Coreea de Nord: Fapte ciudate din cea mai ciudată țară de pe Pământ

fapte din Coreea de Nord

ExpressVPN răspunde la întrebările RPDC pe care ai murit să le pui. Și unele pe care cu siguranță nu le-ați avut.

Puteți adăuga la întrebări frecvente? Lasă-ți articolele preferate din Coreea de Nord în comentarii și le vom adăuga pe listă. Să încercăm să obținem cea mai mare colecție de date din Coreea de Nord pe Internet!

Vorbind despre care ...

1. Coreea de Nord are internet??

Cu siguranță o face! Și este surprinzător de rapid, viteza maximă este de până la 2,5 gbit / s. Deși web-ul mondial este mai ales închis cetățenilor din Coreea de Nord, există o rețea internă cunoscută doar sub numele de Kwangmyong. În mod incredibil, au existat doar 1.024 de adrese IP în Coreea de Nord încă din 2014.

2. Cât de mare este armata nord-coreeană?

MASIV! Începând cu 2013, armata nord-coreeană are cel puțin 9.495.000 de personal activ, de rezervă și paramilitar, ceea ce o face cea mai mare organizație militară de pe Pământ. Un uluitor 40% din populație se află în armată.

Coreea de Nord este singura națiune de pe planetă care are o navă americană în custodie. USS Pueblo este acolo din 1968.

3. Cât de departe este Occidentul Coreea de Nord?

Exact 1.911 ani. Anul în RPDC este de 105, pe baza calendarului Juche, care a început cu nașterea lui Kim Il-sung, fondatorul țării.

4. Voi avea probleme în RPDC?

Este leagăn și sensuri giratorii. S-ar putea să primiți o condamnare la moarte pentru vizionarea Netflix. Pe de altă parte, marijuana nu este clasificată ca drog în Coreea de Nord.

5. Unde este cel mai mare stadion din lume?

Aceasta ar fi Coreea de Nord. Stadionul Rungrado din 1 mai poate găzdui 150.000 de oameni.

6. Există unicornii?

Da. În 2012, arheologii din Coreea de Nord au adus în genunchi noțiunea științei occidentale, deoarece au anunțat descoperirea unui vechi bârlog Unicorn.

Unicorn invizibilO turmă de unicorni, văzută de Occident.

7. Îmi pot face părul tăiat în Coreea de Nord?

Nu fi ridicol, bineînțeles că poți! Dar nu dacă doriți una dintre acele tunsori „capitaliste” acerbe. Până anul trecut a existat, într-un mod sincer, decadent 28 de tunsori aprobate de stat. Dar cine vrea cu adevărat atâta alegere? În noiembrie 2015, Dragul Lider Coreean de Nord a ordonat cu înțelepciune și curaj pentru toți bărbații să-și copie propria tăietură perfectă. Și ce tunsoare spectaculoasă este.

8. Pot să dețin o mașină în Coreea de Nord?

Contrar celorlalte rapoarte, da, poți avea o mașină! Coreea de Nord are chiar propriul său producător de automobile, Pyeonghwa Motors. Cu toate acestea, ei vând doar 400 de automobile pe an, deoarece nimeni nu își poate permite.

Kim Jong-Un a învățat să conducă la doar trei ani! Incredibil!

9. Coreea de Nord va fi vreodată democratică?

Despre ce vorbesti? Este deja! Există alegeri la fiecare cinci ani*. Votarea este obligatorie, iar participarea este întotdeauna foarte aproape de 100%.

*Pe cardul de vot se află un singur nume.

10. De ce se izolează Coreea de Nord de restul lumii?

Mai multe minciuni occidentale! În 2013, Coreea de Nord a adresat vecinii săi din sud. A fost o serie de amenințări cutremurătoare. Și au trimis-o prin fax.

11. Pot merge într-un roller coaster în Coreea de Nord?

Wikipedia susține că există cel puțin șapte parcuri de distracții în Coreea de Nord. Deși de ce te-ai deranja atunci când ai putea vizita cea mai populară atracție turistică a țării? Trupul mort al lui Kim Jong-Il.

12. Voi înțelege limba?

De ce ai nevoie? Editura glorioasă Pyongyang editează limbi străine în textele coreene nord-coreene în limbi străine, pentru divertisment.

Cu toate acestea, norocul ține pasul cu cetățenii RPDC. Coreea de Nord are o rată uluitoare de alfabetizare de 100%.

13. Kijong-Dong arată frumos, pot să-l vizitez?

Kijong-Dong este un sat minunat situat în zona demilitarizată, în apropierea graniței cu Coreea de Sud. Dar nu poți vizita, pentru că nu este real. Observațiile din partea de sud confirmă că nimeni nu locuiește acolo de fapt și este suspectat că orașul fantomă a fost construit pentru a încuraja defectorii din sud în nord.

În mod hilar, Coreea de Sud a ridicat un stâlp masiv de pavilion de 320 de metri pe partea lor a graniței, într-un oraș numit Tae Sung Dong. Coreea de Nord a răspuns punând un stâlp de pavilion de 525 de metri în Kijong-Dong.

Dacă veți dori, vă rugăm să faceți un Tae Sung Dong Kijong-Dong Kim Jong.

14. Cum trebuie să răspundem la testele nucleare din Coreea de Nord?

La începutul anului 2016, Coreea de Nord a decis să-și arate puterea militară prin testarea unei bombe nucleare. Aceasta a ridicat câteva sprâncene în întreaga lume. Coreea de Sud a mers mai departe, crescând și volumul.

Într-un exercițiu brutal de propagandă, Coreea de Sud a aliniat vorbitori la graniță și a scos muzică din cele mai importante trupe de băieți din Seul. Războiul poate fi foarte crud.

Fascinarea curioasă cu Coreea de Nord

Acestea sunt faptele noastre preferate despre națiunea cea mai secretă de pe planetă, dar există multe mai multe ciudățe în ceea ce privește Coreea de Nord. DPRK rămâne o sursă de multă distracție pentru Occident, probabil datorită cât de puțin știm cu adevărat despre loc. Sau poate este din cauza poveștilor extravagante ale lui Kim Jong-Un, care adesea trec la furnizorii noștri de capitalism.

Războiul din Coreea de NordVrem adevărul! Ne putem ocupa de adevăr!

Care este Faptul tău preferat din Coreea de Nord? Ajută-ne să construim întrebările frecvente pentru DPRK!

Lasă cele mai ciudate fapte din Coreea de Nord în comentarii și le vom adăuga pe cele mai bune pe listă. Împreună, putem dezlega misterele celei mai ciudate națiuni de pe planetă.

Imagine prezentată: viperagp + Steinar / Dollar Photo Club
No Unicorns: igor / Dollar Photo Club
Fapte: enterlinedesign / Clubul de dolari foto

Coreea de Nord: Fapte ciudate din cea mai ciudată țară de pe Pământ
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.