Sigurnije pregledajte s EFT-ovim HTTPS svugdje i ExpressVPN

Sigurnije pregledajte s EFT-ovim HTTPS svugdje i ExpressVPN

Šifriranje internetskog prometa kritično je za vašu privatnost i sigurnost, jer štiti vašu internetsku aktivnost od praćenja ili zlouporabe. Naše VPN šifriranje vodeće u industriji jedan je od ključnih načina na koji ExpressVPN štiti vaše podatke i komunikacije. Danas vam donosimo dodatni sloj zaštite: proširenje ExpressVPN Chrome, koje sad ima HTTPS posvuda.

Podrazumijevano omogućeno, HTTPS Everywhere osigurava da ste automatski usmjereni na sigurniju verziju HTTPS tisuća glavnih web stranica, šifrirajući svoju vezu s tim web lokacijama i pružajući znatno veću sigurnost od standardnog HTTP-a. Osim toga, djeluje bez obzira jeste li povezani VPN ili ne.

[Već koristite ExpressVPN? Ovdje nabavite proširenje za Chrome.]

HTTPS Svugdje: veća privatnost i sigurnost

Sigurnije pregledajte s EFT-ovim HTTPS svugdje i ExpressVPN

HTTPS Everywhere razvio je zakladu Electronic Frontier (EFF), vodeću neprofitnu organizaciju koja brani digitalnu privatnost i slobodu govora. ExpressVPN već je dugo pristaše EFF-a i ponosni smo što možemo pružiti prednost sigurnosti i privatnosti svog HTTPS Everywhere korisnicima proširenja ExpressVPN Chrome-a..

Nova opcija može se uključiti ili isključiti u izborniku postavki proširenja. Kad god je ova značajka omogućena, vaš se preglednik automatski povezuje na sigurnu HTTPS verziju bilo koje web stranice koju posjetite i koju pokrivaju skupovi pravila HTTPS Everywhere.

HTTPS vam pruža sigurnost da je promet između vas i web stranice koju posjećujete šifriran i da je web lokacija stvarno ona s kojom ste se namjeravali povezati. Moći ćete reći da ste povezani putem HTTPS-a, jer će Chrome lijevo od adrese web-mjesta prikazati zelenu ikonu lokota i oznaku "Sigurno".

Nažalost, mnoge web stranice koje podržavaju HTTPS još uvijek zadano postavljaju HTTP, a veze do web lokacija s omogućenom HTTPS-om često vas usmjeravaju na manje sigurnu HTTP verziju. Pored toga, čak i kad vas HTTP stranica preusmjeri na HTTPS verziju i prikaže se zeleni loko, još uvijek možete biti ranjivi na napadač čovjeka u sredini. Značajka HTTPS Everywhere u ekstenziji ExpressVPN Chrome rješava te probleme osiguravajući da ste uvijek izravno povezani s HTTPS verzijom kad god je dostupna.

ExpressVPN i HTTPS Svugdje: Bolje zajedno

Povezivanje s VPN-om, osim upotrebe HTTPS-a, poboljšava vašu privatnost i sigurnost usmjeravanjem prometa kroz siguran tunel. To pomaže jamčiti da je vaša mrežna aktivnost zaštićena šifriranjem, čak i ako web lokacija ne podržava u potpunosti HTTPS. Također sprečava hakere ili davatelje internetskih usluga da vide koje web stranice posjećujete, a što HTTPS sam ne krije.

Sigurnije pregledajte s EFT-ovim HTTPS svugdje i ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.