Ta ena naprava lahko zaščiti celotno domače omrežje

Wifi usmerjevalnik s kvačkanjem v wifi signalu.

Če že uporabljate VPN, veste, da ima številne prednosti, od ohranjanja zasebnosti v spletu do pretoka vso svojo najljubšo vsebino in neomejenega dostopa do interneta.

Toda aplikacije VPN imajo omejitve. Namestite jih lahko na številnih napravah, kot so namizni računalniki in mobilni telefoni, ne pa tudi na nekaterih pametnih napravah in pripomočkih, kot so pametni hladilniki, varnostne kamere in nekateri pametni televizorji. Ti predmeti so pogosto izpostavljeni hekerjem in snoopom.

Storitve VPN običajno omejijo tudi število hkratnih povezav, ki jih lahko vzpostavite z enim računom. Naročnina na ExpressVPN vam omogoča povezavo s strežniki VPN na do petih napravah hkrati, kar je za večino ljudi veliko, morda pa ne za vse.

Zdaj za dobre novice: Obe omejitvi lahko odstranite z enim potezom - tako, da na usmerjevalniku nastavite VPN.

Zakaj bi morali na usmerjevalniku dobiti ExpressVPN

Namestitev najnovejše aplikacije ExpressVPN na usmerjevalnik je najpreprostejši in najučinkovitejši način, da vse v vašem omrežju pokrijete s povezavo VPN..

1. Ščiti vse vaše naprave

To vključuje tiste, ki ne morejo neposredno zagnati VPN aplikacije, kot so vaše igralne konzole, določeni pametni televizorji in gospodinjski aparati. Če imate v domačem omrežju več kot pet naprav, lahko vaš usmerjevalnik zaščiti vse, medtem ko šteje le kot ena VPN povezava. Bonus: Vsi gostje ali tehnofobi, ki se povežejo z usmerjevalnikom, bodo samodejno zaščiteni, ne da bi potrebovali aplikacijo na svojih napravah.

2. Je enostaven za uporabo

Ni vam treba odpirati terminala ali se pretirano pošiljati v različne možnosti in nastavitve. ExpressVPN-jev vmesnik za usmerjevalnik je intuitiven, nezanemarljiv in enostaven kot pridružitev omrežju Wi-Fi.

Uporabniški vmesnik aplikacije Router ExpressVPN.

3. Prilagojeno je vašim potrebam

Ne želite povezati vseh svojih naprav z usmerjevalnikom VPN? Naša aplikacija usmerjevalnika vam omogoča, da izberete naprave, ki jih želite pokriti z VPN, pri čemer ne pozabite na tiste, ki jih nimate, zahvaljujoč razdeljenemu tuneliranju. S tem preprečite situacijo, ki vsebuje vse ali nič, in vam omogoča, da v celoti prilagodite, kako se vaše naprave povežejo z usmerjevalnikom.

Želite usmerjevalnik ExpressVPN? Mi jih bomo dali pet!

Če želite doma dobiti popolno zaščito vseh naprav, je tu priložnost, da brezplačno dobite usmerjevalnik Linksys WRT3200ACM, združljiv s ExpressVPN, z 12-mesečno naročnino na ExpressVPN za zagon.

Prijavite se v naš natečaj na spletnem mestu za oddajo Gleam pred 20. januarjem 2020, 23:59. Vzhodni čas (ZDA). To je naključno žrebanje, vendar lahko povečate število vnosov, tako da izvedete dejanja, navedena na strani tekmovanja. Vso srečo!

Oddaja usmerjevalnika ExpressVPN

Ta ena naprava lahko zaščiti celotno domače omrežje
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.