Câștigă 12 luni de ExpressVPN doar prin tweet-ul unui GIF!

Un hashtag, o pictogramă de fișier gif și un semn egal deasupra logo-ului ExpressVPN.

Anul acesta sărbătorim luna națională de conștientizare în domeniul securității cibernetice (NCSAM) și luna europeană a securității cibernetice, oferind cadou trei abonamente de 12 luni la ExpressVPN!

Având în vedere că erorile, scurgerile și încălcările par să se întâmple în fiecare săptămână, acum ar fi un moment minunat să vă revizuiți confidențialitatea și securitatea online. De la browsere la e-mailuri până la aplicații de mesagerie, asigurați-vă că utilizați cele mai bune instrumente pentru a vă proteja când sunteți online.

Pentru un plus de confidențialitate și securitate, intrați în concursul nostru și puteți să vă plasați în valoare de un an ExpressVPN gratuit!

Cum să participi la concurs

Pentru a intra în concurs, pur și simplu trimiteți un GIF care credeți că reprezintă cel mai bine securitatea cibernetică cu hashtag-ul #cybersecurityinonegif și @ExpressVPN asa ca vedem intrarea ta! Asta e! Poate fi un GIF de pe un site precum GIPHY sau chiar un GIF al creației proprii …

Obțineți-vă tweeturile înainte 17 octombrie, 11 p.m. UTC și vom acorda primele 3 tweet-uri cu cel mai mare număr de aprecieri și RT-uri cu 12 luni de ExpressVPN. Nu contează cum obțineți acele like-uri și RT-uri, deși s-ar putea să vă judecăm dacă folosiți bot-uri … spuneți doar ”!

Regulile:

  1. Înregistrările pe Twitter ar trebui să includă hashtag-ul #cybersecurityinonegif și să menționeze @ExpressVPN.
  2. Contul dvs. trebuie să urmărească @ExpressVPN.
  3. Sunt permise mai multe intrări.
  4. Concursul este deschis tuturor și oricui (sub rezerva oricăror legi și reglementări naționale sau locale aplicabile).
  5. ExpressVPN va anunța câștigătorii după încheierea concursului prin mesaje directe pe Twitter. Dacă câștigătorul nu răspunde la șapte zile după ce a fost notificat, ExpressVPN va acorda premiul următorului alergător.
  6. ExpressVPN își rezervă dreptul de decizie finală în cazul litigiilor.

Suntem încântați să vedem cu ce vă vine – noroc! ��

Câștigă 12 luni de ExpressVPN doar prin tweet-ul unui GIF!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.