Anunțarea câștigătorului bursei Viitorului pentru confidențialitate 2019

Câștigător al Bursei ExpressVPN 2019

Suntem încântați să anunțăm câștigătorul bursei ExpressVPN Viitorul Confidențialității 2019: Seth Connell, student la Drept la Universitatea Regent, din Virginia, felicitări din S.U.A.!

Anul acesta, eseul nostru a solicitat studenților să discute dacă trebuie să ne bazăm pe guverne sau pe piața liberă pentru a asigura confidențialitatea consumatorilor. Am primit peste 1.000 de înscrieri care au abordat acest subiect, cu o mulțime de argumente puternice pentru și împotriva intervenției guvernului în reglementarea utilizării informațiilor pentru consumatori.

Pe baza puterii și clarității argumentului, am ales să acordăm premiul bursei de 5.000 de dolari Seth, care a scris că, în vederea unei intimități optime a utilizatorilor, intervenția guvernului ar trebui să fie redusă în favoarea alegerii consumatorilor. Puteți citi eseul său pe pagina noastră de burse.

Anul acesta a fost o concurență dură cu atât de mulți candidați, dar cinci participanți au prezentat și puncte de vedere convingătoare cu privire la ceea ce a devenit un subiect de dezbatere în creștere între țări și companii. Participanții au câștigat fiecare abonamente ExpressVPN de 12 luni.

Sunt:

  • Isabella Grundseth, Mountainside High School, Oregon, S.U.A..
  • Calvin Kuo, Universitatea din Virginia, S.U.A..
  • David Slottved, Universitatea din Oxford, Marea Britanie
  • Ilie Smith, Universitatea din Pittsburgh, S.U.A..
  • Jared Stancombe, Indiana University, S.U.A..

Am vorbit cu Seth despre eseul său câștigător, despre propriile sale măsuri de confidențialitate și despre cum intenționează să-și folosească gradul pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Felicitări, Seth! Pentru a începe, care sunt unele dintre problemele de confidențialitate digitală pe care le întâmpinați în viața de zi cu zi? Faceți măsuri pentru a vă proteja confidențialitatea digitală?

Se pare că la fiecare rând în viață există o anumită îngrijorare a vieții private. Întâlnesc frecvent aplicații și site-uri web care solicită să mă urmărească, să monitorizez datele mele personale și să trimit reclame personalizate. Încerc să reduc la minimum riscurile, negând orice permisiuni de care nu am nevoie pentru funcționalitatea corespunzătoare a programului sau, dacă pot găsi un alt program sau site web care să nu fie atât de invaziv, voi opta pentru alternativa.

O altă preocupare pe care o am sunt diversele încălcări ale datelor care se întâmplă într-o serie de companii din toată țara și din lume. Se pare că datele nimănui nu sunt sigure în aceste zile și cred cu tărie că este important să vă protejați cu un plan solid de protecție împotriva furtului de identitate. Este doar o chestiune de timp înainte ca datele noastre să fie compromise, iar un serviciu de recuperare fiabil este esențial pentru a împiedica să vă dezrădăcinați viața de o încălcare a datelor. Pentru partea personală a lucrurilor, folosesc și un VPN pentru a-mi scramă adresa IP și folosesc doar rețele Wi-Fi de încredere și sigure pentru sarcini care implică informații sensibile.

Care dintre cele mai mari companii de tehnologie credeți că este cea mai intruzivă în intimitatea oamenilor?

În evaluarea mea, cele mai intruzive companii tehnologice sunt Google, Amazon și Facebook. Aceste companii oferă produse și soluții solide pentru consumatori și întreprinderi și cu siguranță sunt una dintre ele. Cu toate acestea, permisiunile de care aceste companii necesită să își utilizeze serviciile sunt extrem de intruzive și preiau date personale care sunt ulterior utilizate în scopuri de marketing. Facebook s-a ocupat de problemele majore de relații publice cu privire la gestionarea datelor de către utilizatori. Este de înțeles că aceste companii utilizează datele așa cum sunt; la urma urmei, potențialul pentru profiturile obținute din vânzări prin utilizarea acestor date este ridicat, dar compromisul este, din păcate, confidențialitatea noastră.

