Mozilla dan ExpressVPN mengumumkan perkongsian untuk menyediakan perkhidmatan VPN

Logo Mozilla dan ExpressVPN duduk bersebelahan, dalam perkongsian.

Kami gembira untuk mengumumkan bahawa ExpressVPN bermitra dengan Mozilla untuk membina pengalaman internet yang lebih peribadi dan selamat. Mozilla telah lama menjadi pemimpin dalam memajukan web dan privasi dan keselamatan dalam talian, komitmen yang kami kongsi dengan lebih mendalam.

Bersama-sama, kami akan menawarkan pengguna Firefox Lite percubaan percuma selama 7 hari ExpressVPN, membantu mereka menjamin hubungan mereka dan memastikan data mereka tidak terkena mata palsu atau pelaku jahat. Tawaran itu pada mulanya boleh didapati di empat negara-India, Indonesia, Thailand, dan Filipina-yang mempunyai lebih daripada 729 juta pengguna internet digabungkan.

"Kami bangga memberikan pengalaman melayari yang lebih selamat bersama dengan ExpressVPN," kata Charles P.C. Chen, Ketua Pembangunan Perniagaan, Mozilla Asia. "Kami melihat VPN sebagai alat kritikal untuk keselamatan dan privasi internet. ExpressVPN menonjol untuk kerja perintis dalam pemeriksaan kebocoran. Kami dengan senang hati telah mewujudkan kerjasama yang begitu kuat untuk membawa pengalaman web mudah alih tahap yang selamat untuk pengguna kami. "

Firefox Lite dan ExpressVPN bersatu untuk menjadikan internet lebih cepat dan lebih selamat

Firefox Lite, yang sebelum ini dikenali sebagai Firefox Rocket, adalah pelayar yang direka untuk membantu pengguna mengurangkan penggunaan data mudah alih dan melayari dengan cepat walaupun pada sambungan lambat. Pengguna data dan peminat laju ini sering beralih ke hotspot Wi-Fi awam, seperti di kafe dan restoran. Bagaimanapun, yang menjadikan mereka terdedah kepada risiko keselamatan utama seperti serangan manusia-dalam-tengah, yang boleh mengakibatkan data peribadi dicuri dan disalahgunakan. Melalui perkongsian kami dengan Mozilla, kami berharap dapat mendidik pengguna tentang risiko-risiko ini dan melengkapi mereka dengan alat untuk melindungi diri mereka.

Kerja kami dengan Mozilla merupakan perkongsian strategik jangka panjang pertama organisasi dengan penyedia VPN. Pada awal tahun ini, kami telah dijemput untuk mengambil bahagian dalam proses pemilihan yang ketat yang menilai piawaian keselamatan, perlindungan privasi, kemudahan penggunaan, dan faktor utama yang lain. Menurut Mozilla, ExpressVPN dipilih untuk perlindungan kebocoran, kelajuan dan kebolehpercayaan yang terkemuka di industri, liputan platform yang luas, sokongan pelanggan 24/7, dan rekod pencapaian yang kuat untuk hak digital, antara faktor lain.

Kami teruja untuk bekerjasama dengan Mozilla dan berharap untuk terus membina perkongsian kami, menjadikannya mudah bagi semua orang di seluruh dunia untuk mengakses internet dengan bebas, secara peribadi, dan selamat. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkongsian kami dan Firefox Lite, lihat siaran akhbar Mozilla.

Mozilla dan ExpressVPN mengumumkan perkongsian untuk menyediakan perkhidmatan VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.