ExpressVPN: O mai bună confidențialitate și securitate cu protecție împotriva scurgerilor DNS care conduce industriala

ExpressVPN: confidențialitate mai bună

Uneori, un VPN nu poate proteja interogările DNS ale dispozitivului dvs. (Domain Name System) chiar dacă restul traficului dvs. este protejat de tunelul VPN. Astfel de scurgeri DNS vă pot compromite confidențialitatea și securitatea, lăsând entităților neautorizate, cum ar fi ISP-ul sau furnizorul DNS, să vadă ce site-uri web vizitați și ce aplicații utilizați, chiar și atunci când VPN-ul dvs. pare să fie activat.

Acesta este motivul pentru care ExpressVPN ia astfel de scurgeri foarte în serios. Petrecem mult timp cercetând scenarii complexe în care DNS-ul tău s-ar putea scurge - și venind cu remedieri. Scopul nostru este să vă protejăm împotriva scurgerilor DNS în toate circumstanțele imaginabile - și ExpressVPN să ridice standardele de confidențialitate și securitate în industria VPN.

Echipa noastră de inginerie a identificat recent și a remediat o anumită clasă de scurgeri DNS care pot apărea atunci când schimbați conexiunile de rețea (de exemplu, atunci când conexiunea dvs. se schimbă de la Ethernet la Wi-Fi). Cercetările noastre indică faptul că acest tip de scurgeri este prezent printre cele mai importante servicii VPN de pe piață. În această postare pe blog, vom explica trei lucruri: problema, cum să o reproduci și cum să testezi singur.

Scenariu de scurgere: scurgeri DNS la trecerea între Wi-Fi și Ethernet

DNS se scurge la schimbarea între Wi-FI și Ethernet

Luați în considerare următoarea situație comună:

 • Sunteți acasă cu laptopul și sunteți conectat la Wi-Fi
 • Vă conectați cu aplicația dvs. VPN
 • După navigare de ceva timp, primiți un e-mail de lucru important
 • Vă îndreptați la biroul de acasă și conectați laptopul la un cablu Ethernet

În multe cazuri, testarea noastră a arătat că este posibil să se genereze o scurgere DNS în acest scenariu. Cu cea mai recentă versiune a ExpressVPN pentru Mac și Windows, ne-am asigurat că păstrarea confidențialității dvs. și puteți fi sigur că nu există nicio scurgere în aceste circumstanțe..

Cum pot să testez această scurgere pentru mine?

Dacă doriți să vedeți dacă sunteți vulnerabil la această scurgere, atunci puteți încerca testarea pentru dumneavoastră.

 • Asigurați-vă că cablul Ethernet este deconectat
 • Asigurați-vă că sunteți conectat la o rețea Wi-Fi
 • Conectați-vă cu aplicația dvs. VPN
 • Utilizați testerul de scurgere DNS al ExpressVPN sau un testator terț
 • Ar trebui să vedeți un singur server DNS listat (Figura 1)
 • Dacă utilizați ExpressVPN, testatorul nostru vă va spune, de asemenea, că este un server recunoscut al nostru (Figura 2)
 • Conectați cablul Ethernet
 • Actualizați pagina de scurgere DNS - Dacă scurgeți DNS, acum veți vedea o listă diferită de servere DNS

Acest test ar trebui să funcționeze indiferent de furnizorul dvs. VPN.

Figura 1:
Testează-ți conexiunea pentru scurgeri DNS

Figura 2:
Testare pentru scurgeri DNS

Modul în care scurgerile DNS vă subminează confidențialitatea și securitatea

Sistemul de nume de domeniu (DNS) este fundamental pentru internet. De fiecare dată când vizitați un site web, utilizați DNS pentru a vă asigura că vă conectați la serverul corect. Din păcate, acest lucru înseamnă și că oricine vede solicitările dvs. DNS are o înregistrare a tuturor site-urilor web pe care le vizitați. Acesta este motivul pentru care este important pentru confidențialitatea și securitatea dvs. să utilizați un DNS privat, fără cunoștințe zero și să vă asigurați că VPN-ul dvs. împiedică scurgerile DNS.

ExpressVPN se concentrează pe furnizarea de servicii VPN fiabile, fără scurgeri

Știm că atunci când utilizați ExpressVPN, vă încredințați în noi - și de aceea lucrăm foarte mult pentru a-l menține. În practică, acest lucru înseamnă actualizarea constantă a produselor noastre pentru a rămâne în vârful vitezei, securității și vigilenței împotriva amenințărilor la adresa vieții private, care includ scurgeri.

Cum poți avea încredere că VPN-ul tău este rezistent la scurgeri? Deși nu există nicio modalitate de a dovedi cu siguranță că orice VPN este 100% rezistentă la scurgeri, suntem capabili să identificăm scenariile de utilizare și tiparele pe care utilizatorii trebuie să le întâlnească și să ne asigurăm că nu există scurgeri în aceste situații prin testări ample. ExpressVPN este concentrat pe. De asemenea, la ExpressVPN ne propunem să vă creștem încrederea în produsul nostru, fiind deschis și transparent. Dezvăluind cercetările, investigațiile și îmbunătățirile noastre și vă oferim puterea de a verifica existența unor scurgeri, sperăm că veți fi la fel de încrezători în produsul nostru așa cum suntem noi.

Obțineți downdown tehnic

Deci, de ce se pot produce scurgeri DNS atunci când schimbați conexiunile de rețea, chiar dacă VPN pare să fie încă conectat? Aflați mai multe în prezentarea noastră tehnică.

ExpressVPN: O mai bună confidențialitate și securitate cu protecție împotriva scurgerilor DNS care conduce industriala
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.