După cum am menționat în al meu eseu, Un jurnalist pentru Washington Post a concluzionat că browserul Google Chrome este în mod eficient un instrument de extragere a datelor care se maschează ca browser. În mod similar, dispozitivele Google Home și Amazon Alexa par să înregistreze întotdeauna conversațiile proprietarilor lor, iar FBI a recunoscut tacit să utilizeze aceste dispozitive ca o foaie de backdoor. Faptul că aceste dispozitive și companii ne audiază conversațiile este destul de rău, dar adăugarea la amenințarea forței guvernamentale face o Lumea Nouă Vitează.

În eseul dvs. spuneți că avem nevoie de mai multe opțiuni de produse și servicii tehnologice. Cu industria dominată de mai mulți giganți tehnologici, cum ar trebui să se apropie noii concurenți și startup-urile care intră pe piață?

Aș spune că este important ca antreprenorii să continue să inoveze și să își promoveze ideile pe piață. Cu cât inovează mai mult, cu atât viața noastră va deveni în timp. Există un domeniu anume pe care aș sugera să-l ia în considerare dacă o afacere tehnologică dorește să promoveze un produs sau un serviciu mai sigur. Momentan, visul pentru multe startup-uri tehnologice este să fie cumpărat de o companie precum Google. Dacă un produs este atât de bun încât Google îl dorește, este posibil să se implice foarte mulți bani în vânzarea mărcii către o companie mai mare. Dezavantajul potențial este că consumatorii nu vor primi întregul beneficiu potențial pe care l-ar fi putut oferi această pornire.

Să presupunem că o pornire dorește cu adevărat să se concentreze pe confidențialitatea utilizatorului. Există cu siguranță o piață pentru asta, probabil că piața va continua să crească. Cu toate acestea, dacă această pornire este de acord să fie cumpărată de o firmă mai mare care nu are același accent, consumatorii nu pot beneficia de un produs alternativ care să ofere beneficiile fără riscurile pentru confidențialitatea lor. Asa ca as spune ca mai multi antreprenori ar trebui sa ia in considerare rezistenta tentatiei de a vinde unei companii mai mari. Respectați-vă principiile și faceți un produs excelent pe care persoanele interesate de confidențialitate le vor cumpăra. Cine știe, dacă aceste startup-uri vor crește suficient, va pune presiune asupra companiilor existente pentru a răspunde și pentru a-și spori protecțiile de confidențialitate dacă vor continua.

În cele din urmă, ce studiați în prezent și ce sperați să urmați în viitor?

În prezent, urmează diploma mea de avocatură și voi susține examenul de avocatură în 2022. Am în vedere două tipuri de cariere juridice. 

În primul rând, mi-ar plăcea să fiu un avocat constituțional, specializat în legea a patra modificare [interzicerea perchezițiilor și confiscărilor nejustificate]. Milioane de americani au fost supuși unei supravegheri ilegale de aproape două decenii și cred că este important să se mențină înțelepciunea celui de-al patrulea amendament și să se revină împotriva stării de supraveghere în masă. 

În al doilea rând, sunt de asemenea interesat să ajut familiile cu finanțele lor și să lucrez cu ele pentru a-și realiza un viitor financiar mai bun. În prezent sunt antrenor financiar, precum și student la Drept și aș dori să încorporez practica mea de coaching financiar în practica dreptului, dacă ar trebui să am ocazia.

~

Confidențialitatea este un subiect care contează pentru tine? Luați în considerare înscrierea la concursul de eseuri pentru anul viitor pentru Bursa Viitoare de Confidențialitate ExpressVPN! Mai multe detalii pentru a intra începutul anului 2020.

Anunțarea câștigătorului bursei Viitorului pentru confidențialitate 2019
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.