iOS 9 vă poate urmări viața sexuală – #WTFWed Wednesday

ios 9 urmărindu-ți viața sexuală

Dacă aveți un iPhone, atunci dispozitivul și producătorul său, Apple, știu multe despre voi. De la locația dvs. până la istoricul web, deținerea unui iPhone înseamnă că există posibilitatea de a preda o mare parte din confidențialitate gigantului tehnologic.

Mulți dintre noi putem trăi cu asta. Dar ce părere aveți despre urmărirea iPhone-ului dvs. când și cât de des faceți relații sexuale?

Având în vedere faptul că serviciul iCloud al Apple - care sincronizează datele utilizatorilor pe iPhone, iPads, Mac și așa mai departe - a fost deja încălcat într-un mod major și jenant, veți fi iertat pentru că nu doriți să stocați datele despre activitatea dvs. sexuală acolo.

Dar asta este exact ceea ce funcțiile noi din ultima versiune a sistemului de operare iPhone, iOS 9, doresc să faci. WTF?

Ai pus o mănușă pe ea?

Noile funcții de sănătate reproductivă din ultima versiune a aplicației pentru sănătatea iPhone-ului au fost dezvăluite - sau mai degrabă, menționate în liniște - în conferința din 2015 a World Developers Conference (WWDC) de la Apple.

Sub o filă numită Sănătate sexuală, aplicația Sănătate actualizată vă invită să înregistrați de fiecare dată când faceți sex, inclusiv ora la care ați făcut-o și dacă ați folosit sau nu protecția.

ai pus o mănușă pe ea

Rapoartele Independent:

... utilizatorii vor putea vedea acele date reprezentate pe un grafic sau într-o citire numerică. Atunci pot partaja informațiile cu alte aplicații.

Înțelegem cum aceste funcții noi vor fi utile pentru persoanele care încearcă să facă un copil. De fapt, vor merge bine cu selecția minunată de aplicații care încearcă să conceapă deja pe piață.

Dar dacă nu îți faci temele, aceste funcții ar putea avea ramificări serioase pentru confidențialitatea ta.

Distribuie activitatea mea sexuală

Problema cu păstrarea unei înregistrări a activității tale sexuale pe iPhone-ul tău nu se referă la securitatea iCloud.

Când împărtășiți datele dvs. de sănătate cu alte aplicații de pe HealthKit, veți partaja și datele cu dezvoltatorul respectivelor aplicații.

Există zeci de mii de aplicații, realizate de zeci de mii de dezvoltatori, pe iTunes App Store. Și majoritatea sunt companii despre care nu ați auzit niciodată.

Din fericire, Apple necesită ca toate aplicațiile cu acces la HealthKit să aibă o politică de confidențialitate, așa că depinde de dvs. să citiți aceste politici înainte de a oferi aceste aplicații cele mai intime detalii.

Dar de ce, s-ar putea să vă întrebați, aceste funcții de sănătate reproductivă apar acum pe iPhone?

iOS 9: Sănătate pentru femei?

Noile caracteristici ale Sănătății reproducătoare fac parte din efortul Apple de a oferi funcții mai bune pentru femei. Alte caracteristici noi ale aplicației Sănătate includ perioade de urmărire, calitatea mucusului cervical și multe altele. Aceste caracteristici sunt destul de obraznice pentru a-ți înțelege corpul, pentru a împărtăși date despre sănătatea ta cu medicul tău și pentru a-ți urmări progresul dacă încerci să ai un copil.

Dar puneți-vă aceste întrebări:

Sunteți bine să împărtășiți cele mai intime date cu dezvoltatorii de software pe care nu le cunoașteți?

Sunteți bine cu ideea unui grafic al activității dvs. sexuale care stă undeva pe serverul unei corporații?

Sunteți bine cu posibilitatea unui străin să cunoască calitatea mucusului vostru cervical?

Dacă da, atunci răcește. Putere pentru tine.

Dacă nu, atunci ar fi bine să stați departe de noile caracteristici ale Sănătății Reproductive din iOS 9. Pentru că uneori toată tehnologia din lume nu poate bate hârtie și stilou vechi. Sau mica ta carte neagră.

Citiți #WTFWed Wednesday, săptămâna noastră cu privire la ultimele amenințări la adresa vieții private online. Cunoașteți pe cineva cu un iPhone care ar trebui să citească această poveste? Împărtășește-le cu ei!

#WTFWed Wednesday de la ExpressVPN vă aduce povești ciudate, șocante și înfiorătoare despre confidențialitatea datelor - trase direct din știri. Crezi că intimitatea ta este a ta? Mai gandeste-te. Te vei simți inconfortabil. Vei fi indignat. Vei gândi, „WTF ?!”

Îți place acest post? Urăsc asta? Citiți mai multe povești de groază despre invazia vieții private în arhiva noastră #WTFWed Wednesday.

iOS 9 vă poate urmări viața sexuală - #WTFWed Wednesday
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.