Iščete najboljše tehnološke podcaste? Tu so priljubljeni izdelki ExpressVPN

Vstop v dober podcast je kot odkrivanje okusne nove restavracije, lokalnega bara morilca ali zanimive TV-serije. Napolnjeni z žarom, želite več tistega sladkega, sladkega nektarja.

Toda najti dober podcast je lahko malo težavno. Mogoče vaši sodelavci dajejo slaba priporočila, vaša internetna iskanja se izkažejo za brezplodna ali pa boste morda celo odkrili nekaj kul le za spoznanje, da je šov že dolgo mrtev in pokopan.

Vendar se ne boj! Tu smo, da pomagamo! Dajte si počitek od pretakanja in si oglejte naše Top 6 Tech Podcaste.

Odgovori vsem

Odgovori vsem podcast
Zapletene zgodbe iz resničnega življenja
Dolžina epizode: 30-50 minut

Odgovori vse je zelo zasvojen podcast, ki ga gostita PJ Vogt in Alex Goldman, ki v vsaki epizodi (ali mini-seriji) izpostavi nenavadno zgodbo s tehnično tematiko iz resničnega življenja..

Z odlično produkcijo, temeljitimi in na trenutke zabavenimi novinarskimi tehnikami (kot je bil čas, ko so se v Indiji odpravili, da bi se soočili s telefonskimi prevaranti!), Hitri in prepričljivi gostitelji to predstavijo za vse. Od tehnoloških voditeljev do tistih, ki imajo radi dobro zgodbo (in kdo ne?), V odgovoru vsem nekaj obstaja. Oh, in oddajo sponzorira HBO-jeva serija Silicijeva dolina, tako da veste, da je to blago.

Eksponent

Eksponentni podcast
Križišče teh & družbe
Dolžina epizode: 1h

Exponent ima duo Ben Thompsona, avtorja pametnega spletnega dnevnika Statechery (ki daje poglobljen pogled na strategije, ki stojijo za trenutnimi tehnološkimi trendi in motnjami na trgu), ter Jamesa Allworthja, multi-hifenata z ogromnim poznavanjem tehnoloških in poslovnih modelov.

Poslušalci se vrnejo v to dobro kombinacijo gostiteljev za informirana mnenja in se razsvetlijo o vročih temah, kot so "utrujenost na Facebooku", "Amazon in zdravstvena nega" in "dve grozni možnosti" (segment o razpravi o nevtralnosti omrežja).

a16z

a16z podcast
Tehnološke inovacije & zagonski prizor
Dolžina epizode: Razlikuje

Serija a16z, ki vam jo je prinesel Andreessen Horowitz, tehnološko VC podjetje iz Silicijeve doline, obravnava aktualne tehnološke inovacije in zagonske teme.

Teme vključujejo »O nedavni konsolidaciji v zdravstveni industriji«, »Kriptovalute, kovanci za aplikacije in vlaganje v protokole« ter »Internet okušanja, prenašanje vsebine v kulturo«.

Obstaja veliko pogovorov in pogovorov z gosti z uspešnimi tehničnimi izvršnimi direktorji, CTO, doktoricami zdravstva in strokovnjaki iz teme. Čeprav ni vsaka epizoda vrhunska, dragulji in vpogled iz celotne serije naredijo to obvezno za poslušanje vsake duše, ki je lačna tehnoloških inovacij..

Tehnični tip

Tech Guy podcast
Tehnične teme za vaše ljudi
Dolžina epizode: 2h+

Podkasta Tech Techyy je dvakrat na teden tehnološkega novinarja Lea Laporteja idealen podcast za tiste, ki želijo vedeti več o tehnologiji, vendar nimajo visoke ravni razumevanja teme.

Leo Laporte oddaja po radiu po ZDA, komentira najnovejše tehnološke novice in mnenja. Odgovarja tudi na klice ljudi z vprašanji, kot so »Zakaj moj stacionarni telefon ne deluje?«, »Zakaj moj iMac postaja tako počasen?«, »Ali sem bil prekinjen?« In »Kaj je dober VPN?« je odličen podcast za poslušanje s prijatelji ali družino!

Preveč nerodno bi spraševal

Preveč nerodno bi spraševali logotip podcasta.
Tehnološke novice za vsakogar
Dolžina epizode: 45-60 minut

Preveč nerodno, da bi spraševali, je podcast v obliki razpravljalnega okna, ki pokriva aktualne tehnološke novice, vroče teme in laična vprašanja poslušalcev, ki se jih vsi malo bojimo zastavljati.

Kara Swisher in njena ekipa vrtečih se gostiteljev iz programa Recode pokrivajo teme, kot je škandal Cambridge Analytica na Facebooku, in se medsebojno odrivajo osebnosti, poslušalce pa pozivajo, da tvitujejo ali pošiljajo vprašanja o razpravi. Trden podcast, ki poslušalcem nudi popolno sliko o tehnoloških novicah.

Recode Media

Recode Media podcast
Pogled v prihodnost medijev
Dolžina epizode: 45-60 minut

Recode Media s Petrom Kafko pokriva prihodnost medijev in kako danes stoji. V vsaki epizodi oddaje Robert v intervjuju z zanimivo osebo v medijih in tehniki, kot je Rex Sorgatz, o svoji knjigi "Enciklopedija dezinformacij" ali Emily Steel iz New York Timesa o poročanju Pulitzerjevih nagrad. Intervjuji so pametni, razsvetljujoči in miselni.

Kateri je vaš najljubši podcast?

Imate najljubši tehnični podcast, ki ga želite deliti? Če ga sami izdelujete ali želite deliti ljubezen, jo dodajte med komentarje! Poslušali ga bomo in ga morda celo dodali na seznam.

Iščete najboljše tehnološke podcaste? Tu so priljubljeni izdelki ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.