Modul în care hackerii pot folosi amprentele dvs. pentru a vă încadra – #WTFWed Wednesday

hackerii folosesc amprentele dvs. pentru a vă încadra

Este singurul lucru care trebuia să fie cu adevărat personal pentru tine. La fel de unic precum fulgul special de zăpadă care, în adânc, te crezi a fi.

Însă acum, datorită grupului de hackeri infami Chaos Computer Club (CCC), această ultimă fărâmă de confidențialitate a fost în sfârșit distrusă. Da-amprenta dvs. este acum complet și complet de la distanță.

Asta înseamnă că infractorii te-ar putea să te răspundă și să te încadreze pentru crimele pe care le comit. Asasini, tâlhari, hoți de gogoși ... oricare dintre ei ar putea lăsa o urmă care te duce înapoi. Deci, când polițiștii fac praf pentru imprimeuri, veți căuta. Dacă toate acestea sună îndepărtate, citiți mai departe.

Prima victimă

Prima victimă de hacking cu amprentă mondială a fost cineva care deține o cantitate considerabilă de putere în mâinile ei: ministrul german al Apărării, Ursula von der Leyen. Cine știe ce mare buton roșu ar putea declanșa amprenta clonată a acestui politician? Hopa!

Sperăm că guvernul german a înlocuit orice tehnologie de identificare a amprentelor pe care o folosește. Pentru că amprentele ei sunt acum deținute de hackeri.

Întrebarea pe care o puneți probabil este: cum au făcut-o? Ce fel de dispozitiv de înaltă tehnologie din viitor ar putea hack și clona o amprentă? Pregătiți-vă să fiți surprinși.

Camera obișnuită

Era o conferință de știri politice obișnuite, ca mii înainte. Ursula von der Leyen a vorbit calm presei, fără să știe complet ce se întâmplă ciudat în jurul ei.

Ceea ce nu știa era că Starbug, un hacker CCC (numele real Jan Krissler), era în cameră. Și ducea cu el ... o cameră obișnuită. La fel ca orice jurnalist la o conferință de presă.

Dar acea cameră obișnuită era tot Starbug necesară pentru a obține amprenta doamnei von der Leyen. Nici măcar nu trebuia să atingă mâna victimei sale. Câteva fotografii cu zoom-uri din diferite unghiuri au avut nevoie de tot hackerul.

Odată ce a făcut fotografiile, procesul de clonare a fost, de asemenea, mult mai simplu decât vă așteptați. Starbug a făcut-o cu un program numit Verifinger, care este disponibil pentru a fi cumpărat online.

Așadar, nu numai că amprentele tale pot fi ciocnite - oricine poate primi și echipament pentru a o face.

Mănuși pentru toată lumea?

Acest ID de atingere de pe noul dvs. iPhone sau smartphone-ul Samsung arată cam inutil acum, nu? (Mai ales că CCC a piratat deja senzorul de amprentă Apple în 2013).

Dar este chiar mai rău de atât. Dintr-un set bun de fotografii, un hacker poate crea cu ușurință o matriță și o imprimare manechin cu identitatea ta pe ea. Infractorul poate chiar să lipească amprentul manechin pe propriul deget. Este totul detaliat într-o metodă publicată de CCC, care folosește adezivul de lemn de zi cu zi pentru a imprima manechinul.

Așa că ar putea să comită tot felul de infracțiuni amețitoare, să-și imprime amprentele în jurul camerei și să scape. Între timp, s-ar putea să te uiți la un termen de viață ... sau mai puțin dacă infracțiunea este de fapt furt de gogoașă.

Este un gând înspăimântător. Clonarea de amprente digitale este încă o lovitură ucigătoare pentru confidențialitatea noastră personală. Dar poate există o modalitate prin care îți poți proteja identitatea atunci când te confrunți cu hackeri cu amprente.

„Probabil că politicienii vor purta mănuși atunci când vorbesc în public”, sugerează Starbug.

Mulțumesc pentru sfat, frate.

Citiți #WTFMiercuri, aspectul nostru săptămânal asupra celor mai scandalos atacuri asupra vieții private din lume. Această poveste ar putea oferi cuiva cunoscut un moment „WTF ?!”? Împărtășește-le cu ei!

#WTFWed Wednesday de la ExpressVPN vă aduce povești ciudate, șocante și înfiorătoare despre confidențialitatea datelor - trase direct din știri. Crezi că intimitatea ta este a ta? Mai gandeste-te. Te vei simți inconfortabil. Vei fi indignat. Vei gândi, „WTF ?!”

Îți place acest post? Urăsc asta? Citiți mai multe povești de groază despre invazia vieții private în arhiva noastră #WTFWed Wednesday. Știți că nu puteți rezista ...

Modul în care hackerii pot folosi amprentele dvs. pentru a vă încadra - #WTFWed Wednesday
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.