Batman v Superman: Cine are cea mai bună identitate secretă?

Batman v Superman: Cine are cea mai bună identitate secretă?

Cum ascund două dintre cele mai iconice supereroi ale lumii?

La suprafață, nu pare că au multe în comun - unul miliardar uman care se deghizează în latex, celălalt este un zeu extraterestru care se deghizează în costum și ochelari ieftine, dar fiecare își petrece mult timp ascunzându-se. adevăratele lor identități.

Evident, confidențialitatea este foarte importantă pentru Batman și Kal-El (numele real al lui Superman) și au mare succes în păstrarea identității lor reale.

Deci, putem lua sfaturi de la cei mai de seamă supereroi ai DC? Și le pasă la fel de mult de confidențialitatea noastră, precum își fac singuri sau sunt doar câțiva ipocriți mari?

Identitățile secrete ale Batman și Superman sunt evidente

Pare orbitor de evident cine sunt. Singurul motiv pentru care identitățile lor sunt un secret este acela că scriitorii au făcut-o așa, corect?

Sau este…

Test rapid! Cine e acesta?

Carlos Slim-miliardarNu Batman. Sau este?

Acesta este al patrulea cel mai bogat om din lume, Carlos Slim Helu. Îl recunoști? Dacă Carlos și-a petrecut nopțile îmbrăcate în latex negru bătându-i pe băieți răi, ai ști de asta?

Să ne prefacem că există un oraș pe planetă cu un vigilent Bat. Cum ai lega asta cu Carlos? Știi chiar unde locuiește Carlos? Cum ar putea cineva să echivaleze Batman cu un tip despre care nu au auzit niciodată și care locuiește într-un loc pe care nici măcar nu îl cunosc?

Poate că nu este atât de evident până la urmă, nu?

Să facem Superman acum:

Cine e acesta?

nu-supermanEste acest Superman?

Acesta este un jurnalist de la un ziar din New York.

De ce ar crede cineva că un zeu extraterestru se deghiza într-un reporter cu ziare blânde?

Bine ... Deci, cum ar putea Batman și Superman să-și ofere identitățile lor secrete?

Există șapte miliarde de oameni în lumea reală. Cu atât de mulți să se ascundă, ar fi foarte ușor pentru Batman și Superman să-și păstreze identitățile ascunse de toți, cu excepția prietenilor și a celor mai apropiați prieteni.

Dar există o altă lume în care trăim cu toții, o metropolă digitală în care este mult mai greu să te păstrezi în privat. Lumea aceea este, desigur, internetul. Este o lume de supraveghere a guvernului, de hackeri și de fotolii.

Batman și Superman ar trebui să fie foarte prudenți de ceea ce au pus pe Internet, ca nu cumva să-și obțină identitățile la fel de agitați ca acești oameni nefericiți săraci.

Batman folosește internetul?

Da. Batman are un computer.

Și da, acesta este un lucru real. Este modul în care Batman își face cercetările. El este cel mai mare detectiv din lume. Dark Knight a folosit Batcomputer-ul pentru a hack în tot felul de lucruri de-a lungul anilor. Se pare că Gotham este atât de predispus la un hack vigilant, cât este lumea reală.

Batcomputerul trebuie să fie conectat la Internet pentru a trage toate fișierele și înregistrările pe care le face. Dar Batman nu este un idiot, așa că are sens că își ascunde adresa IP. În caz contrar, adevărata lui identitate ar fi găsită destul de repede.

Batman este și un utilizator de chat de internet cunoscut și nu este mai presus de un pic de trolling. În „Detective Comics Vol 1”, cartea 845, Batman a rulat o cameră de chat cu detectivi amatori cu mânerul JonDoe297. A făcut acest lucru pentru a-l prinde pe Riddler.

Un coleg membru al forumului (un detectiv al poliției care caută indicii) era îngrijorat că Riddler ar putea să-și urmărească propria identitate reală, apoi să vină după el. Totuși, acest scenariu nu l-a preocupat pe Batman - probabil pentru că este Batman. Deși nu este menționat în mod specific, este destul de evident că Batman folosește ceva pentru a se deghiza în timp ce navighează pe Internet.

Presupunerea noastră este un BatVPN.

Știi cine nu avea VPN totuși? Ghicitorul. Așa că Batman a reușit să-i urmărească pe The Riddler și Kapow, până la Arkham Asylum.

Superman folosește internetul?

El este un reporter. Bineinteles ca da.

Buna observatie. Și ce este cu Nemesisul lui Superman, Lex Luthor?

Acesta este un plan atât de sinistru, că Deadpool a traversat Internetul până la unsprezece și a spart al patrulea zid.

Lexcorp, compania lui Lex Luthor din universul Superman, a sărit din paginile de benzi desenate și a apărut în lumea reală pentru a oferi Wi-FI public gratuit în cadrul unei convenții de fani.

