Anunțarea câștigătorului bursei de confidențialitate ExpressVPN 2017

Câștigătorul bursei ExpressVPN

În cel de-al doilea an, viitoarea bursă ExpressVPN a avut un succes uriaș. Aproape 2.000 de studenți din SUA și Marea Britanie au trimis eseuri pentru o lovitură de 5.000 de dolari. În timp ce nu puteam alege decât un câștigător, toți cei de la ExpressVPN au fost impresionați de nivelul de intelect și de creativitatea afișat în scrisul lor.

Studenților li s-a cerut să creeze societatea în 2027, unde guvernele din întreaga lume au obținut o supraveghere digitală absolută. Majoritatea prezicerilor au fost sumbre. Au existat povești despre încarcerări forțate, cenzură academică și viață socială igienizată, fără să mai vorbim de acronimele neplăcute pentru noile agenții guvernamentale cu o atingere terifiantă.

Cu toate acestea, Elizabeth Fijalkiewicz din Chetek, Wisconsin, SUA, a fost cea care a urat cel mai mult ExpressVPN. Studenta absolventă, în vârstă de 26 de ani, a scos la iveală o femeie care se aventura într-o bibliotecă pentru a preda cercetările medicale ilicite. Pentru a citi integral povestea, consultați pagina Bursă viitoare a vieții private a ExpressVPN.

Între timp, alți șase participanți s-au dovedit a scrie eseuri incredibil de convingătoare, care le-au obținut recunoașterea de subcampion, împreună cu un an gratuit de ExpressVPN. Sunt:

  • Alexandra Goriounova, Universitatea din New Haven, CT, S.U.A..
  • Jessica Allen, Universitatea din Oxford, Marea Britanie
  • Peter Upton, Liceul Yankton, SD, S.U.A..
  • Brogan Gerhart, Universitatea din Maryland, MD, S.U.A..

Aplauze peste tot!

Requiem pentru un coșmar: Q&A cu câștigătorul

După câștigul ei, câștigătoarea bursei Elizabeth și-a luat timp să răspundă la unele întrebări ale ExpressVPN despre eseul său câștigător. Ea spune că inspirația a venit din încercarea de a-și imagina „un scenariu cel mai rău” și apoi de a pleca de acolo.

„Mintea mea s-a îndreptat în mod firesc către oamenii de știință, savanții, oameni cărora o restricție a fluxului de informații ar fi cel mai scârbos”.

În ceea ce privește scenariul unei tinere care încearcă să difuzeze cercetarea medicală critică, ea își creditează mediul școlar absolvent. „Mintea mea s-a îndreptat în mod firesc către oamenii de știință, savanții, oameni cărora o restricție a fluxului de informații ar fi cel mai scârbos”, explică ea.

Când a fost întrebată despre cum ar putea lumea să evite felul de distopie pe care o descrie, Elizabeth a sugerat proactivitatea.

„Cred că cel mai mare lucru pe care oamenii trebuie să-l facă pentru a evita acest tip de distopie este să se asigure că rămân angajați în guvernul lor. Apele deja întunecate ale confidențialității internetului nu sunt o idee pe care politicienii o fac ca o platformă sau chiar ceva care să facă o știre principală atunci când adoptă legislație referitoare la aceasta. "

Diferențe generaționale

Având în vedere că promptul eseului a rugat-o pe Elizabeth să privească spre viitor, ExpressVPN a fost, de asemenea, curios despre gândurile sale despre trecut. Ea spune că observă un decalaj generațional în ceea ce privește conștientizarea vieții private.

„Cred că generația părinților mei joacă un rol mai activ în protejarea lor împotriva posibilelor încălcări ale informațiilor personale de care sunt conștienți. Cu toate acestea, cred că generația mea este mult mai conștientă de unele dintre amenințările digitale la adresa vieții private decât generația părinților mei, deși nu cred că mulți știu cum sau caută activ să se protejeze pe deplin de ei. "

Acestea fiind spuse, Elizabeth recunoaște că a fi o tinere experimentată în tehnologie nu-și acordă anonimatul total din cauza amenințărilor online.

„Pentru generația mea, cred că o mulțime de măsuri„ standard ”de confidențialitate digitală sunt ceva atât de automat, iar ceva cu care ne-am obișnuit atât de mult încât nu-i dau prea multă gândire. Voi fi sincer și spun că nu știu multe despre modul în care funcționează hackingul sau supravegherea online și nu știu cu adevărat să mă protejez mai bine de ei. "

Un câștigător cu inima

Oricât ar fi fost de predat eseul ei, Elizabeth însăși lucrează pentru a face lumea un loc mai bun. În prezent este într-un program de absolvire de terapie fizică la Universitatea din Minnesota.

După ce își termină diploma, intenționează să ajute la reabilitarea pacienților vârstnici. În propriile sale cuvinte: „Consider că lucrul cu această populație este extrem de răsplătitor și abia aștept să-mi încep cariera.”

Felicitări din nou, Elizabeth și tot ce este mai bun în viitor!

~

Crezi că ceea ce a scris Elizabeth a fost provocator de gândire? Luați în considerare aplicarea la bursa ExpressVPN Viitorul vieții private anul viitor! Mai multe detalii pentru a veni primăvara.

Anunțarea câștigătorului bursei de confidențialitate ExpressVPN 2017
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.