Anunțarea câștigătorului bursei Viitorul vieții private din 2018

Un trofeu de aur cu un capac de mortar deasupra și un sul rulat care se sprijină pe el.

După o mare deliberare, suntem mândri să anunțăm câștigătorul bursei ExpressVPN Viitorul Confidențialității 2018: Savannah Sorenson, un tânăr de la Empire High School din Tucson, Arizona. Felicitări!

Înscrierile din acest an s-au ridicat la provocarea creării unui plan pe 10 ani care să asigure dreptul la confidențialitate pentru următoarea generație. Planurile au variat de la informații politice și monologuri serioase până la satiri care au modificat premisa cuiva imbufnată de „puterile combinate ale tuturor liderilor lumii”.

În cei trei ani de funcționare a acestei burse, am fost întotdeauna surprinși de gândirea, umorul și creativitatea înscrierilor noastre reușesc să împacheteze în doar 400 de cuvinte. Alegerea unui câștigător pare să fie mai dificilă în fiecare an.

Cu toate acestea, faza de știri față de Savannah ne-a atras atenția, în detaliu cum o nouă formă de inteligență artificială, poreclită Carson, ar putea ajuta la asigurarea confidențialității tuturor celor de pe Pământ. Citiți eseul ei câștigător pe pagina Bursei viitoare a vieții private a ExpressVPN.

A existat o concurență dură, dar acești cinci alergători puternici au avut parte de planuri neobișnuite pe planul de 10 ani, pe care vrem să-l recunoaștem. Fiecare a câștigat un an întreg de ExpressVPN!

Sunt:

  • Mirte Kuijpers, Universitatea din Cambridge, Marea Britanie
  • Marc Pescion, Universitatea din Denver, Colorado, S.U.A..
  • Tran Duy Minh, Universitatea din Massachusetts, S.U.A..
  • Brendan Flaherty, St. Anselm College, New Hampshire, S.U.A..
  • Leah Abrams, Duke University, Carolina de Nord, S.U.A..

Să ai un cuvânt cu câștigătorul

În calitate de junior la Empire High School din Tuscon, Arizona, Savannah Sorenson este deja conștientă de principalele probleme cu tehnologia..

„Cea mai mare amenințare la adresa securității sunt persoanele care nu știu cine are acces la informațiile lor personale”, spune ea. „Această amenințare prevalează mai ales în social media, deoarece oamenii împărtășesc atât de multe informații.”

Și aceste informații nu rămân private nici în aceste zile, indiferent unde merge pe internet. „Trebuie să presupuneți că orice informație personală plasată pe internet nu mai este privată indiferent de setările dvs. de securitate”, spune Sorenson. „Conștientizarea a ceea ce ați pus pe internet este primul pas pentru a vă proteja confidențialitatea digitală.”

Cu un interes intens pentru informatică și un ochi asupra inteligenței artificiale (AI), Savannah susține că supravegherea umană a cibersecurității nu va fi suficientă. „O companie poate angaja mii de programatori pentru a proteja securitatea, dar întrucât amenințările de securitate cibernetică sunt în continuă schimbare, un computer este singurul lucru care poate ține pasul. Este un joc de numere simple pe care AI îl poate rezolva. "

Soluția ei la înfrângerea în creștere a drepturilor de confidențialitate a fost apoi, în mod natural, construirea AI care ar putea combate aceste amenințări.

Povestea lui Carson

Savannah inițial avea să meargă pentru ceva mai convențional. "Am scris eseul inițial ca o poveste din punct de vedere omniscient al unei a treia persoane", a spus Savannah, managerul burselor ExpressVPN, Caroline Aguin. „Cu toate acestea, după ce am terminat eseul, am simțit că în poveste lăsăm cititorul departe de ideea de a folosi AI.”

„Schimbarea eseului într-un articol de știri mi-a permis să spun cititorului exact cum poate fi folosită AI și să arăt cât de mult are potențial AI pentru a rezolva problemele de securitate ale lumii noastre în ziua de azi.”

Și de ce îl numim Carson?

„Am numit programul Carson pentru că voiam să dau AI un nume unisex de care să fie cunoscut. Nu l-am inclus în eseu, dar Carson înseamnă Csunt cruciale Ainteligență rtificială RAPID Securitate Osursa de stilou NReŃeaua.“

Presupun că Cairsosn nu are chiar același inel.

Realizarea vieții private rămâne o problemă

Până când Carson, sau ceva similar, poate fi chiar distrat, cu toate acestea, Savannah este hotărâtă în a lua în serios igiena personală de confidențialitate digitală. "Este responsabilitatea tuturor celor care aleg să acceseze internetul sau să dețină un dispozitiv electronic", a remarcat ea. „Nu puteți presupune că puteți utiliza tehnologie modernă și nu puteți lua măsuri pentru a vă proteja propria securitate digitală.”

La nivel personal, Savannah spune că își dorește mereu să fie la curent cu datele pe care le pune online, dar lupta rămâne. Ea subliniază situația ciudată a persoanelor care au „crescut” cu tehnologia omniprezentă. puterea poate fi transformată în ignoranță atunci când generațiile tinere nu reușesc să recunoască amenințările cibersecurității, deoarece iau această tehnologie de la sine. ”

Privind înainte

Există, probabil, speranța încă - Savannah este dornică să își continue interesul pentru informatică în facultate și să se concentreze în special pe inteligența artificială.

Îndemnul și hotărârea ei de a urmări acest domeniu în creștere rapidă este lăudabil, iar noi, la ExpressVPN, îi dorim tot ce este mai bun în studiile sale viitoare.

~

Confidențialitatea este un subiect care contează pentru tine? Luați în considerare aplicarea la bursa ExpressVPN Viitorul vieții private anul viitor! Mai multe detalii pentru a veni la începutul anului 2019.

Anunțarea câștigătorului bursei Viitorul vieții private din 2018
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.