ExpressVPN objavljuje vrhunsku Bitcoin sigurnost eBook

Preuzmite BitVinsku knjigu ExpressVPN-a

Ponosni smo što možemo da objavimo Lexie Bitcoin - Sigurnost i privatnost e-knjiga. Knjiga uključuje neke misli koje su se stvorile u stvaranju postojećih vodiča ExpressVPN-a, neka detaljnija objašnjenja i obilje praktičnih savjeta..

Preuzmite .epub datoteku

Preuzimanje uređaja

Kao ljubitelji privatnosti i tehnologije, ExpressVPN je oduvijek bio fasciniran Bitcoinom. U lipnju 2014. postali smo jedan od prvih pružatelja VPN-a koji je prihvatio kripto valutu, pa čak preporučujemo korištenje Bitcoina kao načina plaćanja za one koji su zabrinuti zbog kreditne kartice i bankovnih zapisa.

Blogeri i programeri ExpressVPN-a objavili su sve više članaka o Bitcoin-u dok smo saznali više o njegovim implikacijama u pogledu sigurnosti i privatnosti. Lexie je, posebno, objavio više članaka o toj temi, kao i opsežni vodič za Bitcoin Anonymousmity.

E-knjiga je izdata pod Creative Commons licencom (CC BY-SA 4.0), što znači da možete besplatno dijeliti i remiksirati Lexiev rad bez naknade, sve dok ga ponovo objavite pod sličnom licencom i dodijelite odgovarajuću kreditnu sposobnost.

Željeli bismo da nam se obratite, bez obzira da li je u pitanju kritika, dodatne misli, prijedlozi ili ispravke. Slobodno komentirajte u nastavku!

Preuzmite ExpressVPN Bitcoin knjigu BESPLATNO za sljedeće uređaje:

Preuzmite BitVinsku knjigu ExpressVPN za iOS

ExpressVPN objavljuje vrhunsku Bitcoin sigurnost eBook

Preuzmite BitVinsku knjigu ExpressVPN za zapaliti

Preuzmite Bitcoin knjigu ExpressVPN za Kobo

Preuzmite BitVinsku knjigu ExpressVPN za Nook

ExpressVPN objavljuje vrhunsku Bitcoin sigurnost eBook
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.