Căutați cele mai bune podcast-uri tehnologice? Iată preferatele ExpressVPN

A intra pe un podcast bun este ca și cum ai descoperi un restaurant delicios nou, un bar local ucigaș sau un serial TV ingrozitor. Umplut cu glee, vrei mai mult din acel nectar dulce și dulce.

Dar găsirea unui podcast bun poate fi un pic complicat. Poate că colegii tăi dau recomandări proaste, căutările dvs. pe internet se dovedesc fără rod, sau chiar puteți descoperi ceva mișto doar pentru a realiza spectacolul de mult timp mort și îngropat.

Nu te teme însă! Suntem aici pentru a vă ajuta! Dă-ți ochii să se odihnească de la streaming și consultă podcast-urile noastre de top 6.

Răspunde la toate

Răspundeți la toate podcasturile
Povești convingătoare din viața reală
Durata episodului: 30-50 minute

Reply All este un podcast extrem de captivant, găzduit de PJ Vogt și Alex Goldman, care evidențiază o poveste ciudată din viața reală cu tematică tehnică pentru fiecare episod (sau mini-serie).

Cu o producție excelentă, tehnici jurnalistice minuțioase și uneori amuzante (precum timpul în care au făcut o călătorie în India pentru a se confrunta cu escrocii de telefon!), Gazdele rapide și convingătoare fac din acest spectacol pentru toată lumea. De la cei care se ocupă de tehnologie până la cei care iubesc o poveste bună (și cine nu?), Există ceva pentru toată lumea din Răspunsul tuturor. Oh, iar emisiunea este sponsorizată de Silicon Valley din seria HBO, deci știi că este vorba despre bunurile.

Exponent

Podcast exponent
Intersecția tehnologiei & societate
Durata episodului: 1 oră

Exponentul prezintă duo-ul lui Ben Thompson, autorul blogului inteligent Statechery (care oferă o privire aprofundată asupra strategiilor din spatele tendințelor tehnologice actuale și a perturbării pieței), și James Allworth, un multi-criptat cu o vastă cunoaștere a modelelor tehnologice și de afaceri..

Ascultătorii revin la această combinație de gazde foarte potrivite pentru opinii informate și pentru a fi iluminate pe subiecte fierbinți precum „Oboseala Facebook”, „Amazon și îngrijirea sănătății” și „Două opțiuni groaznice” (un segment despre dezbaterea neutralității netului).

a16z

podcast a16z
Inovație tehnică & scena de pornire
Durata episodului: Variază

Adusă de tine de Andreessen Horowitz, o firmă de tehnologie tehnică VC din Silicon Valley, seria a16z se ocupă de teme de inovație și tehnologie de actualitate..

Subiectele includ „Despre consolidarea recentă în industria asistenței medicale”, „Cryptocurrencies, monede de aplicații și investiții în protocoale” și „Internetul gustului, transmiterea conținutului în cultură”.

Există o mulțime de discuții și interviuri cu invitați cu CEO-uri de succes tehnologice, CTO-uri, doctoranzi și experți în materie. Cu toate că nu toate episoadele sunt de prim rang, pietrele și perspectivele obținute din întreaga serie fac din aceasta un must-listen pentru orice suflet inofensiv din inovația tehnologică..

Tipul tehnic

Podcast Tech Guy
Subiecte tehnice pentru oamenii tăi
Durata episodului: 2ore+

Podcast-ul de două ori pe săptămână al jurnalistului radio Leo Laporte, The Tech Guy, este podcastul tehnologic ideal pentru cei care doresc să știe mai multe despre tehnologie, dar nu au un nivel înalt de înțelegere a subiectului.

Leo Laporte a difuzat la radio în jurul SUA, comentând cele mai recente știri și opinii tehnologice. De asemenea, el răspunde la apeluri de la persoane cu întrebări de genul „De ce nu funcționează telefonul meu fix?”, „De ce iMac-ul meu devine atât de lent?”, „Am fost hacked?” Și „Ce este un VPN bun?” este un podcast extraordinar de ascultat cu prietenii sau familia!

Prea stânjenit să întreb

Prea jenat să întrebi sigla podcast-ului.
Stiri tehnice pentru toți
Durata episodului: 45-60 minute

Prea înfricoșat de a cere este un podcast în cadrul unui panou de discuții care cuprinde știri tehnice actuale, subiecte fierbinți și întrebări laice din partea ascultătorilor, cărora toți ne este frică să întrebăm.

Kara Swisher și echipa sa de gazde rotative din Recode acoperă subiecte precum scandalul Cambridge Analytica de pe Facebook și își resping personalitățile celuilalt, în timp ce invită ascultătorii să tweet sau să trimită întrebări prin e-mail despre discuție. Un podcast solid care oferă ascultătorilor imaginea completă a știrilor tehnologice.

Recode Media

Recodificați podcastul media
O privire asupra viitorului mass-media
Durata episodului: 45-60 minute

Recode Media cu Peter Kafka acoperă viitorul mass-media și modul în care stă astăzi. În fiecare episod al emisiunii, Robert vede un interviu al unei persoane interesante din mass-media și tehnologie, precum Rex Sorgatz, despre cartea sa „Enciclopedia dezinformării” sau Emily Steel din New York Times despre raportarea poveștilor câștigătoare ale premiului Pulitzer. Interviurile sunt inteligente, iluminatoare și provocatoare de gândire.

Care este podcast-ul tău preferat?

Aveți un podcast tehnologic preferat pe care mori să îl partajați? Dacă o produceți singur sau doriți doar să împărtășiți dragostea, vă rugăm să o adăugați la comentarii! Îi vom da o ascultare și am putea chiar să-l adăugăm pe listă.

Căutați cele mai bune podcast-uri tehnologice? Iată preferatele ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.