Lex Luthor este vrăjmașul cu numărul unu al lui Superman, și metoda Metropolis-ului. Atunci de ce ar vrea să dea Wi-FI gratuit? Pentru că știe că Wi-FI public poate fi folosit pentru rău.

Mai important, o companie din lumea reală a folosit un cunoscut răufăcător cu arcul fictiv pentru a transfera detaliile personale ale fanilor printr-un serviciu Wi-Fi gratuit. Și au scăpat de ea.

Acesta este un arc mai ticălos, plus unul. Lex Luthor ar fi mândru.

Batman vă poate fura datele private?

Da. El este Batman.

În filmul The Dark Knight, Batman se descurcă toate telefoanele mobile și le folosește pe toate ca sistem de supraveghere pentru a găsi Jokerul.

Acesta a fost un sistem de supraveghere în masă cu capacitatea de a spiona pe toată lumea. Și Batman a folosit-o, mult până la disperarea lui Lucius Fox, care a spus „Nimeni nu ar trebui să aibă atâta putere”.

Suntem de acord, Lucious.

Batman a susținut că supravegherea în masă este necesară pentru a-l prinde pe Joker, un terorist. Unde am auzit asta de curând? O da. FBI, atunci când încearcă să-l determine pe Apple să se pirateze.

Pentru că este Batman, el a distrus sistemul doar după o singură utilizare. Dar ar fi FBI-ul? Probabil ca nu.

Cu toții am auzit argumentul potrivit căruia sacrificăm unele libertăți pentru libertate, ceea ce ni se pare un oximoron. Dar acest argument este motivul pentru care forțele de ordine din SUA solicită acces la peste 1,3 milioane de telefoane mobile private în fiecare an. De aceea companii precum Verizon, AT&T, Apple și Google vor transmite guvernului informațiile dvs. personale.

Este, de asemenea, argumentul folosit pentru a justifica un centru de supraveghere de 1,5 miliarde de dolari pentru Agenția de Securitate Națională (ANS). Un centru care ar putea fi folosit pentru a intercepta comunicările fiecărui american.

Poate că cei cu nimic de ascuns nu se gândesc la această invazie masivă a vieții private. Dar ar trebui. Chiar și când Batman o face.

După cum spunea Lucius Fox, nimeni nu ar trebui să aibă atâta putere. Și hackingul în masă este într-adevăr cel mai bun mod de a lupta împotriva terorismului? Să nu uităm că nici nu a funcționat pentru Batman. A ajuns acolo prea târziu și bombele Jokerului erau deja pe loc. A fost nevoie de oameni obișnuiți să dezamăgească situația - nu Batman, nici guvernul, nici măcar supravegherea. Doar oameni.

Poate Superman să vă fure datele private?

Da. Superman este un zeu extraterestru. El îți poate citi mintea. Ne pare rău, nici măcar un VPN nu vă poate ajuta acolo.

Există o putere chiar mai mare decât Superman și Batman

Ar putea Bruce Wayne și Kal-El să-și păstreze identitatea în siguranță? Sigur că ar putea - dacă nu ar exista internet.

Supravegherea pe internet este opresivă, Bruce Wayne ar fi fost vizat pentru prima dată când a comandat o pelerină neagră și un colac de pe eBay. Sau când a folosit cuvântul greșit într-un forum de chat și a atras atenția ANS.

Cât despre Superman? El va fi obiectul unei supravegheri brutale. Cu siguranță va fi considerat o amenințare. Cum îl vedem nu este necunoscut, el este un zeu extraterestru, dar cel mai probabil l-am lega de criptonită.

Din fericire, aceasta este lumea reală. Și nu avem nevoie de Batman sau de un zeu extraterestru pentru a ne proteja. Mai ales dacă noțiunea lor de protecție este la fel de intruzivă ca și guvernul. (Te privim, Batman).

Avem nevoie doar de un VPN bun care să ne protejeze de infractorii cibernetici, de guverne și de miliardari nebuni în latex*. Două din ultimele două parcă au decis că spionajul este singura modalitate de a ne salva.

Dovadă atunci, ExpressVPN este mai bun decât Batman. Și și Superman, probabil.

Tu ce crezi? Putea ExpressVPN să-i ia pe Superman și Batman într-o luptă? Comentariile de mai jos!

*Nu l-am menționat în mod special pe Superman aici. ExpressVPN nu vă protejează împotriva zeilor extratereștri. (Sau Batman).

Imagine prezentată: Bonifacius / Dollar Photo Club + Lava Lova / Dollar Photo Club
Kapow !: tang90246 / Dollar Photo Club
Deghizare necorespunzătoare: Nito / Dollar Photo Club

Batman v Superman: Cine are cea mai bună identitate secretă?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.