Jurisdicția BVI: de ce contează

Logo-ul ExpressVPN E frumos.

ExpressVPN este o companie BVI: Ce este BVI și face parte din țările care împărtășesc „14 Ochi”?

BVI, în timp ce împărtășește același monarh ca Marea Britanie, este un grup de insule autoguvernant situate în Caraibe. BVI are propria legislatură aleasă de cetățenii BVI, o justiție independentă și o forță de poliție națională. Codul de legi pe care companiile BVI trebuie să îl respecte a fost adoptat în BVI, nu în Marea Britanie.

„14 Ochi”, cunoscut și sub denumirea de SIGINT Seniors Europe, se referă la o colecție de 14 țări ale căror agenții de informații străine sunt raportate să împărtășească informații militare și antiteroriste între ele..

Deoarece aceste agenții de informații se străduiesc să intercepteze toate comunicațiile la nivel internațional (nu numai din interiorul granițelor naționale), nu este clar dacă există un risc suplimentar asociat cu operarea unui serviciu VPN dintr-o țară cu 14 ochi..

Cu toate acestea, deoarece BVI este o națiune minusculă, fără operațiuni de informații străine, cu siguranță nu este parte la niciun acord de partajare a informațiilor pentru 14 Ochi. Prin urmare, BVI nu este considerat ca aparținând grupului de țări din 14 Ochi.

De ce ar trebui să fie importantă competența unei firme VPN pentru dvs.?

În alegerea unui furnizor VPN, este important ca utilizatorii conștienți de confidențialitate să ia în considerare următoarele:

 1. Această companie VPN operează dintr-o jurisdicție fără legi de păstrare a datelor?
 2. Care este procesul legal prin care un guvern poate comanda furnizorului VPN să producă informații despre unul sau mai mulți dintre clienții săi?
 3. În ce circumstanțe se poate face o astfel de comandă?

În cazul ExpressVPN, există răspunsuri clare:

 1. Sunt nu există legi privind păstrarea datelor în BVI. BVI este o jurisdicție offshore renumită pentru protecția vieții private. Acest lucru este în contrast cu multe țări europene și Australia, care au legi care impun ISP-urilor să păstreze metadate legate de activitatea utilizatorilor lor de internet.
 2. O cerere pentru o companie BVI de a produce probe și înregistrări (în conformitate cu o anchetă) trebuie să vină de la Înalta Curte BVI. Alte țări, inclusiv Regatul Unit și Statele Unite nu au competența de a obliga o companie BVI să producă înregistrări referitoare la clienții săi. Aceste guverne trebuie să solicite Înaltei Curți BVI să emită un astfel de ordin sub jurisdicția BVI.
 3. Guvernul străin care solicită cererea este obligat să descrie în fața Înaltei Curți BVI a.) Natura activității infracționale care a avut loc, b.) Probele specifice solicitate, c.) Relevanța probelor solicitate pentru caz și d.) motive pentru a crede că dovezile relevante pot fi produse din interiorul BVI. Mai mult, există o cerință pentru „dubla criminalitate”, ceea ce înseamnă că pentru cererea de confirmare a aceleiași infracțiuni trebuie să fie pedepsită cu cel puțin o ană de pedeapsă în temeiul legii BVI, în cazul în care a avut loc în BVI.

Este un proces extrem de greoi pentru a obține un ordin judecătoresc BVI, iar majoritatea anchetatorilor nu ar face eforturi atât de dureroase. Comparați-o cu Statele Unite, unde orice judecător sau firmă de avocatură poate emite o citație cu dovezi dure foarte puține. Companiile americane sunt în general obligate să se conformeze. Google (conform propriului raport de transparență) primește aproape 30.000 de solicitări de informații pentru utilizatori în fiecare an în Statele Unite și respectă 79% dintre acestea.

Ce se întâmplă dacă un guvern străin reușește să oblige Înalta Curte BVI să ordone ExpressVPN să vă elibereze informațiile?

Răspunsul la această întrebare se înscrie în următoarele: Ce informații furnizorul VPN cunoaște despre mine?

ExpressVPN este un furnizor VPN premium axat pe confidențialitatea utilizatorului și anonimat. Rețeaua noastră este construită în mod specific NU cunoaște activitățile pe internet ale utilizatorilor noștri. Întrucât confidențialitatea este o parte esențială a ofertei noastre de servicii, ExpressVPN se ocupă de protejarea datelor private ale utilizatorilor noștri.

