Bagaimana untuk menukar lokasi App Store iOS anda untuk memuat turun ExpressVPN

Jika ExpressVPN tidak tersedia di App Store negara anda, anda masih boleh dengan mudah dapatkannya dengan menukar lokasi App Store anda. Ini memerlukan anda untuk mendaftarkan ID Apple baru.

Ubah negara App Store anda dengan ID Apple baru

 1. Untuk memuat turun ExpressVPN, pergi ke Stor aplikasi pada peranti anda. Jika anda menggunakan Versi iOS 12 atau di bawah, ketik Hari ini di bahagian bawah skrin.
 2. Ketik ikon profil yang terletak di penjuru kanan sebelah atas. Kemudian, di bahagian atas skrin, ketik ikon profil anda atau ID Apple anda. Apabila diminta, masukkan Kata Laluan ID Apple. Ketik Masuk. Kemudian ketik ID Apple anda di bahagian atas sekali lagi.
 3. Anda akan datang ke halaman yang membolehkan anda Pilih Negara atau Wilayah Anda. Tatal ke bawah dan ketik U.S.A. (Anda dibenarkan untuk menukarnya kemudian.) Kotak akan muncul dan bertanya jika anda mahu log masuk dengan Apple ID semasa anda. Ketik Gunakan ID Apple yang berbeza.
 4. Tatal ke bawah, dan ketik Buat Apple ID anda.
  Ketik
 5. Masukkan nama anda. Untuk medan Negara / Wilayah, tetapkan kepada Amerika Syarikat atau lokasi lain di mana ExpressVPN tersedia. Kemudian, masukkan hari lahir anda dan alamat e-mel yang sah (Ini tidak boleh sama dengan akaun ID Apple asal anda) untuk menerima kod pengesahan untuk menyelesaikan proses pendaftaran anda.
 6. Masukkan kata laluan anda, dan pilih soalan keselamatan anda. Kemudian, masukkan aksara yang ditunjukkan dalam imej pengesahan, dan ketik Teruskan.
 7. Semak e-mel anda untuk kod pengesahan daripada Apple. Masukkan kod itu, dan ketik Seterusnya. Sekarang, anda telah berjaya mencipta ID Apple baru.
 8. Anda kini boleh log keluar dari Apple ID semasa anda dan log masuk ke yang baru anda. Pada peranti anda, pergi ke Stor aplikasi. Ketik ikon profil yang terletak di penjuru kanan sebelah atas. Tatal ke bahagian bawah, dan ketik Keluar.
 9. Tatal ke belakang, dan log masuk dengan ID Apple baru anda. Ketik Masuk.
  Ketik
 10. Anda akan melihat mesej yang mengatakan ID Apple ini belum digunakan di iTunes Store. Ketik Tinjauan.
  Ketik
 11. Baca Perkhidmatan Media Apple dan Terma dan Syarat, dan luncurkan togol di sebelah Setuju dengan Terma dan Syarat. Ketik Seterusnya.
 12. Ketik Tiada untuk kaedah pembayaran anda. Untuk Alamat Pengebilan, masukkan U.S yang sah. alamat dan kod posnya (mis. kod ZIP untuk Alaska ialah 99501) dan nombor telefon. Kemudian, ketuk Seterusnya.
  Ketik
 13. An ID Apple Selesai mesej muncul. Anda kini boleh memuat turun ExpressVPN pada peranti iOS anda.

Soalan yang kerap ditanya

Bolehkah saya menukar kembali ke akaun ID Apple asal saya??

Ya. Sebaik sahaja anda telah memuat turun ExpressVPN pada peranti anda, ExpressVPN berfungsi tanpa mengira negara anda Apple ID dikaitkan dengannya. Juga tidak perlu bertukar bolak untuk mengekalkan ExpressVPN dikemas kini.

Bagaimanakah saya mengekalkan ExpressVPN dikemas kini??

Dengan iOS 13, ExpressVPN akan dikemas kini secara automatik secara lalai, tanpa mengira lokasi App Store anda. Untuk pengalaman terbaik dengan aplikasi ExpressVPN, anda boleh mengemas kini iOS anda ke versi terkini jika anda belum lagi.

Untuk mengemas kini ExpressVPN jika anda menggunakan iOS 12 atau di bawah, sila ikuti langkah-langkah berikut:

 1. Pada peranti anda, pergi ke Stor aplikasi.
 2. Ketik Hari ini di bahagian bawah skrin.
 3. Di bahagian atas skrin, ketik ikon profil anda atau ID Apple anda.
 4. Tatal ke bawah untuk melihat kemas kini yang belum selesai daripada ExpressVPN. Untuk mengemas kini aplikasi ExpressVPN, ketik Kemas kini di sebelahnya.

Jika anda masih tidak dapat mengemas kini ExpressVPN, hubungi Pasukan Sokongan ExpressVPN sekarang.

Bagaimana untuk menukar lokasi App Store iOS anda untuk memuat turun ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.