Ești îngrijorat de hackerul Ashley Madison? Ar trebui să fii

[ware_item id=33][/ware_item]

ashley madison hacks


Primul lucru pe care îl vedeți când vizitați Ashley Madison, site-ul de adulter accesat pe Internet, este o femeie care își înfigă un deget pe buze. Din păcate, sistemele de securitate necuviincioase nu au fost suficiente pentru a păstra secretul informațiilor confidențiale ale lui Ashley, hackerii furând cu succes peste 33 de milioane de e-mailuri ale utilizatorilor, informații despre cardul de credit și detalii despre tranzacție..

aoleu.

Cum sa întâmplat

Hackerii, cunoscuți sub denumirea de Impact Team, au reușit să obțină date private atât de la utilizatorii site-ului, cât și de la proprietarii site-ului și au spus că vor publica informațiile decât dacă compania-mamă a lui Madison, Avid Life Media (ALM), nu va închide diferitele site-uri. Hackerii au afirmat că ALM și-a înșelat intenționat clienții, nu numai că a creat profiluri false, ci și că a refuzat ștergerea celor existente.

ALM nu s-a conformat.

Hackerii au răspuns publicând date în valoare de peste 10 GB în iulie, apoi 20 GB în două ocazii separate în august. În timp ce primul lot de informații conține informații private ale utilizatorilor, cele mai recente loturi se concentrează mai mult pe ALM și angajații săi.

Revelații cu efect osos

Noile informații nu sunt bune. Acum, când jurnaliștii au avut suficient timp pentru a combate ultimele documente de date, dezvăluiri surprinzătoare ies la iveală, inclusiv faptul că majoritatea utilizatorilor de sex feminin ai lui Ashley Madison erau false.

ashley-madison-hotdogs-pisică„Cum trebuie să se simtă puținele femei reale de pe Ashley Madison” de către utilizatorul Reddit, Dracula_in_Auschwitz

Și mai rău, acum este dureros evident că ALM nu numai că era conștient de punctele lor slabe de securitate, dar nu făceau absolut nimic pentru a-l remedia.

Dacă corporațiile cu nume mari nu iau măsurile adecvate pentru a vă asigura informațiile private, cine o va face?

De ce ar trebui să fii îngrijorat

Chiar dacă nu sunteți personal conectat la hack-ul Ashley Madison, puteți fi totuși implicat. Acest lucru se datorează faptului că o serie de conturi înregistrate au fost efectuate sub numele și e-mailurile altor persoane. Și pe o notă total diferită, dar în continuare total terifiantă, firmele de agregare a datelor actualizează în prezent datele scurse și o folosesc efectiv pentru a vinde altor companii.

O lecție de securitate pe internet

În timp ce informațiile cardului de credit, numele, fotografiile și adresele de e-mail ale utilizatorilor au fost scurse, parolele lor, din fericire, au fost scăpate.

Din păcate, o serie dintre aceste parole sunt atât de slabe încât practic oricine le poate sparge. Întrebați-l pe expertul de securitate, Dean Pierce, care ar fi spart mai mult de 4.000 de parole Ashley Madison în doar câteva zile. Cele mai comune două parole? „123456” și „parolă”.

Vom lăsa asta să stea un minut ...

Cu excepția glumelor, hackerul Ashley Madison este înfricoșător - nu doar pentru că arată cât de vulnerabile sunt așa-numitele domenii „de înaltă securitate”, ci și pentru că descoperă un defect fundamental: oamenii încă nu știu să creeze parole puternice.

„Nu se uita nimeni”

Într-un interviu recent pe placa de bază, hackerii s-au lăudat deschis cu privire la cât de ușor a fost să pătrundă pe site. Potrivit acestora, „Nimeni nu se uita. Fără securitate. ”

În același interviu au menționat, de asemenea, că au colectat e-mailuri de angajat în valoare de 300 GB și alte documente sensibile, ceea ce înseamnă că acesta poate fi doar începutul problemelor financiare și juridice pentru ALM.

Evitați să vă înscrieți * în cked

Deci, ce putem învăța din toate acestea? Doua lucruri. În primul rând, asigurați-vă că utilizați parole sigure (vă recomandăm să utilizați o parolă generată la întâmplare) și, în al doilea rând, orice site - oricât de mare - ar putea fi vulnerabil, de aceea este important să luați măsurile de prevenire potrivite adăugându-vă propriul personal. Securitate.

Data viitoare când vă gândiți să folosiți numele câinelui dvs. pentru parola dvs., gândiți-vă din nou.

Scandalul Ashley Madison ar putea fi în cele din urmă apelul de trezire pentru companii de pretutindeni pentru a-și îmbunătăți securitatea IT? Lasă un comentariu și anunță-ne ce părere ai.

Ești îngrijorat de hackerul Ashley Madison? Ar trebui să fii
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.