Как да промените местоположението на вашия iOS App Store, за да изтеглите ExpressVPN

Ако ExpressVPN не е наличен в App Store на вашата страна, пак можете лесно получете го, като промените местоположението на вашия магазин. Това изисква да регистрирате нов Apple ID.

Променете държавата на вашия App Store с нов Apple ID

 1. За да изтеглите ExpressVPN, отидете на App Store на вашето устройство. Ако използвате iOS версия 12 или по-нова, докоснете днес в долната част на екрана.
 2. Докоснете иконата на профила, разположена в горния десен ъгъл. След това в горната част на екрана докоснете иконата на вашия профил или вашия Apple ID. Когато бъдете подканени, въведете своето Apple ID Password. кран Впиши се. След това докоснете отново вашия идентификационен номер на Apple отгоре.
 3. Ще стигнете до страница, която ви позволява Изберете вашата държава или регион. Превъртете надолу и докоснете САЩ (Имате право да го промените по-късно.) Ще се появи прозорец и ще ви попита дали искате да влезете с текущия си идентификатор на Apple. кран Използвайте различни Apple ID.
 4. Превъртете надолу и чукнете Създайте своя Apple ID.
  кран
 5. Въведете вашето име. За полето Държава / регион го задайте на Съединени щати или друго място, където е налице ExpressVPN. След това въведете вашия рожден ден и валиден имейл адрес (не може да бъде същият, свързан с оригиналния ви акаунт в Apple ID), за да получите код за потвърждение, за да завършите процеса на регистрация.
 6. Въведете вашите пароли и изберете вашите въпроси за сигурност. След това въведете символите, показани на изображението за потвърждение, и докоснете продължи.
 7. Проверете имейла си за код за потвърждение от Apple. Въведете кода и чукнете Следващия. Сега успешно създадохте нов Apple ID.
 8. Вече можете да излезете от текущия си идентификатор на Apple и да влезете във вашия нов. На вашето устройство отидете на App Store. Докоснете иконата на профила, разположена в горния десен ъгъл. Превъртете до дъното и докоснете Отписване.
 9. Превъртете обратно и влезте с новия си Apple ID. кран Впиши се.
  кран
 10. Ще видите съобщение, което гласи Този Apple ID все още не се използва в iTunes Store. кран преглед.
  кран
 11. Прочетете Apple Media Services и Общи условия и плъзнете превключвателя до Приемам Общите условия. кран Следващия.
 12. кран Нито един за вашия начин на плащане. За адрес за фактуриране въведете всички валидни САЩ. адрес и неговия пощенски код (напр. пощенският код за Аляска е 99501) и телефонен номер. След това чукнете Следващия.
  кран
 13. Една Apple ID завършен появява се съобщение. Вече можете да изтеглите ExpressVPN на вашето iOS устройство.

Често задавани въпроси

Мога ли да се върна към първоначалния си акаунт в Apple ID?

Да. След като изтеглите ExpressVPN на устройството си, ExpressVPN работи независимо от държавата, с която е свързан Apple ID. Не е необходимо да превключвате напред и назад, за да поддържате ExpressVPN актуализиран.

Как да поддържам ExpressVPN актуализиран?

С iOS 13 ExpressVPN се актуализира автоматично по подразбиране, независимо от местоположението ви в App Store. За най-добро изживяване с приложението ExpressVPN можете да актуализирате iOS до най-новата версия, ако още не сте.

За да актуализирате ExpressVPN, ако използвате iOS 12 или по-долу, моля, изпълнете следните стъпки:

 1. На вашето устройство отидете на App Store.
 2. кран днес в долната част на екрана.
 3. В горната част на екрана докоснете иконата на вашия профил или вашия Apple ID.
 4. Превъртете надолу, за да видите всички чакащи актуализации от ExpressVPN. За да актуализирате приложението ExpressVPN, докоснете Актуализация до него.

Ако все още не можете да актуализирате ExpressVPN, свържете се с екипа за поддръжка на ExpressVPN сега.

Как да промените местоположението на вашия iOS App Store, за да изтеглите ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.