ExpressVPN i Bitcoin slave 3 godine sretnog, anonimnog braka

ExpressVPN i Bitcoin izrađuju se jedan za drugog.

ExpressVPN je počeo prihvaćati Bitcoin uplate u lipnju 2014. uz pomoć Bitpay procesora plaćanja. Bilo je to uzbudljivo putovanje obilježeno brzim rastom i urođenim prednostima privatnosti.

Zašto ExpressVPN prihvaća Bitcoin

Za VPN uslugu osviještenu o privatnosti prihvaćanje anonimnog oblika plaćanja je neophodno. Ostali centralizirani, regulirani davatelji plaćanja oslanjaju se na kredit - sustav izgrađen na prikupljanju i provjeri velike količine osobnih podataka. Međutim, uz plaćanja Bitcoin-a, morate navesti samo svoju adresu e-pošte.

Iako plaćanja bitcoina nisu potpuno anonimna, oni pružaju značajan dobitak privatnosti u odnosu na utvrđene metode doznake. U Sjedinjenim Državama darovne kartice nude atraktivnu alternativu, ali ih pružatelji usluga koji nisu iz SAD-a teško prihvaćaju.

Osim privatnosti, Bitcoin nudi i zanimljive poslovne prilike. Na primjer, pomaže nam pružiti VPN zaštitu osobama koje ne mogu dobiti kreditnu karticu. Ako ste relativno bogata osoba iz zapadne zemlje, ovo se može činiti naopako, ali za ljude iz određenih zemalja, s određenim kreditnim rezultatima ili za one koji nemaju gdje nazvati dom (aka digitalni nomadi) , Bitcoin je spasitelj života.

U ExpressVPN-u vjerujemo da svatko ima pravo na korištenje interneta uz sigurnost, privatnost i slobodu - a ne samo oni koji imaju pristup tradicionalnim načinima plaćanja.

Put je popločen Bitcoinom

Bitpay je bio vrlo pouzdan partner sa stabilnim API-jevima i velikom podrškom po poželjnim cijenama. Zbog anonimne prirode i dodatnih mjera sigurnosti Bitcoin novčanika, prijevara ili povrat troškova nisu problem, što čini rukovanje Bitcoin plaćanjem vrlo sigurno i učinkovito.

Iz godine u godinu, bitcoin transakcije porasle su za 250% i nastavljaju rasti.

Uz to, ovisno o vašoj valuti plaćanja, Bitcoin također može biti način za spuštanje Forex naknada. Savjetujemo vam da to istražite na sebi i odmerite bilo kakve prednosti s nestabilnom prirodom držanja Bitcoina.

Bitcoin i budućnost

I u apsolutnom smislu i u odnosu na našu ukupnu prodaju, Bitcoin smatramo zvijezdom u usponu. Bitcoin bi trebao nastaviti razmještati kroz razvoj i prihvaćanje platnih mreža poput mreže munje - što će jeftinije slati male iznose uz povećavanje privatnosti, korisničkog iskustva i potencijalno čak i mogućnosti za ponavljajuća plaćanja.

Bez obzira na stalno promjenjivo stanje svjetskih financija i trgovine, ExpressVPN se zalaže za privatnost i uslugu najviše kvalitete. Bitcoin je stup ove obveze i ponosni smo što smo bili među prvim usvajačima ovog inovativnog rješenja za zaštitu privatnosti..

Vrijeme, neupitni ljudski poduzetnički duh i tehnološki napredak otkrit će nove i uzbudljive događaje na ovom prostoru. Sve ih pozdravljamo!

Kako vidite budućnost online plaćanja? Je li bitcoin budućnost? Javite nam u komentarima u nastavku!

ExpressVPN i Bitcoin slave 3 godine sretnog, anonimnog braka
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.