De ce ar trebui să utilizați o parolă unică pentru fiecare cont online

Utilizați o parolă puternică

Pentru a îmbunătăți securitatea utilizatorului, ExpressVPN solicită acum utilizatorilor să creeze o parolă pe care nu o folosesc în altă parte și trebuie să conțină:

  • Cel puțin 8 caractere
  • Cel putin un numar
  • Cel puțin un simbol (de exemplu, #, {, @,!,?)

De ce nu ar trebui să folosești niciodată aceeași parolă de două ori

Pentru protecția împotriva hack-urilor, este important să creați o parolă unică pentru fiecare cont pe care îl deschideți, inclusiv ExpressVPN.

Există atacuri constante asupra site-urilor web, ceea ce duce la furtul frecvent al acredităților de conectare a utilizatorilor, iar ne-do-puturile nefaste vor viza site-urile vulnerabile care nu au aceeași protecție ca, de exemplu, o bancă face.

Un atac ar putea fi la fel de simplu ca folosirea unui e-mail de administrare spoof pentru a solicita unui moderator de nivel scăzut al unei pagini de forum pentru e-mailurile și parolele utilizatorului. Odată ce un hacker va avea aceste detalii, le va încerca pe o serie de servicii online mai sigure.

Așadar, chiar dacă ai cea mai puternică parolă din lume, dacă o folosești pe aceeași pentru un forum cu pisoi pisoi, ca și în cazul băncii tale, ai riscul unui hack important.

Desigur, ar fi nevoie de o caracteristică herculeană de forță mentală pentru a vă aminti toate acele parole, dar puteți utiliza un manager de parole pentru a vă ușura viața.

Importanța parolelor puternice

ExpressVPN ia diverse măsuri pentru a proteja conturile de utilizatori, inclusiv un sistem ReCaptcha pentru a zădărnici autentificările non-umane, dar este încă important să utilizați o parolă robustă.

Un atac de forță brută este atunci când un atacator va spamă parolele în încercarea de a ghici o autentificare, motiv pentru care lungimea și complexitatea parolei este incredibil de importantă - doar o cifră suplimentară crește timpul necesar pentru a-ți pirata contul exponențial..

De exemplu, o parolă care conține doar 4 litere are doar 456.976 de combinații, dar una cu 5 are 11.881.376.

Prin includerea numerelor și a tuturor simbolurilor (96 de caractere) și cu o parolă de minim 8 caractere, există 457.163.239.653.376 combinații posibile pentru parolele ExpressVPN.

Deși 8 este minimul de caractere pe care ExpressVPN îl va accepta, cu cât folosiți mai multe, cu atât va fi mai sigur contul dvs.. O parolă de 12 cifre are 94 ^ 12 (475.920.314.814.253.376.475.136) combinații și ar avea nevoie de un computer 7,5 milioane de ani pentru a sparge două miliarde de imagini pe secundă.

Protejați-vă conturile online cu o parolă puternică

Utilizați un generator de parole aleatoriu pentru faceți-vă parolele lungi și complicate și utilizați un manager de parole pentru a vă aminti de ele, deci nu trebuie să faceți acest lucru.

De ce să nu actualizați parola ExpressVPN la ceva mai sigur acum? Acest ghid vă va arăta cum. Pentru unele diferite și, îndrăznim să o spunem, tehnici interesante pentru a alege o parolă sigură, consultați acest ghid de Lexie.

De ce ar trebui să utilizați o parolă unică pentru fiecare cont online
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.