4 persoane total agitate pentru eșecul social media eșuează

4 persoane total agitate pentru eșecul social media eșuează

Admite-l: ai făcut ceva prost pe rețelele de socializare. Toată lumea a făcut ceva prost pe rețelele de socializare. De cele mai multe ori nu se face rău. Pur și simplu ștergeți postarea, comentariul sau poza despre care jucați în Twister într-un mankini a doua zi dimineață.

Este ușor să uitați că întreaga lume poate să vă vadă conturile de social media, chiar dacă setați profilul ca privat (una dintre înregistrările din lista noastră a fost descoperită - calea cea mai grea). Nu este un chat privat între tine și prietenii tăi. Chat-ul pe Internet nu este niciodată privat.

De cele mai multe ori lumea nu te urmărește, îl urmărește pe Netflix. Dar câțiva oameni nefericiți au reușit să atragă atenția lumii cu o actualizare a statutului slab aleasă. Și atunci toată lumea a arătat spre ei și a râs. Sau a plâns. Sau a fugit urlând.

Am compilat o listă de patru persoane care nu au reușit să-și păstreze conturile sociale private, apoi au fost blocate. Dacă nu doriți să ajungeți pe următoarea noastră listă, este timpul să vă strângeți centura de confidențialitate pe Internet.

Juriul placeVinovat, vinovat, vinovat ... Uită-te la videoclipul pisicii!

# 1 Facebook Poll Justice

Dacă este necesar, este datoria civică a fiecăruia de a fi juriu. O democrație cere ca criminalii să fie judecați de un juriu al semenilor lor. Este o onoare să slujești o astfel de îndatorire într-o țară democratică. Și trebuie să-ți asumi responsabilitatea în serios. De asemenea, este important să înțelegem toate faptele cazului, apoi să le delibereze în detaliu și în mod corect. Nu doriți să trimiteți o persoană nevinovată în închisoare sau să lăsați o parte vinovată să plece liber.

Sau, știți, puteți începe doar un sondaj pe Facebook. Exact asta s-a întâmplat în Burnley, Marea Britanie. Un membru al juriului a decis că cel mai bun mod de a decide soarta persoanei aflate în proces a fost să pună câteva fapte pe Facebook, apoi să facă votul tuturor.

Legea britanică cere ca niciun juriu să discute în public despre cazul pe care îl prezidează. Așadar, când instanța a fost respinsă cu privire la votul pe Facebook, juratul a fost demis imediat.

Dacă aveți vreodată o sarcină de juriu și ați ales să puneți decizia de vinovăție în mâinile unui sondaj Facebook, vă rugăm să vă asigurați că nu aveți niciodată îndatorire de juri.

zi bolnavicioasaSfat Pro: Textarea în bolnav înseamnă că nu trebuie să vă folosiți „vocea bolnavă” neconvingătoare.

# 2 Starea Facebook trădează sănătatea lui Guy

Am auzit că pe internet există oameni groaznici care se vor preface uneori bolnavi, doar pentru a primi o zi liberă. Considerăm acest comportament atât de șocant, cât și de îngrozitor. Cum poți?

*Tuse. Tuse.*

În orice caz, se pare că angajatorii se uită și la Facebook. Așadar, dacă sunteți tipul de persoană căruia îi place să se bucure de o zi de boală ocazională (fără să fie bolnav), probabil că ar trebui să schimbați setările Facebook pe cele private. Și uitați-vă bine la voi.

Kyle Doyle nu și-a schimbat setările pe Facebook în privat. Kyle Doyle a luat o zi bolnavă. Kyle Doyle a fost împiedicat.

Iată ce s-a întâmplat, printr-o transcriere la îndemână a unui e-mail:

De la: Niresh Regmi
Trimis: miercuri, 27 august 2008 ora 09:35.
Către: Kyle Doyle
Subiect: Absența joi 21 mai 2008
Bună Kyle,
Vă rugăm să furnizați un certificat medical care să indice un motiv valabil pentru concediul medical pentru joi 21 mai 2008.
Mulțumesc
NIRESH REGMI
Manager timp real, operațiuni de forță de muncă
-
De la: Kyle Doyle
Trimis: miercuri, 27 august 2008 9:38 a.m.
Către: Niresh Regmi
Subiect: RE: Absență joi, 21 2008
Niresh,
Absențele de concediu de 1 zi nu necesită un certificat medical, așa cum se prevede în contractul meu, cu condiția să precizez că sunt în concediu din motive medicale.
Mulțumiri
Salutari,
Kyle Doyle
Rezolutii expert - tehnic
-
De la: Niresh Regmi
Trimis: miercuri, 27 august 2008 9:39 a.m.
Către: Kyle Doyle
Subiect: RE: Absență joi, 21 2008
Bună Kyle,
De obicei, așa este cazul, conform contractului dumneavoastră. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că concediul în aceste ocazii este acordat numai din motive medicale autentice. Directorul de linie a stabilit că concediul nu s-a datorat din motive medicale și, în acest fel, nu putem acorda concediu cu această ocazie.
NIRESH REGMI
-
De la: Kyle Doyle
Trimis: miercuri, 27 august 2008 ora 09:43.
Către: Niresh Regmi
Subiect: RE: Absență joi, 21 2008
Bună Niresh,
Concediul meu s-a datorat unor motive medicale, deci nu puteți refuza concediul pe baza discreției unui manager de linie, fără nici o dovadă, vă rugăm să procesați concediul așa cum a fost solicitat.
Mulțumiri
Salutari,
Kyle Doyle
-
De la: Niresh Regmi
Trimis: miercuri, 27 august 2008 ora 09:50.
Către: Kyle Doyle
Subiect: RE: Absență joi, 21 2008
Bună Kyle,
Cred că dovada că sunteți după aceasta este mai jos

kyle doyle facebook eșueazăWhoops - profilul de Facebook al lui Kyle Doyle.

