Pridružite se aplikaciji za revoluciju usmjerivača za potpunu zaštitu kuće

Popularna ExpressVPN aplikacija za usmjerivače

Hiljade sada uživaju u izvrsnoj aplikaciji ExpressVPN za usmjerivač softver, i lako je shvatiti zašto!

Aplikacija ExpressVPN za usmjerivače povezuje i štiti sve uređaje na vašoj kućnoj mreži, čineći privatno pregledavanje jednostavnim. Sve što morate učiniti je prijaviti se na kućni Wi-Fi kao i obično i ... to je to!

Što je još bolje, ako je vaš usmjerivač zaštićen VPN-om, to znači da možete sigurno emitirati svoje emisije na Google Chromecast ili Apple TV. Nema više gledanja televizije i filmova na malenom prijenosnom računalu u rezervnoj sobi, nabavite ga na velikom TV-u i ozvučenju!

Povrh toga, ExpressVPN za usmjerivače štiti sve vaše uređaje vojnim šifriranjem! Sve što trebate učiniti je povezati se s Wi-Fi-jem kao i obično.

Slatki Božić.

ExpressVPN aplikacija za usmjerivače

6 ukusnih razloga za dobivanje ExpressVPN aplikacije za usmjerivače

  1. Bolja sigurnost
  2. Emitirajte TV emisije i filmove
  3. Uštedite vrijeme
  4. Zaštiti sve
  5. Upotrijebite više uređaja
  6. Dijeli ljubav

1. Osigurajte cijelu svoju mrežu

VPN najbolje funkcionira kad je uvijek uključen. S VPN-om na usmjerivaču, nikada nećete morati brinuti da ćete zaboraviti povezati se na VPN poslužitelj, jer ste uvijek zaštićeni pravo od izvora.

2. Glumite svoje emisije

Svi se uređaji pojavljuju na istoj mreži tako da sadržaj koji je zaštićen VPN možete prenositi na Google Chromecast, Apple TV, Plex itd..

3. Uštedite vrijedno vrijeme pregledavanja mačaka putem Interneta

Ne gnjavite instaliranjem različitih aplikacija na sve svoje kućne uređaje. VPN na vašem usmjerivaču odmah štiti svaki novi uređaj. Jednostavno je kao i spajanje na vašu Wi-Fi mrežu - nema dodatnih koraka.

4. Koristite VPN na svojim konzolama

Upotrijebite VPN da prikrijete svoju IP adresu na bilo kojem uređaju koji podržava Wi-Fi, čak i onim koji ne mogu normalno pokrenuti VPN softver, kao što su PlayStation, Xbox i druge igraće konzole..

5. Jedna pretplata za sve uređaje

Ne brinite o različitim VPN pretplatama za različite uređaje. Koristite jednu ExpressVPN pretplatu na neograničenom broju uređaja istovremeno.

6. Budite heroj prijateljima i obitelji

Dajte dar privatnosti i sigurnosti. Neka vaši gosti uživaju iste VPN pogodnosti kao i vi, samo povezivanjem s kućnim Wi-Fi-jem.

Pametni izbor je VPN za usmjerivače

Prilično je očito zašto toliko mnogo ljudi koristi nevjerojatan softver usmjerivača ExpressVPN; ima toliko dodatnih pogodnosti. Zašto ne probati za sebe?

Postavljanje je jednostavno.

Pridružite se aplikaciji za revoluciju usmjerivača za potpunu zaštitu kuće
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.