ExpressVPN in OpenMedia se združita proti zatiranju interneta

shrani povezavo

ExpressVPN je ponosen, da sodeluje z OpenMedia pri njihovih številnih projektih zaščita interneta.

OpenMedia deluje na tem, da je internet odprt, cenovno dostopen in brez nadzora.

OpenMedia, ustanovljena leta 2008, se je uspešno zavzemala za nevtralnost omrežja, pomagala pri prevračanju odmerjene uporabe interneta v Kanadi in je stalni križar v boju proti nadzoru NSA. So a neumorni kampanji za vse spletne svoboščine povsod.

Zadnje kampanje OpenMedia vključujejo Shrani povezavo, Ustavi tajnost in Brez lažnega interneta.

Shrani povezavo pravi, da ni davka na hiperpovezave

Shrani povezavo je akcija, s katero se v EU zavračajo predlogi za široko novo hiperpovezavo, ki bo vplivala na vse, ki uporabljajo internet, z drugimi besedami - vsi.

Predlog EU načrtuje razširitev pravil o avtorskih pravicah na hiperpovezave, kar bo velikim založnikom dajalo pravico do zaračunavanja poslovnih pristojbin za povezavo do vsebine.

Morda živite zunaj EU in mislite, da politika ne bo vplivala na vas. Vendar se motiš EU predstavlja približno petino svetovnega internetnega prometa. Tudi če ne živite v EU, nekatere vaše najljubše spletne strani zagotovo počnejo.

Povezave so bistvene za svobodo izražanja na spletu in cenzuriranje teh spletnih strani bo pokvarilo splet, kot ga poznamo.

Splet brez povezav je kot svet brez cest.

Povezave so tisto, kar nam omogoča dostop do največje zbirke človeškega znanja in izkušenj, ki jih je svet kdajkoli videl. Ta predlog EU v bistvu želi odvrniti številna čuda interneta.

Ni še prepozno, da bi ustavili to nasprotovanje internetni svobodi, vendar moramo ukrepati zdaj, preden uide nadzoru. Podpišite izjavo Shrani povezavo, da boste rekli NE za povezovanje davka.

Ustavite boj proti tajnosti TPP

Ustavite kampanje tajnosti proti Trans-Pacific Partnership (TPP), "največjem in najbolj tajnem sporazumu v zgodovini sveta".

Po petih letih tajnosti so birokrati TPP končno objavili ta brutalni globalni sporazum in če bo implementiran, bo TPP cenzuriral splet, kriminaliziral spletne dejavnosti in stane denar uporabnikov interneta. TPP bo sprejel strožje zakone o intelektualni lastnini, zlasti med avtorskimi pravicami.

Več kot tri milijone ljudi je že podpisalo peticijo OpenMedia Stop tajnosti proti tajnosti TPP-ja, vendar je čas, da zadnjo odločitev.

Slišite svoj glas ZDAJ in zahtevajo, naj ministri za trgovino enkrat za vselej zavrnejo načrt cenzure na internetu v TPP.

Ni lažnega interneta na Facebooku

Vsi vemo, da Zuckerbergova platforma Internet.org ni pravi internet. In uporabniki interneta po vsem svetu bi raje izkoristil svoj vpliv za dobro in promoviral resnično odprt internet, ne pa lažnega posnemanja.

Internet.org ponuja dostop do kvazi interneta, kjer imajo izbrane storitve prednost pred drugimi. Shema ogroža inovacije, svobodo izražanja in zasebnost na spletu; in preprečuje, da bi bila številna spletna mesta, aplikacije in storitve, ki jih svet ljubi, enako dostopna vsem.

Stojte z milijoni po vsem svetu in zahtevajte, da Zuckerberg ustavi dostop do brezplačnega in odprtega interneta s podpisom peticije No Fake Internet.

Ena oseba lahko naredi razliko

OpenMedia je leta 2008 ustanovil zagovornik internetnih pravic s sedežem v Vancouvru Steve Anderson. Vsa stvar se je začela z odločitvijo le enega navadnega fanta.

Vsi so se v enem trenutku vprašali: "Toda kaj lahko stori ena oseba?" Zdi se retorično, toda Steve Anderson je odgovor ponarejal:

"Vsi imamo nekaj, kar lahko prinesemo tem gibanjem, in vsi smo močnejši, ko lahko vse to združimo."

Mogoče je čas, da se vsi odločimo za spremembo.

ExpressVPN in OpenMedia se združita proti zatiranju interneta
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.