Pentru a oferi utilizatorilor noștri transparență deplină, mai jos este lista cu ceea ce știm noi:

 1. Informațiile pe care le trimiteți pe pagina noastră de comandă, inclusiv informațiile de plată. ExpressVPN nu a putut oferi servicii VPN premium fără a accepta plăți de la clienți. Pentru cea mai anonimă formă de plată, vă recomandăm bitcoin.
 2. Care dintre aplicațiile noastre (și versiunile de aplicații) ați activat cu succes. Detaliile de activare a aplicației permit echipei noastre de asistență să rezolve problemele tehnice specifice aplicației cu clienții individuali.
 3. Indiferent dacă ați stabilit cu succes o conexiune VPN într-o anumită zi (dar nu o anumită oră a zilei), la ce locație VPN și din ce țară / ISP (dar nu de la ce adresă IP). Această informație minimă ne ajută să oferim asistență tehnică, cum ar fi oferirea de sfaturi specifice fiecărei țări cu privire la modul de utilizare a serviciului nostru.
 4. Suma totală (în MB) a transferului de date prin VPN. Deși oferim un transfer de date nelimitat, dacă un singur utilizator împinge mai mult trafic decât mii de utilizatori combinați, este posibil să solicităm utilizatorului să explice de ce.
 5. (Opțional pentru utilizator) Informații anonime cu privire la succesul încercărilor de conexiune VPN. Aceste date se introduc în instrumentele noastre de operare de rețea pentru a ne permite să identificăm probleme cu aplicații specifice, servere VPN sau de la anumite ISP-uri. Informațiile pe care le primim sunt complet anonimizate și nu poate fi legat de utilizatorii individuali ExpressVPN. Această caracteristică este similară cu o opțiune „trimite rapoarte despre erori”, iar utilizatorii o pot dezactiva cu ușurință în aplicațiile noastre.

Ar trebui să vă privească vreunul din cele de mai sus? Nu credem, deoarece informațiile de bază pe care le păstrăm despre utilizarea VPN nu sunt tipul de informații care ar fi utile într-o anchetă. Dacă Înalta Curte BVI ne ordonă să le spunem care utilizator ExpressVPN a accesat site-ul sau serviciul „X” la data / ora „Y” cu adresa IP „Z”, nu putem potrivi niciunul dintre punctele de date (separat sau în combinație) cu un individ.

De ce ExpressVPN păstrează datele de utilizare deloc?

ExpressVPN păstrează doar cantitatea minimă de informații necesară pentru a opera un serviciu VPN de încredere extrem de fiabil. Fără aceste informații, nu am putea menține rețeaua de server în funcțiune, nu ne asigurăm că aplicațiile noastre funcționează corect sau nu oferim asistență precisă clienților.

Nu colectăm niciodată nimic despre ceea ce fac utilizatorii cu VPN: Nu există jurnalele destinației traficului, înregistrări DNS, conținut de date, timestam-uri de conectare sau adrese IP. Asta înseamnă că, în cazul în care Înalta Curte BVI ar trebui să ceară, NU putem răspunde la oricare dintre următoarele întrebări:

 1. Care utilizatori / utilizatori ExpressVPN au accesat următorul site sau serviciu?
 2. Ce site-uri au accesat utilizatorul X?
 3. Ce utilizatori ExpressVPN foloseau o anumită adresă IP ExpressVPN la un moment dat?

ExpressVPN vă ia în serios confidențialitatea și nu păstrează jurnalele de activitate sau jurnalele de conexiune. Mai exact, asta înseamnă că NU înregistrăm niciuna dintre următoarele informații sensibile:

 • Istoricul de navigare
 • Destinația traficului
 • Conținutul datelor
 • Interogări DNS
 • Timpul sau durata conexiunii
 • Adresa dvs. IP originală de la care vă conectați
 • Adresa dvs. IP de ieșire (adică IP-ul ExpressVPN atribuit odată conectat)

Combinarea jurisdicției noastre BVI, fără jurnalele de activitate și fără jurnalele de conectare fac din ExpressVPN o alegere excelentă pentru utilizatorii de internet preocupați de confidențialitatea lor.

Jurisdicția BVI: de ce contează
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.