Un interviu cu Ashton Eaton, cel mai mare sportiv din lume și utilizator ExpressVPN

Eroul olimpic folosește ExpressVPN

Sunt cei care aleargă. Sunt cei care sar. Sunt cei care aruncă. Și apoi sunt cei care fac toate trei la nivel olimpic.

Intrați pe Ashton Eaton, cel mai mare sportiv din lume.

Eaton deține recordul mondial pentru decathlon, ceea ce necesită concurenților să participe la zece evenimente, de la saltul înalt până la aruncarea discului. A obținut aur pentru SUA la Olimpiada de la Londra din 2012, înainte de a repeta faza din weekendul trecut la Rio de Janeiro.

Pe lângă faptul că este un sport de clasă mondială, Eaton este și un umanitar activ. El a lucrat cu Team World Vision, o organizație de ajutor care folosește cursele comunitare pentru a strânge bani pentru programele de dezvoltare. Eaton chiar a vizitat Kenia recent pentru a întâlni un copil pe care îl susținea și soția sa prin intermediul organizației.

ExpressVPN este mândru că Eaton este un utilizator activ din 2015. Și având în vedere că nimeni de pe blog nu a reușit să ajungă la Rio, a fost foarte fel de Eaton să împărtășească unele impresii ale sale despre Jocurile Olimpice din acest an..

ExpressVPN: Mulțumesc, Ashton, că ești suficient de milă pentru a răspunde la întrebările noastre, știm că ești un om ocupat!

Ashton Eaton: Nici o problema! Sper că răspunsurile mele pot avea un impact pozitiv.

ExpressVPN: Ați afirmat anterior că dvs. și soția dvs. v-ați îndrăgostit în Brazilia în 2007. Ați adăugat un nivel suplimentar pentru a concura la o Olimpiadă acolo?

(Notă: Săptămâna trecută soția lui Eaton, canadiana Brianne Theisen-Eaton, a luat acasă bronzul în heptathlonul femeilor.)

Eaton: Absolut. Brazilia a fost un punct de plecare pentru noi, nu numai personal, dar și din punct de vedere atletic. Am fost sportivi colegi acolo, apoi am continuat să surprindem titluri care ne-au creat carierele profesionale.

„Intenția pentru 2016 a fost să câștigăm. În acest fel, presiunea a fost astfel încât VREA să câștig. ”

ExpressVPN: Ați concurat într-unul dintre evenimentele ulterioare. Cum ai trecut timpul la Rio?

Eaton: Aceasta este o întrebare fantastică. Sportivii de pistă sunt adesea invidioși pe concurenții din sport care încep mai devreme la Jocuri, deoarece au mai mult timp după ce au concurat pentru a explora orașul și a viziona alte competiții..

Ca sportiv care duce la cea mai mare competiție din viața ta, încerci să iei un control foarte puternic asupra mediului tău. Asta înseamnă că prioritatea de zi cu zi este sănătatea ta fizică. Te antrenezi, mănânci și dacă ești obosit, dormi. Dar, uneori, există o mulțime de timpuri dezactivate după ce ați bifat aceste trei casete. Fiecare sportiv este diferit.

Unii folosesc timpul pentru a găsi prieteni noi din alte țări. Unii îl folosesc pentru a analiza ultimele zile de antrenament. Unii le place să lase mintea să rătăcească cu o carte sau cu emisiunile lor TV preferate.

Personal mă țin de întâmplările din jurul jocurilor prin intermediul social media. Brianne vizionează spectacole prin internet.

„Brianne și cu mine ne-am folosit serviciul pe parcursul călătoriilor noastre de-a lungul anului”.

ExpressVPN: Ai simțit mai mult sau mai puțin presiune decât în ​​2012?

(Eaton a stabilit un record mondial în decathlon la probele olimpice din 2012 înainte de a continua să câștige medalia de aur la Londra.)

Eaton: Am simțit aceeași presiune, este diferit.

În 2012, intenția mea nu era să câștig în mod necesar, era să particip la jocuri și să fac tot posibilul. S-a întâmplat să fiu cuminte la acea vreme, așa că cel mai bun a fost așa că aș putea câștiga, făcând astfel presiune.

De atunci, însă, intenția pentru 2016 era să câștige. În acest fel, presiunea a fost astfel încât VREA să câștig.

ExpressVPN: Cum a fost experiența dvs. cu ExpressVPN?

Eaton: Am folosit ExpressVPN pentru a urmări fluxul Twitter al NBC și feed-ul Comitetului Olimpic canadian și au avut o mulțime de videoclipuri scurte care prezintă momente minunate. Eu și Brianne am folosit serviciul dvs. pe parcursul călătoriilor noastre de-a lungul anului.

ExpressVPN: Cu siguranță sunteți un sportiv experimentat în tehnologie – credeți că colegii de echipă și concurenții știu aceleași sfaturi și trucuri atunci când vine vorba de accesarea webului în străinătate?

Eaton: În general, aș spune că majoritatea sportivilor au probleme cu tehnologia și o folosesc pentru a face sau pentru a obține ceea ce își doresc. Îmi imaginez că alți sportivi nu vor parcurge acești pași și vor continua să meargă la altceva.

ExpressVPN: Mulțumim din nou pentru că ne-am dedicat timp să ne răspundem la întrebări, îi apreciem cu adevărat. Am fost mari fani de mult timp!

Eaton: Nici o problema. Așteptăm cu nerăbdare anul viitor!

~

Toate bine spus! ExpressVPN îi dorește lui Ashton Eaton cel mai mult noroc pe măsură ce saga sa atletică continuă. Dacă sunteți interesat să urmați triumfurile sale viitoare, urmați-l pe Twitter.

Imagine prezentată: Getty Images

Un interviu cu Ashton Eaton, cel mai mare sportiv din lume și utilizator ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.