ExpressVPN objavlja vrhunsko e-knjigo o varnosti Bitcoin

Prenesite Bitcoin knjigo ExpressVPN

Ponosni smo, da lahko objavimo Lexie Bitcoin - Varnost in zasebnost e-knjiga. Knjiga vključuje nekaj misli, ki so se pojavile v ustvarjanju obstoječih vodnikov ExpressVPN, nekaj podrobnejših razlag in veliko praktičnih nasvetov.

Prenesite datoteko .epub

Prenosi naprav

Kot zasebni navdušenci nad zasebnostjo in tehnologijo je ExpressVPN že od nekdaj očaran nad Bitcoinom. Junija 2014 smo postali eden prvih ponudnikov VPN, ki je sprejel kriptovalute in celo priporočamo uporabo Bitcoina kot plačilnega sredstva za tiste, ki jih skrbi kreditna kartica in bančni dnevniki..

Blogerji in razvijalci ExpressVPN objavljajo vse več člankov o Bitcoin, ko smo izvedeli več o njegovih varnostnih in zasebnih posledicah. Zlasti Lexie je na to temo objavil več člankov, pa tudi obširen vodič o anonimnosti Bitcoin.

E-knjiga je izdana pod licenco Creative Commons (CC BY-SA 4.0), kar pomeni, da lahko brezplačno delite in remiksirate delo Lexieja brez pristojbin, če ga ponovno izdate pod podobno licenco in daste ustrezen dobropis.

Zelo bi radi slišali od vas, ne glede na to, ali gre za kritiko, dodatne misli, predloge ali popravke. Spodaj vas lahko komentirate!

Prenesite ExpressVPN Bitcoin knjigo BREZPLAČNO za naslednje naprave:

Prenesite Bitcoin knjigo ExpressVPN za iOS

ExpressVPN objavlja vrhunsko e-knjigo o varnosti Bitcoin

Prenesite Bitcoin knjigo ExpressVPN za Kindle

Prenesite Bitcoin knjigo ExpressVPN za Kobo

Prenesite Bitcoin knjigo ExpressVPN za Nook

ExpressVPN objavlja vrhunsko e-knjigo o varnosti Bitcoin
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.