5 cele mai bune aplicații de securitate pentru Android în 2018

android-cinci-aplicații

Uită-te la persoana din dreapta ta. Acum uită-te la persoana din stânga ta. Șansele sunt că doi dintre voi utilizați un telefon Android. Și având în vedere că aproape tot ceea ce facem, de la activități bancare și cumpărături până la chat-uri online și partajare de fotografii, se face acum pe dispozitive mobile, s-ar putea să vă întrebați: „Cum pot crește securitatea și confidențialitatea telefonului meu?”

Cel mai evident răspuns ar fi descărcarea aplicațiilor mobile adecvate. Dar, având în vedere nenumăratele intrări disponibile în Magazinul Google Play, poate fi dificil de știut de unde să începeți. Nu vă faceți griji, deoarece ExpressVPN a efectuat ridicarea grea pentru dvs. și a identificat 5 cele mai bune aplicații de securitate pentru Android.

1. AppLock - Amprentă digitală pentru securitatea telefonului

nou-app-blocareToată lumea are un telefon blocant pe ecran. Sau cel puțin toată lumea ar trebui să aibă un ecran de blocare pe telefon. Dacă nu, nu aveți nevoie de un minut pentru a configura unul acum.

Deci, odată ce aveți un blocare a ecranului, de ce ați avea nevoie de o blocare a aplicației? Ei bine, în timp ce blocarea ecranului poate împiedica accesul altor persoane în timp ce acestea sunt blocate, există totuși numeroase situații în care oamenii pot pune în stăpânire datele dvs. fără să le știe. S-ar putea să deblocați telefonul și să-l înmânați unui străin, pentru a vă ajuta să faceți o poză. Sau este posibil să fi lăsat pur și simplu telefonul deblocat pe o masă de cafenea publică. În aceste cazuri, toate mesajele, imaginile și informațiile dvs. private sunt la mila trecătorilor oportuniste.

AppLock - Amprenta digitală de SpSoft este o soluție de calitate. Vă permite să blocați orice aplicație (inclusiv jocuri, fotografii, aplicațiile preferate de social media etc.) sau sistem (Wi-Fi, Setări etc.) și nu va acorda acces decât dacă cineva introduce parola corectă sau nu furnizează dreptul (adică) amprenta ta.

blocare-appsAdăugați aplicațiile și setările pe care doriți să le blocați. Puteți chiar să configurați un ecran fals „aplicație s-a oprit”.

Și deși majoritatea blocărilor de aplicații au caracteristici similare, AppLock - Amprenta digitală are câteva clopote și fluiere care îl ajută să iasă în evidență din pachet:

  • Controlul de blocare de la distanță: Blochează / deblochează telefonul prin trimiterea unui cuvânt cheie prin SMS
  • Afișați un ecran fals „aplicație s-a oprit” pentru a descuraja intrusii să încerce să acceseze aplicațiile dvs.
  • Faceți o fotografie cu intrusul și trimiteți-o la adresa dvs. de e-mail - perfectă pentru raportarea infracțiunilor, rușine publică sau practică de dart!

2. Manager de dispozitive Android pentru anti-furt

Android-dispozitiv-managerÎn timp ce blocarea unei aplicații poate împiedica accesarea altor persoane la datele dvs., nu vă ajută să localizați un telefon pierdut și nu vă permite să ștergeți toate datele de pe el, dacă este nevoie. Având în vedere cât de comune sunt furturile de telefon, trebuie să aveți o contramăsură gata.

Introduceți propriul Manager de dispozitive Android al Google. Această aplicație la îndemână vă permite să sunați telefonul de la distanță, să resetați PIN-ul ecranului de blocare al dispozitivului și vă arată ora și locul în care a fost localizat ultima dată. Și dacă încă nu vă puteți recupera telefonul, puteți utiliza aplicația pentru a șterge toate datele dvs. pentru a preveni căderea în mâinile greșite. Pur și simplu folosiți modul de invitat al dispozitivului Android pe dispozitivul altcuiva. Desigur, va trebui mai întâi să deblocheze aplicația pentru tine!

3. Căutare DuckDuckGo & Povestiri pentru căutare privată

rață-rață-goGoogle este minunat. Folosim serviciile lor pentru a găsi informații, pentru a viziona videoclipurile noastre preferate și pentru a comunica între noi. Heck, ei chiar fac aplicații extraordinare anti-furt pentru telefonul tău. Problema este: ei știu mult prea multe despre tine. Doar din căutările web singure, Google poate construi un profil extrem de exact al vârstei, sexului și diferitelor preferințe. Nu este surprinzător că aceștia folosesc aceste informații pentru a vă oferi anunțuri foarte direcționate, care la rândul lor le alimentează mai mulți dolari publicitari.

Dacă doriți un motor de căutare care nu urmărește ceea ce căutați, încercați DuckDuckGo Search & Povestiri. Deși serviciul de căutare este disponibil și pe site-ul web al lui DuckDuckGo, aplicația oferă o interfață și mai mobilă, include un widget de bare de căutare care poate fi adăugat pe ecranul de domiciliu pentru acces rapid și adună știri din diverse surse la fel ca colegii săi..

