ExpressVPN pregleduje 3 najboljše denarnice za Bitcoin za iOS

best-bitcoin-denarnica-ios

* Iščete najboljše Bitcoin denarnice za Android? Klikni tukaj.*

Še pred letom 2014 je obstajala samo ena denarnica za Bitcoin za iOS - vendar so jo potem prepovedali.

Uporabniki Bitcoin niso mogli varno in zakonito hraniti in porabiti Bitcoinov s svojimi iPhoni, kljub temu, da je bila najpopularnejša denarnica prenesena 120.000 krat, preden je bila prepovedana..

V znak protesta proti prepovedi je več kot 6.000 ljudi podpisalo peticijo na change.org, drugi pa so se zavezali, da bodo uničili svoje iPhone, en uporabnik na redditu pa je celo obljubil brezplačni Google Nexus vsem, ki so objavili videoposnetek, kako sami razbijajo svoj iPhone.

Izjemno je, da je mesto Reddit prejelo več kot 2500 posodobitev, a je bilo kasneje iz neznanih razlogov odstranjeno iz r / all.

Za uporabnike iOS-a je zdaj na voljo veliko izbire bitcoin denarnice

Danes je ExpressVPN v Applu AppStore našel več kot 30 denarnic za denarnice, in sicer hitro s pomočjo iskanja "Bitcoin Wallet". Čeprav niso vse denarnice enakovredne; nekatere so bolj centralizirane kot druge, zaradi česar so ranljive za DDoS napade. Medtem ko DDoS vaših sredstev ne ogroža, bi vas lahko potencialno izključil iz svojega računa v času napada, kar je zelo moteče.

Pomembno je, da zaščitite svoj Bitcoin in kako denarnica ravna s šifriranjem vaših ključev. Nekatere denarnice gostijo vaše šifrirane ključe na strežniku, druge pa jih shranjujete v telefonu. Bistveno bolj varno je, da ključe svojih sredstev hranite na telefonu in nikoli ne dovolite, da zapustijo vašo napravo, vendar je to potrebno, če je vaš telefon izgubljen ali poškodovan, postopek za varnostno kopiranje potreben.

To so najljubše denarnice denarnic ExpressVPN za iOS.

Breadwallet - Open Source in odličen uporabniški vmesnik

Glavna prednost Breadwallet je samostojna denarnica za poenostavljeno preverjanje plačila (SPV). To pomeni, da ni strežnika Breadwallet, ampak samo aplikacija. Aplikacija se neposredno poveže z omrežjem Bitcoin, da pridobi vaše dobroimetje in predvaja vaše transakcije.

Zagotovljeno je, da ima Breadwallet 100% produktivnosti, tako kot Bitcoin omrežje.

Tipke se hranijo samo v mobilnem telefonu, zato morate poskrbeti, da so pravilno varnostno kopirane. A dokler iPhone ne ukorenini in je ta zaščiten z dovolj dobro geslo (ExpressVPN priporoča šestmestno število), imate zelo majhno tveganje za hekerje.

Kljub temu je lahko varno varnostno kopiranje težavno. Breadwallet vam nudi rezervno besedno zvezo, sestavljeno iz 13 angleških besed, in vsak, ki ima dostop do teh besed, lahko dobi vaše bitcoine, zato jih morate skrbno shraniti. V nobenem primeru ne smete narediti posnetka zaslona teh besed ali jih kopirati v kateri koli elektronski dokument, razen če je zelo dobro šifriran. Vaš skrbnik za gesla je morda dobro mesto, sicer pa je verjetno najvarneje, da jih preprosto zapišete ročno (nikoli jih ne natisnete) in shranite kos papirja nekje na varno, na primer v sef ali na skrivno mesto.

Breadwallet samodejno izračuna potrebno omrežnino in ne omogoča, da jo spremenite. Ker so pristojbine za Bitcoin v zadnjih nekaj mesecih postale precej pomembne, je ExpressVPN razpet med tem, da ne želi preplačati, toda poznavanje premajhnega plačila lahko privede do tega, da se transakcije za nekaj ur ali celo dni zataknejo v okončini. V testih ExpressVPN-a se je zdelo približno 0,03 do 0,05 USD na transakcijo, da so bila plačila potrjena v nekaj blokih, čeprav so pristojbine (kot priporoča Breadwallet) naraščale na 0,50 USD. Ni Breadwallet kriv, v resnici se jim zdi ocenjevanje njihove pristojbine zelo prefinjeno.

Prednosti in slabosti Breadwallet

 • Odprta denarnica z veliko uporabnostjo in preprostim uporabniškim vmesnikom
 • 100% uptime in enostaven rezervni mehanizem
 • Zanesljiva ocena pristojbin, vendar brez dodatnih funkcij
 • Pokaže vse vrednosti v bitih (milijoninko bitcoina), kar je lahko super, a tudi zmedeno
 • Ni obvestil o dohodnih sredstvih

expressvpn-breadwallet

Copay - veliko funkcij

Copay je zgradil plačilni procesor Bitcoin, Bitpay in si je svoje ime izposodil iz zavarovalnega izraza. Doplačilo običajno opisuje postopek zavarovanega bolnika, ki krije del plačil za zdravila na recept ali zdravstveno zdravljenje.

