Cartea ta Oyster păstrează filele pe tine – #WTFWed Wednesday

supravegherea cardurilor de stridii

supravegherea cardurilor de stridii

500.000 de camere de supraveghere publice din Londra nu sunt singurul instrument care poate fi folosit pentru a vă spiona în capitala britanică. Cartea Oyster, cardul de tranzit public albastru omniprezent al Londrei, ține o evidență digitală a stațiilor pe care le vizitați și când. Acest lucru nu este suficient pentru a vă identifica locația exactă la un moment dat, dar este mai mult decât suficient pentru a distruge o căsătorie dacă soțul dvs. este tipul suspect. I-ai spus partenerului tău că ești blocat la birou pentru a acoperi o întâlnire ilicită în oraș? Mai bine nu-l lăsați lângă cartea Oyster sau aveți niște explicații serioase de făcut.

Acces nerestrictionat

Asta-i pentru că tu nu trebuie să fie tu pentru a accesa istoricul postului. Tot ce ai nevoie este să duci cardul la o mașină din stație sau să cauți online numărul de serie și vei găsi o înregistrare a tuturor posturilor vizitate în ultimele 10 săptămâni. Această măsură nu este ferită de contra-spionaj - verificarea istoricului locației unei cărți online sau la o mașină din stație va trimite o notificare SMS către telefonul înregistrat al deținătorului de card - dar probabil că nu este suficient pentru a opri un detectiv amator angajat. Sfat pentru adulți în zona londoneză: mergeți cu bicicleta în schimb!

evitați supravegherea. merge pe bicicletă.

Oyster Card ajută poliția

După cum se poate suspecta, autoritatea de transport din Londra Transport For London (TfL) primește, de asemenea, mii de solicitări pe an pentru datele de pe cardul Oyster de la anchetatorii poliției. Deținătorii de carduri ar trebui să fie conștienți de faptul că aceste date sunt permise pentru eliberare conform Legii privind protecția datelor din 1998, dar în fiecare caz individual, poliția este obligată să arate că datele personale vor ajuta la anchetă. Politica oficială a TfL privind păstrarea și eliberarea datelor este disponibilă pe site-ul său web.

Acesta este #WTFWed Wednesday, săptămânalul dvs. „cineva vă spionează cu siguranță”, apel de trezire. Dacă cineva pe care îl cunoașteți are Tube-ul pentru a se întâlni cu iubitul lor ilicit, cu siguranță, ar trebui să împărtășiți această poveste cu ei!

#WTFWed Wednesday de la ExpressVPN vă aduce povești ciudate, șocante și înfiorătoare despre confidențialitatea datelor - trase direct din știri. Crezi că intimitatea ta este a ta? Mai gandeste-te. Te vei simți inconfortabil. Vei fi indignat. Vei gândi, „WTF ?!”

Imagini prezentate: 1) Tomhannen, 2) Peter Griffin / Public Domain Pictures.net (imaginea a fost modificată).

Îți place acest post? Urăsc asta? Citiți mai multe povești de groază despre invazia vieții private în arhiva noastră #WTFWed Wednesday. Știți că nu puteți rezista ...

Cartea ta Oyster păstrează filele pe tine - #WTFWed Wednesday
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.