Cea mai bună aplicație ExpressVPN disponibilă pe toate dispozitivele majore

Noua aplicație ExpressVPN, afișată conectată.

Am oferit aplicației ExpressVPN o revizuire completă! Cea mai recentă versiune are o interfață complet nouă și vine însoțită de o serie de caracteristici ucigașe care vă vor păstra în siguranță pe internet.

Indiferent dacă utilizați Android, iOS, Windows sau Mac, puteți descărca astăzi noul ExpressVPN!

1. Design nou pentru aplicații

Noua interfață elegantă a fost reproiectată de la sol pentru a ușura navigarea. Indiferent dacă sunteți un începător VPN sau un pro-protocol de sezon, noua aplicație face exact ceea ce aveți nevoie, în mai puține clicuri.

2. Schimbarea locației cu o singură apăsare

Cea mai recentă aplicație oferă acces direct la cele mai recente locații dvs., ceea ce face ușor să schimbați locațiile VPN cu un singur atingere. Puteți schimba chiar locațiile dacă sunteți deja conectat!

Dacă utilizați o locație VPN pentru streaming de videoclipuri acasă și alta pentru confidențialitate la locul de muncă, puteți acum să comutați fără efort între ele fără a părăsi ecranul de pornire al aplicației.

3. Mai repede ca niciodată

Conectarea la locația VPN aleasă este acum rapidă, astfel încât sunteți protejat și gata să navigați pe web sau să difuzați videoclipuri, practic în niciun timp. Aplicația se lansează și în timp record.

4. fiabilitate îmbunătățită a conexiunii

Conexiunea ExpressVPN este acum mai robustă ca niciodată. Aplicația funcționează din greu în fundal pentru a vă asigura că rămâneți conectat la VPN, orice faceți și oriunde v-ați afla.

Descărcați cea mai recentă aplicație ExpressVPN astăzi!

Puteți descărca sau actualiza copia în doar trei pași simpli:

  1. Mergeți la contul meu
  2. conectare
  3. Faceți clic pe legătura mare verde „Configurați ExpressVPN”

Nu uitați să urmați ExpressVPN pe Facebook, Twitter, YouTube sau Instagram pentru mai multe știri despre aplicații, actualizări și evenimente curente.

Cea mai bună aplicație ExpressVPN disponibilă pe toate dispozitivele majore
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.