Po pogojih Bitpay je vplačilo plačilo, ki ga je odpisalo več strank. Lahko na primer ustvarite tak naslov, da zagotovite donacije svoje organizacije, kar počne projekt Qubes.

Copay je daleč najbolj uporabniku prijazna denarnica z več podpisi in si kot taka zasluži visoko pohvalo.

S Copay lahko ustvarite takšne denarnice z več podpisi za do šest soplačnikov. Za te soplačnike ni treba biti ločen posameznik, na primer lahko ustvarite denarnico s tremi soplačniki, ki zahtevajo dva podpisa na transakcijo (imenovana transakcija 2 od 3).

Soplačevalec je lahko telefon v rokah direktorja vaše organizacije, lahko pa je tudi vaš telefon, računalnik ali celo varnostno kopijo na papirju. Vsakokrat, ko je transakcija opravljena, jo je treba potrditi z dvema različnima metodama, tako kot dvofaktorsko overjanje. Tako boste zagotovili, da tudi če bi bili računalnik ali telefon vloženi, napadalec ne bi mogel ukrasti sredstev. Obe napravi bi morali vdreti hkrati, verjetno veliko težje.

Na žalost takšne transakcije z več podpisi naložijo večjo obremenitev Bitcoin verige, kar pomeni, da so bistveno dražje od običajnih transakcij. Na primer transakcija 2 od 3 je približno dva do trikrat dražja kot običajna transakcija.

Še en plus Copay je količina funkcij, ki jih podpira. Hkrati imate lahko veliko denarnic in jim dodelite različna imena in barve. Spremenite lahko tudi URL storitve denarnice, kar je odlično, če želite zagnati svoj sistem - nekaj, kar bi podjetje morda želelo narediti, da zmanjša njihovo odvisnost od Bitpay. Če želite prejemati obvestila v denarnici, lahko dodate e-poštni naslov ali nastavite dodatna gesla za porabo za vsako denarnico.

Copay je na voljo tudi z integracijami za denarnice Ledger in Trezor.

Nadomestite prednosti in slabosti

 • Denarnica z visoko podpisovanjem, ki je enostavna za uporabo
 • Veliko funkcij
 • Za upravljanje ključev je odvisno od centraliziranega strežnika - tvegano zaradi izpadov. Pošilja obvestila o dohodnih sredstvih.

copay-bitcoin-denarnica

Luxstack - fantastične integrirane možnosti

ExpressVPN pravzaprav ne razume, zakaj ta denarnica daje možnost dodajanja slike profila, vendar ima denarnici vsaj osebno noto.

Denarnica Luxstack je vitka in enostavna za krmarjenje in verjetno nobena druga denarnica ne omogoča hitrejšega opravljanja transakcij.

Postopek varnostne kopije deluje enako kot druge denarnice, vendar ponuja drugačen način ustvarjanja šifriranega semena, čeprav ni tako gladek kot sistem Copay ali Breadwallet.

Če želite varnostno kopirati denarnico, imate možnost vnesti geslo telefona in nato za geslo za obnovitev izbrati novo geslo. To lahko nato kopirate in prilepite v šifrirano varnostno kopijo in shranite kamor koli.

Ker je varnostno kopiranje denarnice s to metodo zavarovano le s štirimestno geslo, najverjetneje ne bo zdržalo napada z grobo silo, zato ExpressVPN priporoča, da ga vstavite samo v upravitelja gesel ali pa te funkcije sploh ne uporabljate.

Koristne funkcije vključujejo, da si lahko ogledate trge Bitcoin znotraj aplikacije in podporo za Apple Watch.

Aplikacija uporablja fiksno pristojbino (100 bitov) za transakcijo, ki je lahko včasih preveč ali v obdobjih velikega povpraševanja po bitcoin transakcijah premalo, kar vodi do zamud in zmede.

Prednosti in slabosti Luxstack-a:

 • Podpira Apple Watch
 • Integrirane možnosti za opazovanje trgov
 • Zmede možnosti varnostnih kopij. Bolje se držite zapisovanja varnostnih kopij na papir!

luxstack pregled

Breadwallet je najljubša bitcoin denarnica ExpressVPN za iOS

Breadwallet je očitno najljubši ExpressVPN. Aplikacija se počuti neverjetno gladko, je enostavna za uporabo in vedno plačuje pristojbine.

Bitpay je Copay spremenil zapleten postopek, da so denarnice z več podpisi enostavne za uporabo. Če imate sredstva za neko organizacijo, bi to morala biti vaša izbira številka 1, tudi če je bolj centralizirana od drugih.

Če ste trgovec ali imate lastnik Apple Watch, bo Luxstack verjetno vaša prva izbira.

Vse denarnice, ki jih je ExpressVPN preiskal, vsakič ko opravijo transakcijo, dobijo drugačen naslov. To je dobro za zasebnost, vendar vaše transakcije še zdaleč ne postanejo anonimne. Če potrebujete visoko raven zasebnosti ali anonimnosti, si oglejte Vodič ExpressVPN za Bitcoin anonimnost.

Prikazana slika: gn8 / Fotografije fotografij

ExpressVPN pregleduje 3 najboljše denarnice za Bitcoin za iOS
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.