atunci setați serverele DNS pe conexiunea PPPoE și apoi reporniți computerul pentru ca setările DNS să aibă efect.

Configurația serverului DNS - Windows XP
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.