4. Semnalizează mesajul privat pentru comunicare privată

semnal-privat-mesagerAnterior, ExpressVPN a comparat Whatsapp și Telegram - cei doi mari jucători din arena de mesagerie instant - precum și câțiva dintre ceilalți concurenți de IM. Însă există o singură aplicație de chat care a fost apreciată în mod sever: Messenger privat de semnal Open Open Whisper Systems.

La prima trecere, nu este prea mult să distingem Semnalul de la semenii săi. Are o interfață cu aspect curat, vă permite să discutați cu un prieten sau într-un grup și are caracteristicile obișnuite de partajare a media. Deci, având în vedere actualizarea recentă a criptării Whatsapp, de ce ați dori să obțineți o altă aplicație IM?

Pentru început, practic totul despre Semnal este open-source. De la baza sa de coduri până la protocoalele sale de criptare, oricine se poate uita în interiorul Semnalului și se asigură că nu există nicio afacere amuzantă. Pe de altă parte, criptarea Whatsapp permite în continuare serverelor să vadă cine trimite un mesaj cui și la ce oră, în timp ce standardul de criptare al Telegram este încă sursa închisă.

Mai mult, ceea ce separă Semnalul de la colegii săi este modelul său de finanțare. Whatsapp este deținut de Facebook, care își face milioanele din vânzarea de reclame. WeChat și Line câștigă bani din achiziții în aplicație și oferind conturi oficiale ale companiei, care pot fi scumpe în grabă. În schimb, semnalul este susținut de donații și subvenții. Întrucât generarea de bani a utilizatorilor nu se află pe agenda lor, ei sunt concentrați pe furnizarea unei experiențe de mesagerie neclintite și nu pe colectarea datelor dvs..

Folosesc Semnal în fiecare zi. #notesforFBI (Spoiler: ei știu deja) https://t.co/KNy0xppsN0

- Edward Snowden (@Snowden) 2 noiembrie 2015

Singura „avertisment” este baza de utilizare a Semnalului. Whatsapp are o bază de utilizatori la nord de un miliard de oameni, în timp ce Telegram numără 100 de milioane de utilizatori peste tot. Semnalul vine cu puțin peste un milion de utilizatori în total, așa că șansele sunt ca prietenii să nu mai fie pe platformă. Dar hei, cel puțin Snowden este pe asta.

5. 360 Security - Antivirus Boost pentru protecția telefonului

360 de securitate antivirus-impulsPuțini oameni și-ar folosi laptopurile sau desktopurile (sunt încă ceva?) Fără un program antivirus. Surprinzător, la fel cum puține persoane par să fie îngrijorate de utilizarea telefoanelor lor fără măsuri de protecție similare. La urma urmei, telefonul tău este și un computer (foarte avansat), astfel încât instalarea unui program antivirus pe dispozitivul tău mobil este la fel de importantă ca să ai unul pe laptop sau pe desktop (serios, mai folosește cineva?).

Dintre toate ofertele de antivirus disponibile, puține sunt la fel de bine rotunjite ca 360 Security - Antivirus Boost. În primul rând, 360 Security verifică toate casetele pentru o soluție antivirus cuprinzătoare, oferind protecție împotriva programelor malware, adware, cai troieni și alte urâte de pe Internet. În plus față de elementele de bază, 360 Security oferă un curățător de fișiere necompletate care ajută la eliberarea memoriei telefonului, un economizor ușor de utilizat pentru baterii și câteva funcții suplimentare de securitate și anti-furt. În timp ce aceste funcții suplimentare pot să nu rivalizeze cu ceea ce oferă AppLock și respectiv Android Device Manager, acestea sunt vișinele deasupra pentru ceea ce este deja un excelent pachet antivirus.

Mai aveți nevoie de convingere? Dintre toate aplicațiile pure antivirus revizuite de ExpressVPN, niciuna nu a avut o combinație de ratinguri ridicate și numere de utilizare care ar putea rivaliza cu securitatea 360. În timp ce unele aplicații au evaluări ușor mai mari (dar o bază de utilizatori mult mai mică), iar altele au numere de descărcare comparabile (dar evaluări mai mici), 100 de milioane de descărcări și 4,6 de calificative 360 ​​Security îl plasează înaintea numelor casnice antivirus precum McAfee (10 milioane, 4,4) și Norton (10 milioane, 4.5).

Și iată un Bonus Unu ...

expressvpn-pentru-Android... pentru că ExpressVPN este drăguț. Dar serios, aveți nevoie de un VPN - nu de un plugin scrappy, ci de o aplicație VPN reală.

Un VPN vă permite să rămâneți anonim online, împiedică alții să intercepteze informațiile pe care le transmiteți, vă ajută să accesați conținutul pe care îl doriți și vă economisesc bani în timp ce faceți cumpărăturile. Este cu adevărat un instrument multifuncțional de supraviețuire digitală. Cea mai bună parte? Aplicația Android ExpressVPN vă oferă toate acestea - completate cu o interfață ușor de utilizat și asistență clienți de cea mai bună clasă.

Deci faceți-vă o favoare. Accesați Google Play Store și descărcați aceste cinci (plus una) aplicații utile. Sunt câteva minute de descărcare pentru ani de securitate și confidențialitate - cel puțin până când obțineți un telefon nou!

5 cele mai bune aplicații de securitate pentru Android în 2018
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.