De la: Kyle Doyle
Trimis: miercuri, 27 august 2008 9:55 a.m.
Către: Niresh Regmi
Subiect: RE: Absență joi, 21 2008
Epoca HAHAHA LMAO eșuează
Fără griji
Salutari,
Kyle Doyle

Profesorul # 3 a plecat pentru o clipă de vacanță

Știi ce adulți mari au dreptul să bea? Alcool. Și uneori, când adulții adulți sunt în vacanță, le place să bea un pahar de vin sau o sticlă de bere. Probabil pentru că sunt adulți crescuți. ÎN VACANȚĂ!

Dar consumul unei băuturi care este perfect legal pentru băuturile adulților nu a împiedicat Liceul Apalachee din Georgia să concedieze un profesor care bea bere rece în vacanță.

Profesor încetat pentru Facebook (1)Ma simt slabit. Groaza de asta!

Aceasta este Ashley Payne, iar aceasta a postat această poză pe pagina sa de Facebook. Iată ea, savurând câteva băuturi în timp ce plecați în vacanță.

Aceasta este imaginea care a făcut-o concediată.

Dacă directorul o văzuse luând un pahar de vin într-un restaurant local împreună cu soțul ei, tot ar fi fost concediat? Sigur nu. Dar a-l pune pe Facebook aparent înseamnă că promovezi consumul de alcool. Da, au acuzat-o pe domnișoara Payne că a promovat abuzul de alcool. Din cauza acestei imagini chiar acolo.

E timpul să îți ridici setările pe Facebook, pronto. Sau nu mai bea. Așadar, este timpul să îți ridici setările pe Facebook, pronto.

Setarea detaliilor dvs. pe Facebook într-adevăr este o necesitate. Deci exact asta a făcut domnișoara Payne. Doar că nu a funcționat. Fotografia cu domnișoara Payne care bea o bere a fost setată pe privat pe Facebook. Și totuși, îl puteți găsi în absolut toate colțurile Internetului. Care este opusul privatului? Poza aia.

Deci, probabil că nu ar trebui să vă bazați doar pe setările de confidențialitate ale Facebook pentru a vă păstra postările și imaginile private. Ați crede că Facebook are foarte mulți angajați și stagiari care își petrec timpul căutând defecte în setările de confidențialitate. Și odată depistate defecte, acestea sunt rezolvate cu grabă. Fără îndoială, persoana care a găsit defectul primește și un bonus mare.

gasesti pe facebookPot vedea oameni morți! Nu, stai, doar ei doarme. Această aplicație mă permite să urmăresc oamenii în timp ce dorm.

# 4 Internați Facebook Fires care au găsit defecte în setările de confidențialitate

Atunci când Aran Khanna a făcut un stagiu la Facebook, fără îndoială, avea mari speranțe de a-l impresiona pe Mark Zuckerburg suficient pentru a i se oferi un loc de muncă cu normă întreagă. Khanna, studentă la Harvard, a luat-o de la sine să arate un pic de inițiativă și a demarat un proiect pentru a evidenția unele dintre defectele de confidențialitate ale Facebook..

Khanna a creat o aplicație care a exploatat defectele din Mobile Messenger de pe Facebook. Aplicația s-a numit Marauder's Map și, la fel ca numele său Harry Potter, le-a permis oamenilor să identifice locația exactă a utilizatorilor Facebook. Nu este greu de imaginat modul în care această aplicație ar putea fi folosită pentru rău. Dar Khanna susține că presta un serviciu public și că nu avea nicio intenție rău intenționată.

Facebook nu a fost de acord, iar el a fost concediat prompt.

Cum să nu fii pierzător de confidențialitate online

Acești oameni au ajuns pe partea greșită a Internetului. Partea proastă care pune oamenii în dificultate. Toți au uitat regula unuia de pe Internet:

Tot ce pui pe internet sejururi pe internet.

Am mai acoperit sfaturi de confidențialitate. Destul de câteva ori. De fapt, este un lucru al nostru. Dar oamenii din lista noastră ar beneficia cu siguranță de alte câteva sfaturi.

  1. Nu publicați date sensibile pe Internet. (numere de carte de credit, certificate de naștere, detaliile dosarului instanței)
  2. Aveți grijă ce informații personale puneți pe Internet. (DOB, adresă, stare de sobrietate)
  3. Preia controlul propriei vieți private. (nu publicați ceea ce nu doriți să vadă întreaga lume - cum ar fi fotografiile de vacanță)
  4. Utilizați extensia Chrome pentru caracteristicile confidențiale ale ExpressVPN
  5. Nu-l enerva pe Mark Zuckerburg. (vreodată)

Urmați acești patru pași simpli și, sperăm, că nu veți fi împiedicați de Internet.

4 persoane total agitate pentru eșecul social media eșuează
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.