ExpressVPN nudi HP privatnim kupcima zaštitu privatnosti i sigurnosti

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN nudi HP privatnim kupcima zaštitu privatnosti i sigurnosti


Tortola, Britanski Djevičanski otoci - 30. rujna 2019. -ExpressVPN, vodeći svjetski lider na tržištu potrošačkih VPN usluga, objavio je danas da će HP predinstalirati ExpressVPN na odabranim potrošačkim računalima tvrtke HP Inc. 

Ova će se računala isporučiti s WindowsVP-ovom nagrađenom aplikacijom Windows unaprijed instaliranom kako bi se zaštitila privatnost i sigurnost kupaca na javnim Wi-Fi mrežama. Kao dio ponude, HP-ovi potrošači dobit će i ekskluzivno besplatno 30-dnevno probno razdoblje VPN usluge.

Nedavno najavljeni HP-ov Spectre x360 13 bit će prvo HP-ovo korisničko računalo na kojem je predinstaliran ExpressVPN.

ExpressVPN pomoći će HP kupcima da osiguraju internetski promet i zaštite svoje mrežne aktivnosti od znatiželjnih očiju. ExpressVPN nudi dragocjen duševni mir korisnicima kada se povezuju s nesigurnom ili nepouzdanom mrežom, poput javnih Wi-Fi žarišta u zračnim lukama, hotelima i kafićima. Pomoću ExpressVPN-a HP-ovi kupci mogu šifrirati mrežne podatke i osigurati svoje iskustvo pretraživanja interneta samo jednim klikom.

 „Oduševljeni smo što je HP odlučio uključiti ExpressVPN kao dio svoje sigurnosne ponude za potrošače“, rekao je Harold Li, potpredsjednik ExpressVPN-a. "Ova veza također odražava činjenicu da se VPN-ovi danas smatraju neophodnim alatom za digitalnu zaštitu."

"Naši se kupci svakodnevno povezuju s raznim nesigurnim javnim Wi-Fi mrežama, često bez razumijevanja sigurnosnih i privatnih rizika", rekao je Mike Nash, glavni tehnolog i potpredsjednik odjela za kupca, Personal Systems, HP Inc. " Uzbuđeni su što dodaju ExpressVPN u set sigurnosnih ponuda kako bismo pomogli našim kupcima da zaštite svoje osobne podatke na javnim Wi-Fi mrežama. "

Ova najava naglašava status ExpressVPN-a kao vodećeg u industriji u potrošačkim VPN-ovima. WIRED i TechRadar uslugu su prepoznali po svojoj sigurnosti, pouzdanosti, brzini i lakoći uporabe. The Verge je također imenovan "najboljim VPN-om" i odabran je za Editov izbor, Tom's Hardware i Android Authority.

###

O ExpressVPN-u

Osnovan prije 10 godina, ExpressVPN jedan je od najvećih svjetskih pružatelja VPN usluga, omogućavajući korisnicima zaštitu svoje privatnosti i sigurnosti na mreži sa samo nekoliko klikova. Tvrtkov nagrađivani softver za Windows, Mac, iOS, Android, Linux, usmjerivače i preglednike osigurava korisničke informacije i identitete najboljim u klasi šifriranjem i propusnošću. S 3 000+ poslužitelja u 94 zemlje i novim poslužiteljima koji se dodaju svaki tjedan, ExpressVPN omogućuje brzu vezu gdje god bili korisnici i nudi necenzurirani pristup web lokacijama i uslugama iz cijelog svijeta. Da biste saznali više o ExpressVPN-ovim rješenjima za privatnost i sigurnost, posjetite expressvpn.com.

ExpressVPN nudi HP privatnim kupcima zaštitu privatnosti i sigurnosti
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.