Bursa ExpressVPN 2020 acceptă acum înscrieri

Logo 2020 pentru bursa de confidențialitate ExpressVPN 2020.

Cea de-a cincea Bursă pentru viitorul vieții private este acum deschisă pentru aplicații.

Tema eseului pentru 2020:

În timp ce confidențialitatea este adesea recunoscută drept un drept uman, copiii mici sunt adesea incapabili să ia alegeri în apărarea acestui drept. De exemplu, bebelușii nu au nicio afirmație dacă părinții lor postează fotografii cu ei pe Facebook.

În ce măsură părinții trebuie să fie liberi să ia decizii care afectează confidențialitatea în numele copiilor lor? Care sunt (dacă există) măsuri noi care credeți că ar trebui să pună în aplicare guvernele sau întreprinderile de internet pentru a proteja dreptul copiilor la viața privată?

De ce ExpressVPN deține această bursă?

Deoarece dispozitivele gata de internet proliferează în sălile de clasă din întreaga lume, la fel și amenințările la adresa vieții private a persoanelor care le folosesc.

Studenții iau la cunoștință și devin rapid cei mai pricepuți utilizatori ai acestor tehnologii.

În noul deceniu, conștientizarea securității online și a drepturilor fundamentale de confidențialitate este mai critică ca niciodată. Acest lucru este valabil în special pentru copii - unii dintre cei mai vulnerabili ai societății.

Cine poate solicita bursa?

Solicitanții trebuie să fie înscriși fie la un liceu, o școală universitară, fie o școală absolvită situată în Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Uniunea Europeană, Australia, Noua Zeelandă sau Africa de Sud. Nu există nici o cerință de vârstă sau cetățenie.

[Continuați cele mai noi tehnologii și securitate. Înscrieți-vă la buletinul informativ al blogului ExpressVPN.]  

Cum aplic pentru bursa?

Vă rugăm să trimiteți eseul dvs. ca atașament sau în corpul e-mailului la adresa [email protected] înainte de 31 august 2020.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați pagina oficială a Bursei viitoare a vieții private ExpressVPN.

Bursa ExpressVPN 2020 acceptă acum înscrieri
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.