ExpressVPN menawarkan perlindungan privasi dan keselamatan kepada pelanggan pengguna HP

ExpressVPN menawarkan perlindungan privasi dan keselamatan kepada pelanggan pengguna HP

Tortola, British Virgin Islands-30 September, 2019-ExpressVPN, peneraju pasaran global dalam perkhidmatan VPN pengguna, hari ini mengumumkan bahawa HP akan memasang semula ExpressVPN pada PC pengguna terpilih dari HP Inc. 

PC ini akan dilengkapi dengan aplikasi Windows yang telah memenangi anugerah ExpressVPN yang dipasangkan untuk membantu melindungi privasi dan keselamatan pelanggan di rangkaian Wi-Fi awam. Sebagai sebahagian daripada tawaran itu, pelanggan pengguna HP juga akan menerima percubaan percuma selama 30 hari bagi perkhidmatan VPN.

Specter x360 13 yang diumumkan baru-baru ini HP akan menjadi yang pertama di PC pengguna HP untuk mempercepatkan pemasangan ExpressVPN.

ExpressVPN akan membantu pelanggan HP mengamankan trafik internet mereka dan melindungi aktiviti dalam talian mereka dari mata yang prying. ExpressVPN menawarkan ketenangan fikiran yang berharga kepada pengguna apabila mereka berhubung dengan rangkaian tanpa jaminan atau tidak dipercayai, seperti hotspot Wi-Fi awam di lapangan terbang, hotel, dan kedai kopi. Dengan ExpressVPN, pelanggan HP boleh menyulitkan data rangkaian dan menjamin pengalaman melayari internet mereka dengan hanya satu klik.

 "Kami sangat gembira kerana HP telah memutuskan untuk memasukkan ExpressVPN sebagai sebahagian daripada tawaran keselamatan mereka kepada pengguna," kata Harvard Li, naib presiden, ExpressVPN. "Hubungan ini juga mencerminkan fakta bahawa VPN kini dianggap sebagai alat yang sangat diperlukan untuk perlindungan digital."

"Pelanggan kami berhubung dengan pelbagai rangkaian Wi-Fi awam tidak selamat setiap hari, selalunya tanpa menyedari keselamatan dan risiko privasi," kata Mike Nash, ketua teknolog dan naib presiden Pengalaman Pelanggan, Sistem Peribadi, HP Inc. "Kami teruja untuk menambah ExpressVPN kepada rangkaian tawaran keselamatan untuk membantu pengguna kami melindungi maklumat peribadi mereka di rangkaian Wi-Fi awam. "

Pengumuman ini menggariskan status ExpressVPN sebagai peneraju industri dalam VPN pengguna. Perkhidmatan ini telah diiktiraf untuk keselamatan, kebolehpercayaan, kelajuan, dan penggunaan yang mudah oleh WIRED dan TechRadar. Ia juga telah dinamakan "VPN Terbaik" oleh The Verge dan dipilih sebagai Editor Pilihan oleh Tom's Hardware dan Android Authority.

###

Mengenai ExpressVPN

Ditubuhkan 10 tahun yang lalu, ExpressVPN merupakan salah satu penyedia perkhidmatan VPN terbesar di dunia, yang membolehkan pengguna melindungi privasi dan keselamatan mereka dalam talian dengan hanya beberapa klik. Perisian yang memenangi anugerah syarikat untuk Windows, Mac, iOS, Android, Linux, router, dan penyemak imbas menjamin maklumat dan identiti pengguna dengan penyulitan terbaik dan dalam kelas. Dengan 3,000 + pelayan di 94 negara dan pelayan baru ditambah setiap minggu, ExpressVPN menyediakan sambungan pantas di mana saja pengguna dan menawarkan akses yang tidak dipertingkatkan ke tapak dan perkhidmatan dari seluruh dunia. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penyelesaian privasi dan keselamatan ExpressVPN, lawati expressvpn.com.

ExpressVPN menawarkan perlindungan privasi dan keselamatan kepada pelanggan pengguna HP
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.