Kako promijeniti svoju lokaciju iOS App Store za preuzimanje ExpressVPN-a

Ako ExpressVPN nije dostupan u App Storeu vaše države, to i dalje možete jednostavno nabavite ga promjenom lokacije aplikacije App Store. Ovo zahtijeva registraciju novog Apple ID-a.

Promijenite zemlju svoje App Store novom Apple ID-om

 1. Da biste preuzeli ExpressVPN, idite na Trgovina aplikacijama na svom uređaju. Ako koristite iOS verziju 12 ili staru, dotaknite Danas pri dnu zaslona.
 2. Dodirnite ikonu profila koja se nalazi u gornjem desnom kutu. Zatim na vrhu zaslona dodirnite ikonu vašeg profila ili Apple ID. Kad se to od vas zatraži, unesite svoje Apple ID lozinka. slavina Prijaviti se. Zatim ponovo dodirnite Apple ID na vrhu.
 3. Doći ćete na stranicu koja vam omogućuje Odaberite svoju zemlju ili regiju. Pomaknite se prema dolje i dodirnite američki savez (dozvoljavate vam da ga kasnije promijenite.) Pojavit će se okvir i pitati želite li se prijaviti s trenutnim Apple ID-om. slavina Koristite različite Apple ID.
 4. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Kreirajte svoj Apple ID.
  slavina
 5. Unesite svoje ime. Za polje Zemlja / regija postavite ga na Ujedinjene države ili na drugom mjestu gdje je ExpressVPN dostupan. Zatim unesite svoj rođendan i valjanu adresu e-pošte (ne može biti ista koja je povezana s vašim originalnim Apple ID računom) da biste dobili kontrolni kôd za dovršetak postupka prijave..
 6. Unesite svoje lozinke i odaberite svoja sigurnosna pitanja. Zatim unesite znakove prikazane na potvrdnoj slici i dodirnite Nastaviti.
 7. Provjerite e-poštu za provjeru kod tvrtke Apple. Unesite kôd i dodirnite Sljedeći. Sada ste uspješno stvorili novi Apple ID.
 8. Sada se možete odjaviti s trenutnog Apple ID-a i prijaviti se u svoj novi. Na svom uređaju idite na Trgovina aplikacijama. Dodirnite ikonu profila koja se nalazi u gornjem desnom kutu. Dođite do dna i dodirnite Odjavi se.
 9. Pomaknite se natrag gore i prijavite se s novim Apple ID-om. slavina Prijaviti se.
  slavina
 10. Vidjet ćete poruku koja kaže Ovaj Apple ID još nije korišten u iTunes trgovini. slavina Pregled.
  slavina
 11. Pročitajte Apple Media Services i Uvjete i odredbe i pomaknite prekidač pokraj Pristanite na Uvjete i odredbe. slavina Sljedeći.
 12. slavina nijedan za vaš način plaćanja. Za adresu za naplatu unesite bilo koji važeći američki račun. adresu i njezin poštanski broj (npr. poštanski broj za Aljasku je 99501) i telefonski broj. Zatim dodirnite Sljedeći.
  slavina
 13. Apple ID dovršen pojavljuje se poruka. Sada možete preuzeti ExpressVPN sa svog iOS uređaja.

Često postavljana pitanja

Mogu li se vratiti na svoj originalni Apple ID račun?

Da. Nakon što preuzmete ExpressVPN na svoj uređaj, ExpressVPN djeluje bez obzira na zemlju s kojom je povezan vaš Apple ID. Također ne treba prebacivati ​​naprijed i natrag da biste ExpressVPN ažurirali.

Kako ažurirati ExpressVPN?

Uz iOS 13, ExpressVPN se automatski ažurira prema zadanim postavkama, bez obzira na vašu App Store lokaciju. Za najbolje iskustvo s aplikacijom ExpressVPN možete ažurirati iOS na najnoviju verziju ako već niste.

Da biste ažurirali ExpressVPN ako koristite iOS 12 ili noviji, slijedite ove korake:

 1. Na svom uređaju idite na Trgovina aplikacijama.
 2. slavina Danas pri dnu zaslona.
 3. Pri vrhu zaslona dodirnite ikonu vašeg profila ili Apple ID.
 4. Pomaknite se prema dolje da biste vidjeli eventualna ažuriranja s ExpressVPN-a na čekanju. Za ažuriranje aplikacije ExpressVPN taknite Ažuriraj pored nje.

Ako još uvijek ne možete ažurirati ExpressVPN, odmah se obratite ExpressVPN timu za podršku.

Kako promijeniti svoju lokaciju iOS App Store za preuzimanje ExpressVPN-a
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.